Dünyanın En İlginç Mesleğini Yapıyor

30 yaşındaki İngiliz vatandaşı Katleen Howden’in çok ilginç bir mesleği var. Bu meslek sayesinde bir anda tüm dünyanın gündemine oturdu.
Dünyanın En İlginç Mesleğini Yapıyor

Dünyaca ünlü seks ürünleri imalatçısı Ann Summers’ın bünyesinde çalışan Howden, yaptığı işle dünyanın ilgisini üzerine çekti. Seks oyuncakları üreten bu firmada yeni üretilen oyuncakları ilk olarak Howden deniyor. Bu denemeler sonucunda Howden,  denediği her seks oyuncağı için ayrı ayrı rapor hazırlıyor. Hazırlanan raporlar çerçevesinde bu oyuncaklarda yaşanan problemler düzeltiliyor veya oyuncakların cinsel haz verme gücü artırılıyor.

katleen-001.jpg

"Her Gün İşim İçin Orgazm Olabiliyorum"

Ann Summers firmasının da en gözde işçisi olan Katleen Howden işinden gayet memnun. İngiliz Mirror gazetesine yaptığı çarpıcı açıklamalarda “Her gün işim için birçok kez orgazm olabiliyorum. Dünyanın en keyifli işi benim işim” diyerek tüm dünyanın bir anda ilgisini üzerine çekti. Açıklamaların devamında ailesinin de işi için kendisine destek olduğunu söyleyen Howden, şirketin yeni ürünlerini annesine ve kız kardeşlerine de göndererek denetip, onların görüşlerini aldığını belirtti. Onlardan gelen bilgiler doğrultusunda hazırlanan raporlar ürünlerin geliştirilmesi için çok büyük önem taşıdığını söylüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.