Dua Lipa Dekolte Paylaşımıyla Hayranlarının İçini Isıttı

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa sosyal medyadan cesur paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak Lipa sahneye çıkmadan önce hayranlarıyla paylaştığı göğüs dekolteli fotoğrafla yürek hoplattı.
Dua Lipa Dekolte Paylaşımıyla Hayranlarının İçini Isıttı

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Dua Lipa


Son derece cesur paylaşımlara imza atan Arnavut şarkıcı dekolte vermekten de çekinmiyor ve takipçilerine güzel dakikalar yaşatıyor.

Dua Lipa


Dua Lipa sosyal medya hesabından sahne gönderileri de atmayı ihmal etmiyor. Sık sık sahneden ve kulisten fotoğraf paylaşan güzel sanatçı takipçilerinden tam not alıyor.

Dua Lipa


Bugün ise başarılı sanatçıdan cesur pozlarının biri geldi.

Dua Lipa


Pembe ceketi ile objektiflerin karşısına geçen güzel sanatçı sahne öncesi fotoğraflarını paylaştı.

Dua Lipa


Son derece mutlu olduğu görülen Dua Lipa’nın göğüs dekoltesi hayranlarını mutlu etmeyi başardı.

Dua Lipa


Bilindiği gibi Dua Lipa Türk ve Balkan mutfağına son derece ilgili. Kendisi de Arnavut olan sanatçı sık sık bu bölgenin yemeklerini yiyor.

Dua Lipa


Geçtiğimiz haftalarda da Lipa’nın Türk yemeği paylaşımı çok konuşulmuştu. Kaçamak yiyen dünya yıldızı bunun yanında ince belli bardakta çay içmiş ve bu anlarını sosyal medyada paylaşmıştı.

Dua Lipa


Güzel şarkıcı Dua Lipa 1995 yılında Londra'da dünyaya geldi. 14 yaşında diğer sanatçıların şarkılarını Youtube platformu üzerinden seslendirerek şarkıcılığa başladı.

Dua Lipa


Bir süre sonra Kosova'ya taşınan sanatçı 2015 yılında ilk single'ını çıkarttı. Lipa'nın tanınması ise 2017 yılında çıkarttığı albümüyle oldu. Albümdeki şarkılardan “Be the One” ve “IDGAF” İngiltere'de listelere girdi. 

Dua Lipa

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.