Doğal Yollarla Tüy Azaltma Yöntemleri

Kadınların en büyük derdidir tüyleri. Ağda, epilasyonla geçici olarak çözüm bulmaya çalışırlar. Tüylerden kurtulmak için birçok yönteme başvuran kadınlar, doğal yollarla tüylerinizi azaltmaya ne dersiniz?
Doğal Yollarla Tüy Azaltma Yöntemleri

Son yıllarda kadınlar kadar erkekler de istenmeyen tüylerinden kurtulmak için lazer yöntemlerine başvuruyorlar. Bazı kadınlar lazer gibi yöntemlere maddi olarak gücü yetmediğinden ve bu yöntemden çekindiklerinden dolayı yanaşmıyor. Karınca yumurtası yağı gibi birçok tüy dökücü kremi kullanmaktan çekiniyoruz. Peki tüylerimizden doğal yollarla nasıl kurtulabiliriz?

İşte Tüyleri Azaltmanın Doğal Yolları

Malzemeler

  1. 2 adet limon
  2. 1 yemek kaşığı tuz

Hazırlanışı ve uygulanışı

Bacak ve koltuk altınızı epilasyon aleti ya da ağda ile alın. Limon suyu ve tuzu karıştırıp ağda yaptığınız bölgelere sürünüz. 30 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayınız.

Dikkat Etmeniz Gerekenler

Karışımı mutlaka ağda ya da epilasyon yaptıktan sonra sürünüz, jilet ile bacaklarınızı aldığınız zaman sürdüğünüzde işe yaramaz.

Bu karışımla tüyleriniz azalacak ve daha geç sürede çıkacaktır.

Ağda yaptıktan sonra 3 gün boyunca bu karışımı sürmeniz gerekiyor.

Limondaki asit nedeniyle kıl kökleriniz zayıflayacaktır.

Sürdüğünüz zaman yakıcı bir acı hissedeceksiniz, sakın korkmayın.

Son Olarak;

Evet ergenlikten itibaren baş etmekte zorlandığımız tüylenme sorununu böylece azaltmış olacağız. Vücudumuza uyguladığımız bu karışım sayesinde sadece tüylerimiz azalmayacak, aynı zamanda bacaklarımızda oluşan batıklardan da kurtulmuş olacağız.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum