Delonghi ICM21B Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Şık tasarımıyla öne çıkan, mutfağınızın her köşesine rahatlıkla yerleştirebileceğiniz Delonghi ICM21B filtre kahve makinesiyle ilgili detaylar yazımızda.
Delonghi ICM21B Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Sabahları uyandığınızda sizi zinde tutacak, güne daha iyi başlamanızı sağlayacak filtre kahveler birçok kişi tarafından sevilerek tüketilmektedir. Piyasada filtre kahveleri zaman kaybetmeden hazırlamanızı sağlayacak çeşitli makineler bulunur. Mutfağınıza ayrı bir hava katacak, şık görünen filtre kahve makinelerinden birisi olan Delonghi ICM21B, kendine has bir tasarıma sahiptir. Ürünün haznesine su koymanız ve alt kısımda bulunan tuşuna basmanız saniyeler içerisinde kahvenizin olmasını sağlayacaktır.

Delonghi ICM21B Filtre Kahve Makinesi Özellikleri

Aşırı Isınma EmniyetiYok
Damlama EmniyetiVar
Cam HazneVar
Güç1000 W
Otomatik KapanmaVar
Su Isıtıcı Kapasitesi1250 ML
Su Seviyesi GöstergesiVar
Fincan Kapasitesi10 Fincan
Kahve ÖğütücüYok
Amazon
Fiyatını Gör
Delonghi ICM21B
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi ICM21B İnceleme

Her bakımdan kusursuz olan Vestel Taze filtre kahve makinesi sahip olduğu üst düzey teknolojilerle birlikte kahve deneyiminizi artırıyor. Kullanıcılarının üst düzey keyif almasını sağlayan üründe her zaman tam kıvamında kahveler elde ediliyor. Kalabalık kullanımlar için de uygun olan Vestel Taze filtre kahve makinesi, tek seferde 12 fincana kadar kahve almanızı sağlıyor. Tüm bunları yaparken düşük güç tükettiği için kullananlar tarafından oldukça fazla beğeniliyor.

İşte, kolayca kahve hazırlamanızı sağlayan Delonghi ICM21B ile ilgili tüm detaylar;

Delonghi ICM21B Tasarım

Delonghi ICM21B Filtre Kahve Makinesi

Delonghi ICM21B, alışılmışın aksine çok daha farklı bir tasarıma sahiptir. Bu yüzden mutfağınızın en gözde ürünlerinden bir tanesi olacaktır. Ergonomik tasarımı sayesinde istenilen her yere rahatlıkla yerleştirilebilir. Tamamen siyah hatları olmasına rağmen mutfağa ayrı bir hava katar. Alt kısımda bulunan açma kapama düğmesinden filtre kahvenizi hazırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ürünün en üstünde su koyma hazneleri bulunur. Buradaki kapaklar kaldırılır, su yerleştirilir. Yan kısımdaki su seviyesi göstergesinden suyunuzun ne kadar kaldığına bakabilirsiniz.

Delonghi ICM21B Güç

Delonghi ICM21B Filtre Kahve Makinesi

Enerji tasarrufu için demleme işlemini tamamladıktan 40 dakika sonra otomatik olarak kapanabilen filtre kahve makinesi artırılmış güvenlik özelliği sayesinde hiçbir şekilde sorun çıkartmaz. Kahvenizi almanızı unutsanız dahi 30 dakika boyunca sıcak kalmaya devam eder. Eğer hiçbir işlem yapılmazsa kapanır. Isıtıcı tabanıyla kahveniz daima sıcak kalır. Ürün kahvenizi 1000 Watt gücünde demleyerek aromasını sonuna kadar hissetmenizi sağlar.

Delonghi ICM21B Kapasite

Delonghi ICM21B Filtre Kahve Makinesi

Tek seferde 10 fincan kahve çıkartabilen ürün hem ofisiniz hem de eviniz için uygundur. 1250 Ml'lik geniş haznesi hiçbir şekilde dolmaz. Çelik malzemeden üretilmiş olan haznede kahveniz her zaman taze ve sıcak kalır. Damlatma önleyici sistemiyle kahve karafını istediğiniz zaman yerinden çıkartabilmenize de olanak tanır. Sabah uyandığınızda odanızı kahve kokusuyla doldurmak ve güne daha enerjik başlamak için Delonghi ICM21B'nin tuşuna basıp beklemek yeterli oluyor.

Delonghi ICM21B Cam Demlik

Delonghi ICM21B Filtre Kahve Makinesi

Geniş haznesiyle öne çıkan üründe çelikten ve camdan üretilmiş bir demlik bulunuyor. Demlikteki kahve uzun süre içilmese dahi tazeliğini korumaya devam ediyor. Isıtılmak istendiğinde ise makinenin tuşuna basmak yeterli oluyor. Tuşa bastıktan sonra kahveniz saniyeler içerisinde istenilen sıcaklığa ulaşıyor. Demliğin ergonomik tutuşunun olması çıkartılıp, takılırken kolaylık sağlıyor. Şık ve kullanışlı bir şekilde tasarlanmış cam demlik kulpunun yanı sıra dayanıklı çelik malzemesi uzun süre kullanım ömrü sunuyor.

Delonghi ICM21B Temizleme

Delonghi ICM21B Filtre Kahve Makinesi

Delonghi filtre kahve makinesini yıkamak için filtre sepetini, cam demliği ve karafı çıkartmanız gerekiyor. Kolay bir şekilde çıkabilen aparatlar isterseniz elde isterseniz de bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabiliyor. Makinenin dış yüzeyini temizlemek için yumuşak bir bez kullanmanızı öneriyoruz. Makineyi direkt olarak suyla temas ettirmek bozulmasına neden olacaktır. Aynı zamanda demliğini de doğru bir şekilde ayırmanız gerekmektedir.

Delonghi ICM21B Nasıl Kullanılır?

Delonghi ICM21B Filtre Kahve Makinesi

Delonghi ICM21B filtre kahve makinesini çalıştırmak için tek yapmanız gereken alt kısımda bulunan düğmesine basmaktır. Düğmeye basmadan önce üst tarafta bulunan su haznelerine su koyduğunuzdan emin olun. Kahveyi ölçekle koyduktan sonra makineyi çalıştırın. Kısa süre içerisinde kahveniz hazır hale gelecektir. İsteğe bağlı olarak 10 adet filtre kahve yapabilir, su yerine süt koyarak filtre kahvenizi sütlü hale getirebilirsiniz. Eğer kahvenizi almayı unutursanız 40 dakika içerisinde cihaz kendisini kapatacaktır.

Amazon
Fiyatını Gör
Delonghi ICM21B
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi ICM21B Filtre Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi ICM21B Filtre Kahve Makinesi

? *** ***: Ürün gayet iyi. Yapması gerekeni çok güzel yapıyor. Şikayetlerdeki plastik kokusunu almadım. Hatta okuyunca şaşırdım. Fakat ürünle gelen plastik filtreyi kullanmıyorum. Plastikten kaçıyorum ama hoş; aletin her tarafı plastik. Su konulan hazne tasarım olarak biraz geniş ya da daha uygun olsa iyi olurdu. Su koyarken hafif dikkatli olmak gerekiyor. Bu sebeple, filtreyi ve kahveyi yerleştirmeden önce hazneye su koyuyorum.

? *** ***: Aldığıma 4 yıl olmuş. Ofiste telefonlarla birlikte en fazla çalışan cihaz :) Günde 5 6 kez kahve demliyoruz ve bir kez bile sorun yaşamadık. Biz kağıt filtre ile kullanıyoruz, temizlemesi daha kolay oluyor. Ayrıca elektrikten tasarruf etmek isterseniz demlenen kahveyi bir temosa aktarmanızı tavsiye ederim. Rezistans yaklaşık 20dk kadar sürahiyi ısıtıyor. Önüne geçilebilir bir enerji kaybı.

? *** ***: 15 aydır kullanıyorum. Artıları: Kahve olunca sesli uyarı veriyor ve kapatıyor, ayrıca 30-40dk kadar sıcak tutuyor, lezzetli, tasarımı güzel. Eksileri: Ama düğmesine bastığınızda gereksiz bir uzun bip sesi veriyor bitince anlarımda açarken niye?, içine 2 kupa su koyuyorsam 1.7 kupa kahve çıkıyor suyun bir kısmı üst kapaktaki deliklerden buhar olarak çıkıyor ve evde kahve kokusu oluyor. Kahve kokusu iyi güzelde o yüzden bir miktar fazla koymak gerekiyor. Ben de araştırıp almıştım bu fiyat aralığında alınabilecek güzel bir ürün.

? *** ***: Delonghi kahve makinam harika. Kağıt filtre olmadan kullana bilmemiz ayrıca muhteşem kahveyi de baya sıcak yapıyor çok memnun kaldım bu markadan asla şaşmam bir de bitince haber veriyor o da güzel.

? *** ***: Koku sorunu yok (kullanmadan sade suyla çalıştırdık). Damlatma sorunu var. Damlatma olmaması için kahve haznesinde kahve kalmadığını gördükten sonra sürahiyi çekebilirsiniz. Hızlı demliyor, biz hızına şaşırdık hatta. 2 kişilik kahveyi 3-4 dk'da demliyor sanırım.

? *** ***: Aynı fiyatta ne kötü makineler gördüm bir bilseniz. Aynı fiyata daha iyisini bulabilirsiniz diyenler kahve makinesi piyasasını pek bilmiyor bence.

? *** ***: 3 yıldır kullanıyorum. Damlatma problemi dışında hiçbir sıkıntısı yok, her gün 1 litre kahve yapıyorum cayır cayır çalışıyor. Damlatmayı da abartmaya gerek yok, kaç makine kullandım damlatmayan da illa bir gün damlatıyor.

? *** ***: Kağıt filtre koymadan içmeyin bence, kendi filtresi yetersiz. Bir de kağıt filtrenin kahvenin tadına olumlu bir etkisi oluyormuş gibi geliyor.

? *** ***: Bu fiyata alabileceğiniz en iyi modellerden. Delonghi'yi anlatmaya gerek yok. zaten. ayrıca damlatma sorunu falan yok. Kullanmasını bilmiyorsanız o sizin sorununuz, teşekkürler.

? *** ***: Yapması gerekeni yapıyor zaten filtre kahve makineleri karışık makineler değildir bu sebepten makineden çok içine koyduğunuz kahve daha önemlidir. Delonghi güzel bir makine yapmış tavsiye ederim.

? *** ***: Filtre kahve seven eşime yıl donumu hediyesi oldu. Çok guzel kaliteli bir makina. Özellikle çok yer kaplamıyor. Kağıt kullanmak zorunda olmadığınız içinde çok güzel. Filtre kolay yıkanıyor. Bizimle birlikte 3 arkadaş daha aldi. Başka marka almayi hiç düsünmeyin.

? *** ***: Anneler günü hediyesi için almıştım. Annem çok beğendi. Yorumları okuduğum için kullanmadan önce iki kez boş çalıştırdık. Kokuya karşı hassas olmama rağmen koku almadım. Tek problemi plastik parçalarının çok sağlam olamaması. Onun dışında mükemmel bir cihaz. Hızlı kargo, sağlam paketleme için de teşekkür ederim.

? *** ***: Çok güzel ve dengeli demleme yapıyor. İçinden metal filtre de çıkıyor. Eski kahvelerden bir kaç kere demleme yapıp dökerseniz plastik kokusu da kalmıyor. Ben çok memnunum. Zaman ayarlı bir makinam daha var fakat zaman ayarı hiç kullanılmıyor.

Delonghi ICM21B nasıl çalışır?

Delonghi filtre kahve makinesini çalıştırmak için ilk olarak su haznesine su koymanız gerekir. Daha sonrasında ise kahve ölçeğini belirleyin, makinenize yerleştirin. Tüm adımları doğru bir şekilde yaptığınızdan eminseniz kahvenizi çalıştırarak beklemeye başlayın. Kısa sürede kahveniz hazır hale gelecektir.

Delonghi ICM21B kaç kaşık kahve atılır?

Delonghi ICM21B filtre kahve makinesinde bir bardak için 2 ölçek kahve atmanız yeterli olacaktır. Bardağınızın ise ortalama 200 ML olması önerilir. 2 kişilik kahve isteniyorsa su 400 ML koyulmalı, 4 ölçek kahve atılmalıdır.

Delonghi ICM21B 1 litre suya ne kadar filtre kahve koyulur?

Delonghi filtre kahve makinesi 1000 ML yani 1 Litre su kapasitesine sahiptir. Suyun tamamını doldurduktan sonra kahve haznesine 60 gram kahve atmanız uygun olacaktır. 7 dolu ölçü kaşığı kahve kullanmanız gerekir.

Filtre kahve içmek zayıflatır mı?

Filtre kahvede çok az kalori bulunduğu için zayıflatıcı etkiye sahiptir. İçerisine süt veya şeker eklenmediğinde zayıflatma etkisi azalır. Özellikle yemeklerden sonra içilmesi yağ oluşumunu ciddi oranda engelleyecektir. Spordan, yürüyüşten önce içilen kahve de yağ yakımını hızlandırmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.