Davetiyenin Yeni Şekli

Artık teknolojinin gelişmesiyle birlikte kağıt davetiyelerde yerini online davetiyelere bıraktı.
Davetiyenin Yeni Şekli

Toplantı, konferans, seminer, gezi, nişan, düğün ve açılış gibi tören ve etkinliklere katılması istenen kişilere bu etkinliği duyurma ve davet amacıyla içinde kısa yazıların bulunduğu davetiyeler artık yerini video davetiyelere bırakma yolunda.

Davetiyelerin matbaada bastırılmasının ve dağıtılmasının çok zaman almasında dolayı şimdi insanlar tarafından en çok tercih edilen davet şekli videolu davetiyeler.  

 

Video Davetiye Nedir ?

Video davetiye; evlilik, nişan, sünnet kısacası davet öncesi kişinin normal baskılı davetiye haricinde davet edeceği kişilere daha etkin kalıcı unutulmaz bir davet şekli sunmasındır.

 

Video Davetiye Nerelerde Kullanılır ?

Video davetiyeyi tüm kişisel sosyal medya hesaplarınızda Facebook, Twitter, Google+, Youtube, Instagram, Blog ve bunların haricindeki hesaplarınız vasıtası ile sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz. Sosyal medyanın haricinde video davetiye mail yolu ile de ulaştırılabilmektedir.

Video davetiye ortalama 25sn – 220sn arasındadır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum