Güçlü Motora Sahip 2024'ün En İyi 10 Darbeli Matkap Modeli

En kalın betonları bile delebileceğiniz güçlü motora sahip en iyi darbeli matkap modellerini listeledik. İşte darbeli matkap modelleri ve yorumları...
Güçlü Motora Sahip 2024'ün En İyi 10 Darbeli Matkap Modeli

Zorlu yüzeylerin üstesinden gelmek, sağlam ve dayanıklı delikler açmak veya sıkışmış vidaları gevşetmek için kullanılan darbeli matkaplar, kuşkusuz en önemli yapı market ürünleri arasında yer alıyor. Geleneksel matkaplardan farklı olarak, titreşimli ve itici bir mekanizma kullanarak daha etkili delme işlemleri gerçekleştiren darbeli matkaplar, inşaat alanından ev ve atölyelere kadar geniş bir yelpazede kullanılmak üzere tasarlanmışlardır. 

Pazardaki sayısız seçenek arasından en iyi darbeli matkabı seçmek, bazen zorlu bir görev olabilir. Hangi modelin sizin ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap vereceğini bulmak, uzmanlık ve rehberlik gerektirir. Bu yazımızda, size en yüksek performansı sunmak üzere özenle seçtiğimiz en iyi darbeli matkapları tanıtarak, hangi özelliklerin önemli olduğuna ve hangi modellerin sektörde öne çıktığına dair kapsamlı bir bakış sunacağız. Ayrıca darbeli matkap fiyatları ne kadar? sorusuna da kolayca yanıt bulacaksınız. 

En İyi Darbeli Matkap Listesi

SıraMarkalarGüç (W)neoldu Puanı
1Dawreek 24 V1300 W9.9/10
2Einhell Tc-Id720 W9.9/10
3Sturdy 58V 6Ah Lıon580 W9.9/10
4Bosch EasyImpact 570570 W9.8/10
5Dewalt DWD024-TR650 W9.8/10
6Hyundai Hp710710 W9.8/10
7Black&Decker Beh710710 W9.7/10
8Makita HP1640680 W9.7/10
9Sturdy 32V 5Ah550 W9.7/10
10Attlas ATM 510500 W9.6/10
Amazon
Fiyatlarını Gör
Darbeli
Matkap Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Darbeli Matkap Tavsiyesi

En çok tercih edilen darbeli matkaplar genellikle gücü yüksek olan modeller oluyor. Bu yüzden içeriğimizde bu ürünlere ağırlık verdik.

İşte kolay kullanıma sahip en iyi darbeli matkap modelleri:

1. Dawreek 24 V Full Set

darbeli matkap

Amazon
Fiyatını Gör
Dawreek
Darbeli Matkap
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hafif olmasıMalzeme kalitesi
Delme kapasitesinin yüksek olması
Yüksek motor gücü

Bir diğer şarjlı darbeli matkap olan Dawreek 24 V ürününün 1300 W gücünde motoru vardır. Bu motor sayesinde tüm delme ve vidalama işlerinizi en kısa sürede yapabileceksiniz. Daha rahat çalışma için LED aydınlatmaya sahip olan darbeli matkapta sağ-sol dönme fonksiyonu da vardır. Ayrıca bu aletin anahtarsız mandreni sayesinde kısa sürede uç değişimi yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Maksimum Delme KapasitesiAhşap 50 mm - Metal 10 mm - Tuğla 12 mm
Güç1300 W
Maksimum Devir HızıBelirtilmemiş
Ağırlık1,4 kg

Kullanıcı Yorumları

? Ürünü aldıktan sonraki gün elime ulaştı. Gayet güzel işimi görüyor. Vidalama uçlarının biraz daha küçük boyları da olsa fena olmazdı aslında. Bir de ürün geldiğinde kutu içeriğindeki parçalar dağılmıştı. Üzerinde onu tutabilecek ip tarzı bir şey de olabilirdi ancak bunlar eksi değil. Bunlar dışında her şey çok iyi. Hızlı kargo için de teşekkürler. A**** M.

? Fiyatına göre gayet iyi. Bu fiyata çok kaliteli bir şey beklemeyin ama zaten malzemeye dokununca anlıyorsunuz kalitesini. Çok büyük zorlu işler görmez ama rahatlıkla küçük ve orta işlerinizi yapabilirsiniz. C**** B.

2. Einhell Tc-Id 720 E

darbeli matkap

Amazon
Fiyatını Gör
Einhell
Darbeli Matkap
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Malzeme kalitesiAğır olması
Gücünün yüksek olması

Matkap tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimize Einhell Tc-Id 720 E ile devan ediyoruz. Önden seçimli hız kontrolü sayesinde etkili sonuçlar almanızı sağlayacak olan Einhell Tc-Id 720 E, yumuşak kaplamalı tutamağa sahiptir. Hızlı uç değiştirilebilen mandreni sayesinde oldukça kullanışlı olan bu darbeli matkabın 720 W'lık gücüyle tüm işlerinizi en kısa sürede halledeceksiniz.

Teknik Özellikler
Maksimum Delme KapasitesiAhşap 30 mm - Çelik 10 mm - Tuğla 13 mm
Güç720 W
Maksimum Devir Hızı2700 dev
Ağırlık2,3 kg

Kullanıcı Yorumları

? Ürün çok güzel, kutulu bir şekilde geldi. Ev işleri için ideal. Fakat bu sizi aldatmasın birçok profesyonel makineyle eş değer. Kutusu ve içerikleri tam ve sağlam bir şekilde geldi, teşekkürler. Süleyman K.

? Daha önce aynı markanın akülü vidalama matkabını kullandım ve hala kullanmaktayım. Bu üründe yeni ulaştı. İlk izlenimim güçlü ve sağlam. Almak isteyenlere tavsiye ederim. D**** Ç.

3. Sturdy 58V 6Ah Lıon

En İyi Darbeli Matkap

Amazon
Fiyatını Gör
Sturdy
Darbeli Matkap
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kablosuz kullanım 
LED aydınlatmasının olması

Sturdy 58V 6Ah matkap, 1. viteste 0-600 dev/dak, 2. viteste ise 0-2600 dev/dak devir hızına ulaşabilmektedir. Mandren sabitleme aralığı 1,5 - 10 mm'dir, bu da farklı boyutlarda uçlarla çalışabilme esnekliği sunar. Cihazın toplam ağırlığı, aküsü dahil olmak üzere sadece 1,49 kg'dır.

Performansının yanı sıra, matkapta bulunan Sturdy Power Tools Pro, Sturdy Plus Elektronik Hücre Koruması ECP ile aşırı yüklemeye, ısınmaya ve deşarja karşı ekstra bir koruma sunar. Ayrıca, Elektronik Motor Koruması (EMP) özelliği motorun aşırı yüklenmeye karşı korunmasını sağlar, böylece cihazın kullanım ömrü uzar.

Karanlık alanlarda çalışmayı kolaylaştırmak için entegre edilmiş LED ışığı bulunmaktadır. Ayrıca, el aletinin rahatça asılabilmesi için pratik bir kemer klipsi de bulunuyor. Teslimat kapsamında matkapla birlikte birçok aksesuar da gelmektedir. Takım çantası, şarj cihazı, akü, lokma ve delme uçları gibi ekipmanlar bu setin içinde bulunmaktadır.

Matkabın en önemli teknik özelliklerinden biri, 58 Volt gücünde olmasıdır. Akü kapasitesi 6 Amper olan bu cihaz, aynı zamanda çift akü avantajı ile uzun süreli kullanımlar için idealdir. Matkap, sert vidalama işlerinde 81 Nm ve yumuşak vidalama işlerinde 59 Nm tork sağlar.

Teknik Özellikler
TürüDarbeli
AküLi-on
Volt58 V
Amper6 Ah
Maksimum Tork81

Kullanıcı Yorumları

?  Ürünü tüm sahada deneme şansım oldu alacak kişilere tavsiye ederim. Fotoğraflarda paylaştım. Teşekkürler. A**** T.

?  Ürünü birkaç gündür kullanıyorum. Kesinlikle son derece memnunum. Öncelikle çok hızlı bir kargolama ile elime ulaştı. Kutu streç filme sarılmıştı çok kötü bir paketlemeydi ama sağlam geldi. Çantası dayanıklı bir malzeme değil ince plastikten yapılmış. Matkap kesinlikle iş görüyor. Birkaç gün kullandım öyle yorum yapıyorum. Uçları yeterli. Daha kaliteli uçlar satın alınabildiği için bu konuya değinmiyorum. Standart ev ihtiyaçlarını giderebilecek bir malzemedir. Sökemez dediğim bir vidayı çok rahat bir şekilde söküp aldı.  M**** Y.

4. Bosch EasyImpact 570

darbeli matkap

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Darbeli Matkap
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hafif yapısıGücünün düşük olması
Yüksek devir hızı

Hızlıca uç değiştirme için Auto-Lock özelliği olan Bosch EasyImpact 570, hafif yapısı ve ergonomik tasarımı sayesinde herkes tarafından kullanılabilirdir. Elektronik hız kontrolü sayesinde delme sırasında gücü arttırıp azaltabildiğiniz bu darbeli matkap, Anti-Slip fonksiyonlu tutamağa sahiptir. Bu tutamak sayesinde daha rahat bir şekilde işlerinizi halledersiniz.

Teknik Özellikler
Maksimum Delme KapasitesiAhşap 25 mm - Çelik 8 mm - Tuğla 10 mm
Güç570 W
Maksimum Devir Hızı3000 dev
Ağırlık1,6 kg kg

Kullanıcı Yorumları

? Valla alet canavar. Evde dünya kadar iş yaptım bana mısın demedi. Öncelerde şarjlı bir alet alma niyetim vardı fakat fiyat adam gibi bir şey almaya kalkınca çok yükseliyordu. Hiç istemeden kablolu bir ürün aldım ama bunların daha kuvvetli olduğunu biliyordum. Deneyince anladım. Alet süper, tavsiye ediyorum. S***** A.

? Ürün çok hafif ve kibar. Gücü iyi seviyede. Ev işleri için ideal bir ürün. Çantası da güzel ama çok kaliteli bir şey beklemeyin. Satıcıda hemen ürünü kargoladı. G**** K.

5. Dewalt DWD024-TR

darbeli matkap

Amazon
Fiyatını Gör
Dewalt
Darbeli Matkap
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Tek elle kullanılabilmeLED aydınlatmanın olmaması
Değişken hız ayarı özelliği

Darbeli matkap tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimize Dewalt DWD024-TR ile devam ediyoruz. Tek elle kullanılabilen Dewalt DWD024-TR, düşük devirli başlangıç özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde hassas işlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Kesintisiz çalışabilmesi sayesinde profesyonel kullanımlara uygun olan bu darbeli matkabın hız ayarı değiştirilebilmektedir. Bu sayede delme ya da kırma işleminizi daha rahat bir şekilde yaparsınız.

Teknik Özellikler
Maksimum Delme KapasitesiAhşap 25 mm - Çelik 13 mm - Tuğla 16 mm
Güç650 W
Maksimum Devir Hızı2800 dev
AğırlıkBelirtilmemiş

Kullanıcı Yorumları

? Belirtildiği gibi geldi. Çin üretimli. Karton kutuda. Kablosu oldukça uzun ve kaliteli bir dokuya sahip. Anahtarı da özel bir bağlantı kablosu ile elektrik kablosuna iliştirilmiş şekilde duruyor. Muhammet K.

? Tutması kolay. Duvar deldik, başarılı. İşi bilen ve yorum yapanlara teşekkür ediyorum. Gerçekten yardımcı oluyor. F**** K.

6. Hyundai Hp710

darbeli matkap

Amazon
Fiyatını Gör
Hyundai
Darbeli Matkap
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Gücünün yüksek olmasıDelme kapasitesinin düşük olması
Hızının ayarlanabilmesi
Uygun fiyatlı olması

Dahili yan sapı ve derinlik mesnedi sayesinde daha rahat bir şekilde kullanacağınız Hyundai Hp710, 710 W'lık çift yalıtımlı güçlü motora sahiptir. Otomatik mandreni sayesinde hızlı bir şekilde uçlarını değiştirebildiğiniz darbeli matkabın hızı ayarlanabilirdir. Ayrıca bu modelde sağ-sol fonksiyonu vardır. Bu sayede aleti vidalama işleriniz için de kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Maksimum Delme KapasitesiAhşap 25 mm - Çelik 10 mm - Tuğla 13 mm
Güç710 W
Maksimum Devir Hızı2800 dev
Ağırlık1,8 kg

Kullanıcı Yorumları

? Ürünü araştırıp yorumlara bakarak aldım. Ev içi kullanım amaçlı. Geldiği gibi de duvar delme ve vidalama işlerinde kullandım. Gayet başarılı bir ürün. Çarşamba sipariş ettim perşembe elimdeydi. Satıcı firmaya da teşekkür ederim. Yusuf Y.

? Ürün ve uçları hakkında çok fazla yorum yazılmış. Ürün gayet kaliteli, faturası, garanti belgesi vs. her şeyi ile geliyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Necip G.

7. Black&Decker Beh710

darbeli matkap

Amazon
Fiyatını Gör
Black&Decker
Darbeli Matkap
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Ergonomik tasarım
Yavaş başlama özelliği

En iyi darbeli matkap modellerini listelediğimiz içeriğimize Black&Decker Beh710'u almasak olmazdı. Ergonomik tasarımı sayesinde daha rahat bir kullanımı olan Black&Decker Beh710, hassas işler için yavaş başlatma özelliğine sahiptir. Darbe mekanizması sayesinde daha etkili sonuçlar alacağınız bu matkap, vidalama işleri için de kullanılabilmektedir. Ek olarak uzun kullanımlarda kolaylık sağlaması için kilitleme tuşu olan aletle her türlü delme işinizi halledebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Maksimum Delme KapasitesiAhşap 25 mm - Çelik 13 mm - Tuğla 13 mm
Güç710 W
Maksimum Devir Hızı2800 dev
Ağırlık1,7 kg

Kullanıcı Yorumları

? Ürün gayet kibar ve kullanışlı. Gücü yeterli, duvar deldim zorlanmadan. Ürün 2 gün içinde geldi. Kutusunda herhangi bir şey yok. Bir matkap birkaç uç ve tutamak var. Yanında bezde olsa bir çanta beklerdim. Evdeki bütün işleri görür. H***** Y.

? Çok başarılı, öyle bir motoru var ki Dyson gibi çalışıyor. Bana yetti, iyi bir marka. Başarılı ürün, tereddüdü olan varsa güzel ürün yani. Y**** A.

8. Makita HP1640

darbeli matkap

Amazon
Fiyatını Gör
Makita
Darbeli Matkap
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Gücünün yüksek olmasıYüksek fiyatlı olması
Malzeme kalitesi
Ergonomik tasarım

En iyi darbeli matkapları listelediğimiz içeriğimize Makita HP1640 ile başlıyoruz. Tuğla, gaz beton ve delikli kiremit gibi malzemeleri rahatlıkla delebilen Makita HP1640, güvenli kullanım için tetik kilidine sahiptir. Sağ ve sola dönme özelliği olan bu darbeli matkap, 680 W'lık gücüyle tüm işlerinizi en kısa sürede halledecektir. Ayrıca oldukça kaliteli malzemeden üretilen ürün, bu sayede uzun kullanım ömrü sunmaktadır.

Teknik Özellikler
Maksimum Delme KapasitesiAhşap 30 mm - Çelik 13 mm - Tuğla 16 mm
Güç680 W
Maksimum Devir Hızı2800 dev
Ağırlık2 kg

Kullanıcı Yorumları

? Ürünü tecrübeli bir torna ustasının tavsiyesi ile tercih ettim. İlk elinize alınca zaten ben iyi bir cihazım diyor. Çin malı olmaması güzel. Romanya'da üretilmiş. Umarım uzun yıllar hizmet eder. Zira ev işlerinde kullanacak biri için iyi para verdim. Faruk K.

? Çok iyi bir matkap. Profesyonel biraz delme işlerim vardı. Ahşap üstünde kullanırken ne olduğunu hissettiriyor. Çok güzel paketleme ve bir günde teslimat. Daha ne olsun teşekkürler. A***** P.

9. Sturdy 32V 5Ah Li-On Çift Akülü

darbeli matkap

Amazon
Fiyatını Gör
Sturdy
Darbeli Matkap
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uygun fiyatlı olması
Delme kapasitesinin yüksek olması

En kaliteli şarjlı darbeli matkaplardan birisi olan bu ürün, uygun fiyatı sayesinde çokça tercih edilmektedir. Aküyü aşırı yüklemeye karşı koruyan ECP sistemine sahip olan darbeli matkap, güvenli bir kullanım sunmaktadır. Ek olarak bu alet tüm ev tadilat işlerinizi yapabilecek kapasitede ve herkes tarafından kullanılabilir yapıdadır.

Teknik Özellikler
Maksimum Delme KapasitesiAhşap 35 mm - Çelik 13 mm - Tuğla 13 mm
Güç32 V
Maksimum Devir Hızı2600 dev
Ağırlık1,5 kg

Kullanıcı Yorumları

? Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün. Çok profesyonel işler için yetersiz kalabilir fakat evdeki birçok işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Bataryalar Samsung yazıyor ama ben pillerin Samsung olduğunu düşünmüyorum açıkçası. O**** Ç.

? Ürün resimdeki gibi geldi. 32 V olduğuna inanmıyorum ama evde kullanmak için standarttır. Her evde bulunması lazım. Fiyat olarak da iyi. Hediye içinde teşekkür ederim. M**** Ç.

10. Attlas ATM 510

darbeli matkap

Amazon
Fiyatını Gör
Attlas
Darbeli Matkap
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Ayarlanabilir tetik hız ayarıDelme kapasitesinin düşük olması
Uygun fiyatlı olması

En ucuz darbeli matkaplardan birisi olan Attlas ATM 510, 500 W'lık gücüyle gün içerisinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm delme işlerini yapabilecek kapasitedir. Sağ-sol özelliği sayesinde daha etkili kullanım sağlayan darbeli matkabın tetiğinde devir ayarını yapabilirsiniz. Bu sayede hassas veya sert işlerinize göre aletin hızını arttırabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Maksimum Delme KapasitesiAhşap 20 mm - Çelik 8 mm - Tuğla 8 mm
Güç500 W
Maksimum Devir Hızı2800 dev
Ağırlık1,8 kg

Kullanıcı Yorumları

? Bu işi yapmıyorsanız ve beton delmeyecekseniz alıp kullanabileceğiniz bir ürün. 500 W olduğu için çok güçlü bir matkap değil fakat evde küçük delme işlerinizi halledebileceğiz fiyatına göre kaliteli bir ürün. Vidalama ucu alırsanız şarjlı vidalamaya ihtiyaç duymadan vida sıkma işleminizi de gerçekleştirebilirsiniz. Ahmet G.

? Yaklaşık 5 yıldır Attlas marka şarjlı matkap kullanıyorum. O yüzden yine Attlas tercih ettim. İlk kullanıma göre gücü hayli kuvvetli. Makinede sorun olup olmayacağı kısa sürede belli olmaz. Şimdilik gayet iyi. A**** D.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Şarjlı Matkap ModelleriTilki Kuyruğu Modelleri

2024'ün en iyi darbeli matkap hangisi?

En iyi darbeli matkap tavsiyelerine gelecek olursak; Makita, Bosch, Dewalt, Hyundai, Black&Decker, Einhell, Dawreek ve Sturdy özellikle kolay kullanılabilir, emniyet kilitli, güçlü motora sahip, led ışıklı, kablolu ve kablosuz modelleriyle ev, atölye ve inşaat kullanımına uygun en kaliteli darbeli matkap markaları olarak biliniyor. 

Darbeli matkap ne işe yarar?

Darbeli matkaplar metal, duvar ya da ahşapların delme işlerinde kullanılan aletlerdir. Bu aletler sayesinde duvarımıza tablo asabilir ya da yeni aldığımız dolap gibi ürünleri birleştirebiliriz.

Darbeli matkap nedir?

Darbeli matkaplar, sert malzemeleri delerken sadece dönme hareketiyle değil aynı zamanda ileri-geri darbelerle de delme işlemi yaparlar. Bu özellikleri sayesinde delme işlemini daha hızlı ve daha kolay hale getirirler.

Darbeli matkap nasıl kullanılır?

Çoğu darbeli matkap herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir yapıdadır. İlk olarak matkabınıza seçtiğiniz ucu takın. Daha sonra matkabınızın kilit düğmesinin olup olmadığını kontrol edin. Eğer matkabınızda kilit düğmesi varsa onu açın. Son olarak delmek istediğiniz yeri seçip tetik düğmesine basın.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum