En İyi Şarjlı Matkap Tavsiyeleri ve Markaları (2024)

Vidalama işlemlerine kolaylık katacak en iyi şarjlı matkapları sizler için bir araya getirdik. İşte en iyi şarjlı matkap tavsiyesi;
En İyi Şarjlı Matkap Tavsiyeleri ve Markaları (2024)

Şarjlı matkaplar duvar delmeden küçük vidalama işlerine kadar birçok alanda kullanabileceğimiz ürünlerdir. Kolay bir şekilde kullanılabildiğinden evimizin ufak işlerinde bizlere yardımcı olur. Özellikle küçük tamiratlarda usta çağırma sorununu çözen şarjlı matkaplar, oldukça hayat kurtarıcı ürünlerdir. Ev işlerinde ya da profesyonel kullanımlar için matkap alacaklara yardımcı olacağımız en kaliteli şarjlı matkap içeriğimizde piyasadaki en iyi modelleri araştırdık.

Fiyat performans bazında ev veya profesyonel kullanımlar için üretilen şarjlı matkapları listeledik. İşte en iyi akülü vidalama modelleri...

İşte yüksek devir gücüne sahip en iyi şarjlı matkap önerileri...

1. Dewalt DCD996P2-QW

Şarjlı Matkap Dewalt DCD996P2-QW

  • Maksimum Tork: 95 N.m
  • Ağırlık: 2.13 kg

Akülü vidalama tavsiye 2024 içeriğimizin ilk sırasında bulunan makinenin, 3 vitesli metal şanzımanı bulunuyor. Bu sayede çalışma süresini arttıran cihaz, kompakt tasarımıyla dikkat çekiyor. Maksimum 95 N.m torkta çalışan şarjlı matkap, 2.13 kg ağırlığı sayesinde uzun saatler kullanılabiliyor.

2. Makita DHP453SFE3

Şarjlı Matkap Makita DHP453SFE3

  • Maksimum Tork: 27/42 N.m
  • Ağırlık: 1.7 kg

Şarjlı matkap tavsiyesi istiyorsanız Makita DHP453SFE3 modeline göz atmalısınız. Dakikada 1300 devire kadar çalışan cihaz, ahşap çalışmalarında 36mm derinliğe ulaşabiliyor. Performansı sayesinde adını duyuran ürün, 1.7 kg gibi hafif bir ağırlığıyla tercih sebebi oluyor.

3. Bosch Gsb 180-LI Darbeli

Şarjlı Matkap Bosch Gsb 180-LI

  • Maksimum Tork: 21/54 N.m
  • Ağırlık: 1.9 kg

Akülü vidalama tavsiye listemizde yer alan Bosch Gsb 180-Ll ürün, dakikada 1900 devire kadar çalışabiliyor. Orta segment olan ürün, en çok satan modeller arasında bulunuyor. Rahat kullanımı sayesinde tercih edilen Bosch, ergonomik tasarımıyla çok yer kaplamıyor.

4. Black & Decker BDCDD12BAFC-QW

Şarjlı Matkap Black & Decker BDCDD12BAFC-QW

  • Maksimum Tork: 16/26 N.m
  • Ağırlık: 2 kg

Şarjlı vidalama tavsiye içeriğimizdeki en kaliteli markalardan olan Black Decker, BDCDD1 modeliyle karşımıza çıkıyor. Hız ayarıyla kolaylık sağlayan cihaz, yüksek batarya kapasitesiyle uzun saatler kullanılabiliyor. Düşük devir hızıyla eleştiri alan ürün, geniş kitiyle bunu telafi ediyor.

5. Stanley SCD201D2K-TR

Şarjlı Matkap Stanley SCD201D2K-TR

  • Maksimum Tork: 45 N.m
  • Ağırlık: 1.6 kg

Şarjlı matkap önerisi istiyorsanız Stanley SCD201D2K-TR tam size göre. 45 N.m gibi yüksek bir torka sahip olan ürün, LED aydınlatmalarıyla kolaylık sağlıyor. İki vitesli şanzıman bulunan cihaz, bu sayede yüksek performans gösteriyor. Darbesiz modellerden olan Stanley, elektronik koruma sistemiyle kullanıcısına ulaşıyor.

6. Einhell Te-Cd 18/2 Li Kit Lityum

Şarjlı Matkap Einhell Te-Cd 18/2

  • Maksimum Tork: 44 N.m
  • Ağırlık: 1.35 kg

Yumuşak yüzey kaplamasıyla rahat bir kullanım sunan matkap, delme ve vidalama olmak üzere iki vitesiyle satışa çıkıyor. Yüksek tork için güçlü bir motoru olan makinenin, hassas bir hız ayarı bulunuyor.

7. Bosch Psb 1800 + Systembox

Şarjlı Matkap Bosch Psb 1800 + Systembox

  • Maksimum Tork: 38.0 N.m
  • Ağırlık: 1.30 kg

Çok satılan şarjlı matkap modelleri arasında bulunan Bosch Psb 1800, ahşap, metal, duvar delme ve vidalamanın yanı sıra darbeli delme özelliği de sunuyor. Profesyonellerin kullandığı bu şarjlı matkap modeli, otomatik kilide sahip. Hemen hemen her ihtiyacınız için gerekli olan başlıklar sunan bu matkap modeli, LED aydınlatmasıyla da karanlıkta da rahatça çalışmanızı sağlıyor.

8. Aeg BS 12 C2 LI

Şarjlı Matkap Aeg BS 12 C2 LI

  • Maksimum Tork: 34 N.m
  • Ağırlık: 1.1 kg

Delme modunun dışında 17 kademeli tork ayarı bulunan Aeg BS 12 C2 LI, darbesiz modeller arasında yer alıyor. Sağ/sol fonksiyonu sayesinde her iki elinize de uygun olan şarjlı matkap, aşırı yük korumasıyla güvenliği elden bırakmıyor. 1.1 kg ağırlığı sayesinde en hafif şarjlı matkaplardan biri olan Aeg, 34 N.m torkta çalışabiliyor.

9. Einhell Te-Cd 12/1 Li

Şarjlı Matkap Einhell Te-Cd

  • Maksimum Tork: 44 N.m
  • Ağırlık: 1.35 kg

Şarjlı darbeli matkap tavsiyesi istiyorsanız en iyi seçenek Einhell olabilir. Ağır olması sebebiyle eleştiri alan cihaz, yüksek tork gücüyle bunu telafi ediyor. Diğer matkaplardan daha yüksek performans sunan ürün, hızlı bir şekilde tam şarj kapasitesine ulaşıyor.

10. Sturdy 58V 6 Ah

en iyi sarjli matkap Sturdy 58V 6 Ah

  • Maksimum Tork: 81 N.m
  • Ağırlık: 1.49 kg

Sturdy 58V 6Ah akülü matkap 58 Watt gücünde çalışabilmektedir. 2 vitesli şanzımanı olduğundan duvarları rahatlıkla delebilecek güçtedir. Genelde ev işleri için kullanılan model 1,49 kg ağırlığa sahip olduğundan dolayı saatlerce kullansanız dahi bileğinizde ağrıma gibi durumlar yaşanmıyor. Ergonomik yapısıyla da daha iyi bir tutuş hissiyatı yaşatıyor. EMP yani Elektronik Motor Koruması özelliğiyle de aşırı yüklenme gibi durumlarda motoru kitleyerek uzun süreli kullanım sağlıyor. Üzerine entegre edilen LED ışığıyla da karanlık ortamlarda çok iyi bir şekilde önünüzü aydınlatarak çalışmalarınızı daha hızlı bitirmenize yardımcı oluyor.

ŞARJLI MATKAP ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR?

  • Maksimum Tork: Matkapların sıkma ve delme kapasitesini belirleyen ana faktördür. Yüksek tork, daha sert malzemelerde delme yeteneği anlamına gelir.
  • Ağırlık: Uzun süreli kullanımlarda ağırlık önemli bir faktördür. Daha hafif modeller, uzun süreli çalışmalarda kolaylık sağlar. Ancak, genellikle daha güçlü matkaplar daha ağırdır.
  • Batarya Kapasitesi: Şarjlı matkapların çalışma süresini belirler. Daha yüksek amperajlı piller daha uzun süre çalışma imkanı tanır.
  • Şarj Süresi: Hızlı şarj özelliği, işlerinizde kesinti yaşamamanız için önemlidir.
  • Hız Ayarları: Farklı materyallere ve işlere göre değişken hız ayarlarına sahip olması, matkap kullanımınızı çok daha esnek hale getirir.
  • Kavrama ve Tasarım: Ergonomik bir tasarım, uzun süreli kullanımlarda elinizi ve bileğinizi rahatlatır.
  • Ek Özellikler: LED ışık, manyetik vidalı tutucu gibi ek özellikler, çalışma alanınızda size kolaylık sağlar.

UYARI: İlgili liste editörün tercihine göre oluşturulmuştur. Değer taşımaz.

En İyi Şarjlı Matkap Tavsiyeleri

Marka/ModelMaksimum
Tork
Ağırlık
Dewalt DCD996P2-QW95 N.m2.13 kg
Makita DHP453SFE327/42 N.m1.7 kg
Bosch GSB 180-LI21/54 N.m1.9 kg
Black Decker BDCDD12BAFC16/26 N.m2 kg
Stanley SCD201D2K-TR45 N.m1.6 kg
Einhell TE-CD 18/2 Li44 N.m1.35 kg
Bosch Psb 180038 N.m1.30 kg
Aeg BS 12 C2 LI34 N.m1.1 kg
Einhell Te-Cd 12/1 Li44 N.m1.35 kg
Sturdy 58V 6 Ah81 N.m1.49 kg
<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum