Çiğdem Karaaslan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili olan Çiğdem Karaaslan, 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. Bu içeriğimizde Çiğdem Karaaslan hakkında merak edilenleri derledik.
Çiğdem Karaaslan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Çiğdem Karaaslan Biyografisi

1979 yılında doğdu. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümünü yüksek şeref öğrencisi olarak bitirdi. İyi derecede İngilizce bilen Karaaslan, evli ve iki çocuk annesidir.

cigdem-karaaslan-biyografisi.jpg


Çiğdem Karaaslan’ın Eğitim ve Çalışma Hayatı

Ankara Üniversitesi‘nde yüksek lisansını tamamlayan Karaaslan Tarihi Kentlerde Kimliksizleşme Sorunu” üzerine çalıştı. Halen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyal Politikalar Bölümünde doktorasına devam etmektedir. 10 Nisan 2005'de AK Parti Gençlik Kolları 1. Olağan Büyük Kongresinde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

cigdem-karaaslan’in-egitim-ve-calisma-hayati.jpg

 


Çiğdem Karaaslan’ın Siyasi Hayatı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yapmış olan Karaaslan, AK Parti 2. , 3. ve 4.Olağan kongrelerinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilmiştir. Ayrıca Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığında birim başkan yardımcılığı görevinde de bulunmuştur. Karaaslan, AK Parti 5. Olağan Büyük Kongre ile Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir.  Çiğdem Karaaslan, 25.ve 26.  Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili olmuştur. Karaaslan, evli ve iki çocuk annesidir.

cigdem-karaaslan’in-siyasi-hayati.jpg

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.