Bu Yaz Doğallık Sizinle Olsun

Haziran ayı mezuniyetleri, düğünleri ve nişanları beraberinde getirdiği gibi bu yaz cildimize de doğallığı getirecek
Bu Yaz Doğallık Sizinle Olsun

GELİNLERDE DOĞALLIĞI TERCİH EDİYOR

Gelinlerin o koyu göz makyajlarından, kalıp halinde sürülen fondötenler artık raflardan kalkıyor. Yerini daha doğal ve naturel tonlara bırakıyor.

Yoğun ışıklar nedeniyle tercih edilen ağır dizi ve film makyajları bile artık yerini doğal ve hafif makyajlara bırakıyor. Sizlerde günlük hayatta, mezuniyette ve düğünde kullanabileceğiniz doğal makyaj tüyolarını sizin için derledik.

dogal-gelin-makyaji.jpg

DOĞALLIK ÖN PLANDA

Artık kışın kulladığımız koyu ve bizleri yaş olarak daha yaşlı gösterecek bütün tonları çıkarma vakti. Artık daha doğal tonlarda makyaj dünyaca ünlü makyözler tarafından da tercih edilmektedir.

Doğal tonlardaki makyajlar için pembe ve şeftali tonundaki allık, rimel ve açık pastel tonlardaki rujlar tercih edilmektedir. Dudak rengi rujlar ve dudak kalemleri ile hem dudakları daha dolgun hemde daha doğal bir görünüme kavuşturmaktadır.

 

KALIN KAŞLAR İN, İNCE KAŞLAR OUT

Artık o incecik yay gibi kaşlardan eser kalmadı. Doğallık artık kaşlarımızda da bizimle. Yüzün çerçevesi olan kaşlarımızın kalın ve doğal hali ile güzelliğinizi daha ön plana çıkarabilirsiniz. İnce kaşlar sizi olduğunuzdan daha yaşlı göstermekle birlikte yüzünüze daha sert bir ifadece kazandıracaktır.

kalin-kas.png

Kaşlarınızı gereğinden fazla kalın ve dağınık bırakmak sizi daha bakımsız bir ifadeye kavuşturcakken, kaşlarınızı kaş fırçasıyla taramayı ve kaş farı veya kaş kalemi ile boşlukları doldurarak daha muntazam bir görünüm elde etmeyi ihmal etmeyin. Böylece daha dinç ve daha dolgun kaşlara sahip olacaksınız.

 

BIRAKIN CİLDİNİZ PARLASIN

Yoğun pudra ve mat fondöten kullanımı artık rafa kalkıyor. Parlak cilt daha genç ve dinamik bir ifade kazanmanızı sağlayacaktır. Mat ve katman şeklinde uygulanan pudralar yapmacık bir ifade kazandırdığı gibi 2015 sezonunu ile artık parlak ciltler yeni trend olacak.

dogal-cilt.jpg

Yaz mevsiminin sıcaklığını cildinize yansıtmak istiyorsanız şeftali ve pembe tonlarını kullanmalısınız. Böylece daha genç bir görünüme kazanacak aynı zamanda bronz teninizle birlikte kusursuz bir doğallığa kavuşacaktır.

 

MARİLYN MONROE KIRMIZISI

kirmizi-ruj.jpg

Cildinizdeki parlaklığı dengelemek adına gece makyajınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz, marilyn monroe kırmızı olarak kırmızı rujlara yer açın. Pek çok alanda hakimiyeti ele geçiren kırmızı birinciliği kimseye bırakmayacağına benziyor.  Yaz akşamlarında kullanacağınız sade ve doğal makyajınızı kırmızı ruj ile kombinlediğinizde kusursuz bir görünüme kavuşacaksınız.

Cansu YAVAŞ / NeOldu.com

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.