Geniş İç Hacme Sahip: Bosch ActiveHumidity İnceleme

Bosch markasının ActiveHumidity teknolojisiyle donatılmış KGA76PIF0N buzdolabını sizler için inceledik
Geniş İç Hacme Sahip: Bosch ActiveHumidity İnceleme

Bosch ActiveHumidity KGA76PIF0N Buzdolabı

Evlerin temel ihtiyacı olan buzdolaplarının en yeni çıkanları arasında yer alan Bosch KGA76PIF0N modelini detaylıca araştırdık.

Yeni nesil teknolojileriyle besin tazeliğini uzun süre koruyan, düşük miktarda enerji tüketen ve sessiz çalışan KGA76PIF0N buzdolabının teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları da içerikte yer alıyor.

İşte ActiveHumidity teknolojisiyle besinlerinizi 4 kata kadar daha taze tutan Bosch KGA76PIF0N inceleme:

Teknik Özellikler
Dijital EkranVar
Toplam Net Hacim517 lt.
Soğutucu Net Hacim402 lt.
Dondurucu Net Hacim117 lt.
Hızlı SoğutmaVar
Yıllık Enerji Tüketimi334 kWh
Ses Seviyesi42 dB
Enerji SınıfıA++
Hızlı DondurmaVar
Soğutma TipiNo-Frost
Ağırlık98 kg
Boyut (YxGxD)1860 mm - 750 mm - 800 mm
Amazon
Fiyatlarını Gör
Bosch
Buzdolabı Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? İçi kocaman, enerji sınıfı yüksek, sesi az. Kesinlikle tavsiye ederim. Nilüfer T****

? Bosch kalitesini yine konuşturmuş. Yüksek fiyatlı olmasına bakmayın her kuruşunu hak eden bir ürün tavsiye ederim. Muzaffer Tekin E****


İnceleme

1. Bosch markasının ActiveHumidity teknolojisine sahip son buzdolabı, KGA76PIF0N besin tazeliğini 4 kata kadar daha uzun süre tutabiliyor. Ürün, besinlerinize belirli aralıklarla soğuk buhar püskürterek koruyor.

Bosch ActiveHumidity Buzdolabı

2. İçinde BigBox olarak adlandırılan büyük gıdaları koymak için yer olan buzdolabı, bu sayede dondurulmuş gıdaları parça parça ayırmamanızı sağlıyor. Ürün, VarioZone sistemiyle içindeki rafları ihtiyaca göre düzenleyebilmenize imkan veriyor.

Bosch ActiveHumidity Buzdolabı

3. Geniş hacmiyle dikkat çeken ürün, keyfe göre özelleştirilebilir iç kısmıyla düğün pastalarından, bütün haldeki etlere kadar saklama kolaylığı sunuyor. Bosch, LED Light aydınlatmasıyla içerisindeki besinlere ışık zararı vermeden aydınlatma sağlıyor.

Bosch ActiveHumidity Buzdolabı

4. Yeni teknolojileri bu üründe toplayan Bosch, SuperCooling teknolojisiyle buzdolabının açılması durumunda, sıcak havanın içeri girmesini engelliyor. Bu sayede yeni eklediğiniz besinler daha hızlı soğurken, içerideki besinler sıcak hava akımında bozulma tehlikesi geçirmiyor.

Bosch ActiveHumidity Buzdolabı

5. No-Frost buzdolabı, 98 kilogramlık ağırlığıyla satışa sunuluyor. Cihaz net olarak 517 litrelik iç hacimle besin saklama konusunda iyi bir iş çıkarıyor. Dijital ekranla kolay bir kullanımı bulunan ürün, aynı zamanda A++ enerji sınıfıyla doğayı koruyor.

Bosch ActiveHumidity Buzdolabı

6. Yıllık olarak rakiplerinden daha az düzeyde enerji harcayan Bosch buzdolabı, 42 dB ses seviyesiyle gün içinde kullanıcıya rahatsızlık vermiyor.

Bosch ActiveHumidity Buzdolabı

7. Ülkemizde oldukça rağbet gören bu buzdolabı, 10.487 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bosch ActiveHumidity Buzdolabı


Benzer Tavsiye Önerileri
Inox Buzdolabı ModelleriNo-Frost Buzdolabı Modelleri

Amazon
Fiyatlarını Gör
Bosch
Buzdolapları
Aradığın
Fiyatları Gör

Bosch ActiveHumidity KGA76PIF0N Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Düşük enerji tüketimi ve şık tasarımıyla karşımıza çıkan Bosch KGA76PIF0N buzdolabı hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Buzdolabı alırken nelere dikkat edilmeli?

Buzdolabı alırken dikkat edilmesi gerekilen en önemli şey dolabın iç hacmidir. Geniş iç hacme sahip buzdolapları alınan tüm besinlerin sağlıklı bir biçimde dolaba yerleştirilmesini sağlar. Yine dikkat edilmesi gerekilen önemli husus dolabın enerji tüketimidir. Yüksek enerji tüketimine sahip dolaplar hem cebe hem çevreye zarar vermektedir.

Bosch KGA76PIF0N enerji sınıfı nedir?

Birçok kişi tarafından kullanılan Bosch KGA76PIF0N buzdolabı modelinin enerji sınıfı A++'dır. Yıllık olarak 334 kWh enerji tüketen ürün, bu sayede cebinize ve çevreye minimum zarar veriyor.

Bosch KGA76PIF0N besin tazeliğini korur mu?

Evet, ActiveHumidity teknolojisine sahip olan ürün, bu sayede besin tazeliğini diğer buzdolaplarına nazaran 4  kata kadar daha uzun süre koruyabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.