Tasarım Harikası | Yeni BMW iX3 2021 Özellikleri ve Fiyatı Hakkında Bilgi

Artık günümüzde birçok firma çoğu yeni aracını elektrikle çalışabilecek şekilde tasarlıyor. Elektrik tüketimi yapan araçlar hem doğayı temiz tutarken hem de kullanıcının yakıt için verdiği parayı en aza indiriyor. İşte karşınızda BMW iX3 2021 incelemesi.
Tasarım Harikası | Yeni BMW iX3 2021 Özellikleri ve Fiyatı Hakkında Bilgi

Yeni BMW iX3 2021 Özellikleri, İnceleme ve Fiyat

Elektrikli arabalar hala çok yaygın olmasa da bensiz fiyatlarından dolayı artık insanlar elektrikli araçlar tercih etmeye başladı. Elektrik tüketimi yapan araçlar benzinli arabalara göre daha yüksek fiyatlı olsa da 1 veya 2 sene içerisinde yakıta vereceğiniz parayı rahatlıkla amorti edebilirsiniz.

Yeni BMW iX3 2021 Özellikleri, İnceleme ve Fiyat

Yenilenen dış tasarımıyla oldukça güzel bir görünüme sahip olan 2021 model BMW iX3, tam kapasite şarj ile 450 km yol yapabiliyor. Araçta bulunan birçok özellik ise sürüş deneyimini artırarak kullanıcının tüm özellikleri aktif olarak kullanması sağlanmıştır. İşte yeni çocuk BMW iX3 2021 inceleme ve fiyat:

Yeni BMW iX3 Teknik Özellikleri

  • Model: BMW iX3
  • Motor: 286 beygir
  • Yakıt Türü: Elektrik
  • Maksimum Hız: 180 km/sa
  • 0-100 km/s Hızlanma: 6.8 saniye
  • Hızlı Şarj: 150 kW
  • Ağırlık: 2260 kg
  • Menzil: 450 – 459 km
  • Bagaj: 480 Litre
  • Fiyat: 1.100.000 TL

Genel Bakış

Yeni BMW iX3 Teknik Özellikleri

Sahip olduğu iç ve dış tasarımı sayesinde birçok kişinin gözlerini dolduran Yeni BMW iX3, elektrik tüketimiyle çevre dostu araçlar arasında yer alıyor. 286 beygir gücüyle yeterli seviyede hız yapabilen BMW iX3’e sadece 10 dakikalık şarj yaparak 100 km menzil elde edebilirsiniz. Yani çok kısa süre içerisinde arabayı şarj ederek uzun yolların keyfini çıkarabilirsiniz. Fiyat olarak yüksek olsa da ilerleyen yıllarda elektrikli araçların iyice yaygınlaşmasıyla beraber fiyatlarında düşeceğini tahmin ediyoruz.


Yeni BMW iX3 2021 Dış Tasarım

Yeni BMW iX3 2021 Dış Tasarım

Yeni tasarımı sayesinde sert bakışlarıyla kullanıcıya gücünü hissettiren BMW iX3, 20 inç büyüklüğünde olan aerodinamik jantlarıyla harika görünümünü tamamlıyor. Renk seçimine göre çekilen beyaz veya mavi hatlar arabaya farklı bir görünüm havası katıyor. Arka ve ön kısımda bulunan BMW logosunun etrafında elektrikli araç olduğunu temsil eden mavi renk halka eklenmiş. Full LED aydınlatmasının fazlasıyla iyi göründüğünü söyleyebiliriz.


Yeni BMW iX3 2021 İç Tasarım

Yeni BMW iX3 2021 İç Tasarım

Anahtarsız giriş özelliğiyle artık kilit açma derdi ortadan kalkıyor. Harman Kordon ses sistemleriyle müziklerini en iyi şekilde Yeni BMW iX3 2021’de dinleyebilirsiniz. Kapıların iç kısmına eklenen ince mavi çizgiyi istediğiniz renge değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda kapı kolunun oradan koltuk ayarlarınızı ve kilitleme işlemini yapabilirsiniz. Kapının iç tarafına deri ve piano black malzeme kullanılmış. Vitesin ön kısmındaki panelde aynı zamanda telefonunuzu kablosuz olarak şarj edebileceğiniz bir alan mevcuttur. Aracın sunroof özelliğini kolayca açabilir veya kapatabilirsiniz. Arabanızın sürüş modları arasında tek bir tuşa basarak geçiş yapabilirsiniz. Dokunmatik ekranını kullanarak Yeni BMW iX3’de tüm ayarlara erişebilirsiniz.


Yeni BMW iX3 2021 Motor

Yeni BMW iX3 2021 Motor

Arkadan itiş özellikli 2021 BMW iX3’ün 286 beygir gücünde motoru bulunuyor. Sürüş sırasında kaybettiği şarjı siz ayağınızı gazdan çektiğiniz anda araç tekerlekler yardımıyla kendisini şarj ediyor. Sport, comfort ve eco modları sizin kullanımınıza göre aracın gidecek km miktarını düşürebilir veya aynı zamanda artırabilir. 0’dan 100 km hıza 6.8 saniyede çıkan aracın maksimum hızı 180 km’dir.


Yeni BMW iX3 2021 Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikleri

Yeni BMW iX3 2021 Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikleri

Şerit takip sistemiyle uzun yollarda sizi şeridinizde tutarak sağ ya da sola kaymanızı engelleyen BMW, ayrıca direksiyona ufakta olsa müdahale ediyor. Arabanın tüm çevresine yerleştirilen kamera ve sensörler oluşabilecek tüm olumsuz durumları en aza indirerek ailenizi ve çevrenizi üst düzeyde koruyor. Park Asistanı Plus özelliğini aktif ederek park etme işleminde aracınızı üstten görerek manevraları en iyi şekilde yapabilirsiniz.


Yeni BMW iX3 2021 Renk Seçeneği

Yeni BMW iX3 2021 Renk Seçeneği

Metalik siyah carbon, metalik gri cashmere, metalik gri sophisto, metalik beyaz mineral, metalik mavi phytonic ve metalik kırmızı piemont olmak üzere toplamda 6 renk seçeneği sunan Yeni BMW iX3’ün iç rengini de isteğinize bağlı olarak değiştirebilirsiniz.


Yeni BMW iX3 2021 Fiyat

Yeni BMW iX3 2021 Fiyat

1.100.000 TL’den satışa sunulan Yeni BMW iX3’ün ek opsiyonel özelliklerini satın alma sırasında eklerseniz fiyatta değişiklik olabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.