Bir Erkeğin Sizden Hoşlandığını Gösteren 10 İpucu

Sizden hoşlanan birini çabuk fark etmek mi istiyorsunuz? Bir erkeğin sizi beğendiğini gösteren belirtileri sizler için derledik.
Bir Erkeğin Sizden Hoşlandığını Gösteren 10 İpucu

Bir Erkeğin Sizden Hoşlandığını Gösteren İpuçları

Aşk, iki insan arasındaki tarifi mümkün olmayan güzel duyguları barındıran bir duygu selidir. Bir insanın aşık olduğunu anlamamız da aslında o kadar zor değildir. Aşık insanlar heyecanlı, canlı ve mutlu görünürler, tabi aşk acısı çekenler ise kendini bir odaya kapatıp saatlerce hayal kurabiliyor. Aşık olan insanların kendini gizlemesi pek mümkün değildir ancak bu insanın size karşı mı bu duyguları beslediğini anlamanız içinde belli başlı belirtilerden yola çıkarak anlayabilirsiniz. İşte, bir erkeğin sizden hoşlandığını gösteren belli başlı belirtiler;

1. Bakışlar

Erkekler yalan söyleyebilirler, hareketlerini bir şekilde kontrol altında tutmaya çalışabilirler ancak her şeyi ele veren bir çift gözleri vardır. Günlük hayatımızda göz teması kurmak için normal bir şekilde karşımızdaki kişiye bakarız. Ancak bu durum hoşlanan bir erkekte bu süre daha uzun oluyor. Hoşlanan erkek, normal bakışma süresinden daha uzun bakar ve tepeden tırnağa karşısındakini süzer. Her fırsatta sizinle göz teması kurmaya çalışırlar, gözlerini kısarlar, keskin ve çapkın bakışlar sergilemeye çalışırlar.

Bakışlar

2. Kıyafetine Özen Göstermesi

Erkek sizinle buluşmaya gelirken en iyi kıyafetlerini giymesi, yanınızdayken sürekli kıyafetini düzeltmesi ve kendine sürekli çeki düzen vermesi sizden hoşlandığı anlamına gelir. 

Kıyafetine Özen Göstermesi

3. Ses Tonu Değişir

Herkesle konuştuğu gibi sizinle konuşmaz. Bakın başkalarıyla nasıl size gelince nasıl konuşuyor. Erkekler hoşlandığı kadınla konuşurken ses tonu düşer, alçak sesle konuşur ve aranızdaki sohbeti size özel bir hale getirir.

Ses Tonu Değişir

4. Beden Dili

Size daha yakın olmak ister. Bunun için size doğru eğilir ve adeta üzerinize düşer. Ayaklarına dikkat edin eğer ayak uçları sizi gösteriyorsa bu size olan ilgisini gösterir, siz konuşurken pür dikkat sizi dinleyecek, yaptığınız anlamsız esprilere bile gülecektir.

Beden Dili

5. Elleri Boş Durmaz

Erkek sizinle konuşurken heyecanlanacaktır. Bu yüzden erkek sürekli elini çenesine götürecek ve gözlerinizin içine bakarak gülümseyecektir. Size sürekli ilginç konulardan bahsedecek. Bu da sizinle ilgilendiğinin göstergesidir.

Elleri Boş Durmaz

6. Ellerini Sürekli Kullanır

Erkekler de kendi güçlerini vurgulayabilmek adına böyle bir hareket yaparlar. Aynı zamanda erkekler sizin ilginizi çekmek ve daha öz güvenli görünmek için de bu hareketi yaparlar. Bu da sizinle ilgilendiğinin göstergesidir.

Ellerini Sürekli Kullanır

7. Sürekli Mesaj Atar

Telefonunuza durmadan mesaj geliyor ve hep aynı kişi atıyorsa, sizinle iletişim kurabilmek için can atan birisi var demektir. Mesajların sonu bir gün bir itirafa varacaktır, bekleyin ve görün.

Sürekli Mesaj Atar

8. Sizi Bir Yere Davet Eder

Sizi bir yere davet ediyorsa sizinle vakit geçirmek istiyor demektir. Siz hoşlanmadığınız birisiyle vakit geçirmek ister misiniz? Tabii ki hayır! Karşınızdaki erkekte hoşlandığı için sizinle bir şeyler yapmayı teklif ediyor ve hatta zaman zaman sizi bu konuda baskı altında bile tutuyor olabilir. Hoşlanan erkeklerin içe dönük olanları sizinle birlikteyken arkadaşlarının yanında sus pus oluyorsa bu da hoşlanma belirtisidir.

Sizi Bir Yere Davet Eder

9. Erkekler Unutmaz

Sizden hoşlanan bir erkek, herhangi bir konuda anlattığınız fakat sizin bile unuttuğunuz detayları unutmazlar. Sizden hoşlandığı ve hakkınızda bilgi sahibi olmak istediği için anlattıklarınızdan özellikle işine yarayabilecek ve sizi şaşırtabilecek olanları hafızalarında saklarlar. Etkileyebilmek adına güzel bir taktik.

Erkekler Unutmaz

10. Son Olarak Ona Cesaret Verin

Erkeklerin bir kadından hoşlandığını anlatan belli başlı belirtileri sunduk; eğer bu davranışları size karşı yapan bir erkek varsa bilin ki sizden hoşlanıyordur. Ancak size söylemekten çekiniyorsa, siz ona söyleme cesareti verin çok geçmeden size açılacaktır.

Son Olarak Ona Cesaret Verin

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
67 Yorum