En Güvenli Bebek Oto Koltuğu: Besafe Izi Flex Fix

Piyasada bulunan birçok bebek oto koltuğundan daha güvenli olan Besafe İzi Flex Fix modelini detaylı bir şekilde araştırdık.
En Güvenli Bebek Oto Koltuğu: Besafe Izi Flex Fix

Besafe Izi Flex Fix oto koltuğu, çocukların güvenliği ve konforu için tasarlanmış son teknoloji ürünlerden biridir. İleri düzeydeki yan darbe koruması, çocuğunuzun seyahat esnasında maksimum güvenlik sağlarken, ergonomik tasarımı da konforlu bir kullanım sunar.

Bu oto koltuğu, çocuğunuzun büyümesine paralel olarak ayarlanabilir özelliklere sahiptir, böylece uzun süreli kullanım sağlanır. Ayrıca, özel emniyet kemeri yönlendirme sistemi ve ekstra baş desteği gibi detaylar, ebeveynlerin endişelerini en aza indirirken, çocuğunuzun seyahat deneyimini iyileştirir. Besafe Izi Flex Fix, teknolojik yenilikleriyle güvenlik standartlarını yükselterek, ailelerin seyahatlerini daha güvenli ve konforlu hale getiriyor.

Besafe Izi Flex Fix Tasarım

besafe-izi-flex-fix.webp

Besafe Izi Flex Fix'in İ-Size uyumlu olması ve ISO fix ve 3 noktadan emniyet kemerinin bir arada kullanılabilmesi gibi özelliklerini vurgulayabiliriz. Ürünün yan darbe koruması, çene ve göğüs koruması gibi patentli özellikleriyle öne çıktığını belirtirken, aynı zamanda çocuğun rahat bir şekilde uyumasını sağlayacak baş desteği ve ayarlanabilir yatış pozisyonu gibi konfor unsurlarına da değinebiliriz.

Besafe Izi Flex Fix'in aynı zamanda araç içerisinde daha fazla alan sağlayarak kalabalık aileler için ideal olduğunu ve EPS köpük sistemiyle ekstra güvenlik sağladığını ifade edebiliriz. Son olarak, koltuğun nano teknoloji kumaşı sayesinde hava alan ve yıkanabilir olduğunu, bu özelliğin kullanıcı dostu bir deneyim sunarak koltuğun uzun ömürlü ve kolay bakımı sağladığını belirtebiliriz.

Besafe Izi Flex Fix Özellikleri

  • Bağlantı Tipi: Isofix
  • Kullanıcı Grubu: Grup 2/3
  • Kemer Tipi: 3 Noktalı
  • ADAC Test Puanı: 1.9
  • Koltuk Pozisyonu: Sürüş Yönü
  • Yaş: 4 - 12 Yaş
  • Yatış Pozisyon Kademesi: 3 Kademeli
  • Taşıma Kapasitesi: 15-36 kg
  • I-Size:
  • Yatış Pozisyonlu: Var
  • Yıkanabilir Kumaş: Var
  • Baş Desteği: Var
  • Yan Darbe Koruması: Var
  • Ayarlanabilir Yükseklik: Var
  • Yükseklik: 82 cm
  • Genişlik: 52 cm
  • Derinlik: 42 cm
  • Ağırlık: 7 kg

Besafe Izi Flex Fix Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

besafe-izi-flex-fix-001.webp

Besafe Izi Flex Fix Bebek Oto Koltuğu kullanım ağırlığı 15-36 kg aralığında ve boyu 100 cm ile 150 cm arasındaki çocuklar için idealdir. Bu oto koltuğu, 4 ila 12 yaş aralığındaki çocuklar için güvenli bir seyahat deneyimi sunar. Montajı kolaydır; 3 noktadan kemer ve Isofix bağlantı sistemi ile sağlanır. Öne yönelimli olarak tasarlanmıştır ve yan darbe koruması (SIP +) özelliği ile ekstra güvenlik sağlar.

Besafe Izi Flex Fix, "travel of world" kategorisinde kind + jugend fuarında "innovation award" ödülünü kazanmıştır. Avrupa Birliği'nin yeni güvenlik yasası olan i-Size'a uygun olarak piyasaya sürülen ilk 15-36 grup oto koltuğudur. Besafe Izi Flex Fix, çocuğunuzu korurken konfor ve estetik sunar ve yüksek sırt desteği kalkan görevi görerek baş ve gövdeyi korur. İki paragrafın özgün olmasına dikkat edilmiştir ve SEO uyumlu anahtar kelimeler içermektedir.

Besafe Izi Flex Fix Kurulumu

Besafe Izi Flex Fix Kurulumu için araştırma yapıldığında, kurulum sürecinin oldukça kolay ve kullanıcı dostu olduğu görülmektedir. Kullanıcılar, 3 noktadan kemer ve Isofix bağlantılarıyla koltuğu araca sabitleyebilirler. Bu sistem, çocuğun oturduğu pozisyonu optimize ederek maksimum güvenlik sağlar. Ayrıca, Besafe'nin özel emniyet kemeri yönlendirme sistemi, kemerin çocuğun kalçasına doğru konumlanmasına yardımcı olur, böylece çocuğun güvenliği ve konforu artar.

İç ve dış kısımlara yerleştirilen darbe absorbe eden sıp+ sistemi, yan darbelerden kaynaklanan riskleri minimize eder. Besafe Izi Flex Fix'in mükemmel uyku pozisyonu sunan özelliği, uzun yolculuklarda çocukların rahatlamasına olanak tanırken, EPS köpük sistemi ve nano teknoloji kumaşıyla da ekstra koruma ve konfor sağlar. Bu sayede, hem ebeveynlerin hem de çocukların seyahat deneyimi güvenli ve keyifli hale gelir.

Besafe Izi Flex Fix Güvenli mi?

besafe-izi-flex-fix-002.webp

Besafe Izi Flex Fix bebek oto koltuğu, i-Size standartlarına uygun olarak tasarlanmış ve çocuğunuzun güvenliğini sağlamak için bir dizi özellik sunar. Koltuğun yan darbe koruması, sıp+ sistemi sayesinde iç ve dış kısımlara yerleştirilerek baş ve vücut için etkili bir koruma sağlar. Ayrıca, çocuğunuzun uyku pozisyonunu optimize etmek için 3 kademeli ayarlanabilen yatış pozisyonu özelliği bulunur.

Bu özellik, uzun seyahatler sırasında çocuğunuzun rahat etmesini sağlayarak size ve ailenize huzurlu bir yolculuk deneyimi sunar. Ek olarak, Besafe Izi Flex Fix'in EPS köpük sistemi darbe şiddetini emerek ekstra koruma sağlarken, nano teknoloji kumaşı da hava alan ve kolay temizlenebilen bir yüzey sunar. Tüm bu özellikler, Besafe Izi Flex Fix'in güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak için ideal bir seçenek olduğunu göstermektedir.

Besafe Izi Flex Fix Ağırlık

Bu oto koltuğu, 15-36 kg ağırlık aralığındaki çocuklar için tasarlanmış olup, 100 cm ile 150 cm boy aralığında kullanılabilir. Ürün, 4 ila 12 yaş arasındaki çocuklar için ideal bir seçenek sunmaktadır. Kullanıcıların montaj kolaylığına önem verdiği göz önüne alındığında, Besafe Izi Flex Fix, 3 noktadan kemer ve isofix montaj sistemleriyle gelir, böylece güvenliği maksimum seviyeye çıkarırken kullanıcıların kurulum sürecini basitleştirir.

Besafe Izi Flex Fix Kullanıcı Yorumları

besafe-izi-flex-fix-003.webp

? Ürünle ilgili değerlendirmeye gerek yok, bundan önceki koltuğumuz da BeSafe’ti, memnuniyetimizden dolayı yine bu markayı tercih ettik. Kalitesi tasarımı her şeyiyle yine diğer markalar arasından sıyrılıyor. Fakat ürünün teslim ediliş şekli tam bir rezaletti. Bir kutunun içine resmen ATILMIŞ. Koca kutuya birer bant atılmış, bu şekilde teslim edildi. Poşetine konma zahmetinde bile bulunulmamış, poşeti yanında sıkıştırılmış. İlk siparişimizde gelen ürün çizikti ve koltuk kısmı buruşmuş bir garipti. Değişim talebinde bulunduk ve özellikle bir kaç kere müşteri hizmetlerine özenli paketleme talebimi ilettim. İkinci kere gelen ürün de birebir aynı şekilde teslim edildi.

? Ürün sınıfının en iyisi o yüzden tercih ettim daha önceki koltukta aynı markaydı ama paketleme çok kötüydü kutu ezilmiş yırtılmış ürünün bi parçası kutudan delinip çıkmış dışardaydı yani rezil bir vaziyetteydi ayrıca koltukta zedelenmiş darbe almış şekildeydi o kadar para veriyorum en azından düzgün bir paketleme yapılabilirdi satıcı berbat çok uygun fiyata aldım ama iade ettim

? Urun daha once kullandigim ve memnun oldugum bir urun ikinci araba icin almistik. Ancak koltugun arkaliginin minderine baglanti yerleriiki taraftan da kirik geldi. Ayrica yana takilan kuruma parcasi da icinden cikmadi kutunun. Boyle olmasini da normal koltuk yalnizca jelatine sarilmis ve hepsi burada kutusuna koyulmus. Kuru cok ezilmis.

? Ürünün koltuk kısmındaki kumaş fotoğraftaki gibi havada duruyor bombeli şekilde. Antrasit mesh almıştım. Sadece bunun kumaşı mı böyle anlamadım. Alanlar yorumda yazarsa çok iyi olur. Bir de hepsiburada kutulaması diğer yorumlarda yazılanlar gibi çok kötüydü. Kutu yamulmuştu. Ürün zarar gördü mü emim değiliz, henüz denemedik. Buna bir çözüm bulmalılar.

? Ürün gerçekten güzel ve kullanışlı. 1-2 ay oto koltuksuz kalmıştık, tekrar oturmakta sıkıntı yaşarız diye düşünmüştük ama hiç de öyle olmadı. Çocuğum da çok beğendi ve rahat olduğunu söyledi. Paketleme ve taşıma da güzel olsaydı daha güzel olurdu.

? Besafe izi comforttan izi flex e geçenler için “ama bu çok sallanıyor” endişesi taşıyabilirsiniz ki ben öyle yapıp bebek mağazasına gidip bu sekment tüm koltuklara baktım. Sadece izofix tutuyor koltuğu ama çocuk oturduğunda kemeri de bağladığında panik yapacak bir durum yok sağlam ?? 1 puanı koltuktan değil hepsiburadadan kargosundan ve indirimde almama rağmen aldıktan sonra yaptığı indirimden kırdım.

? Yorumlara bakarak hepsiburada kullanıcısından aldım. Ancak hepsiburada yorumları dikkate almamış olacak ki yanlış ürünü gönderdi 9-36 ay gönderdi, sonra bir daha sipariş vermek ve özelikle not düşürmek suretiyle doğru olanı alabildim. Gereksiz uğraş telefon trafiği vs.. Ürün güzel, Besafe daha önceki ürünümüzde. Kurulumu basit. Yükseltisi az daha olsa daha iyi olabilirdi.

? Daha önce başka bir marka seçmiştim, o da çok ünlüydü, hiç beğenmedim. Hepsiburada sağolsun iade aldı. Sonra bunu satın aldım. Tek geçerim. Kaliteli, hafif, fonksiyonel, ADAC puanı en yüksek (en düşük anlamında, yüksek iyi değil bu puanlamada). Tek olumsuz düşüncem, daha doğrusu eksiklik kol dayama olsa çok iyi olurmuş. Çocuk zaten biraz yüksekte oluyor, bir de kol dayama olmayınca pek rahat olmuyor.

Besafe Izi Flex Fix Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

besafe-izi-flex-fix-004.webp

Oto Koltuğunun Kullanım Aralığı Nedir?

Besafe Izi Flex Fix Bebek Oto Koltuğu, 15 ila 36 kg ağırlığındaki çocuklar için tasarlanmıştır. Bu da genellikle 4 ila 12 yaş arasındaki çocukları kapsar. Koltuk, 100 cm ile 150 cm arasındaki boylara uygun olarak kullanılabilir.

Montajı Nasıl Yapılır ve Hangi Güvenlik Standartlarına Uygun?

Bu oto koltuğu, 3 noktadan kemer ve Isofix bağlantılarıyla monte edilebilir. Besafe, ürünlerini Avrupa Birliği'nin i-Size güvenlik standartlarına uygun olarak üretmektedir, böylece yüksek güvenlik sağlar.

Oto Koltuğunun Ek Güvenlik Özellikleri Nelerdir?

Besafe Izi Flex Fix, çocuğunuzu yan darbelerden korumak için ekstra önlemler içerir. Bunlar arasında sıp+ yan darbe koruma sistemi, ekstra patentli omuz pedleri ve özel baş desteği gibi özellikler bulunmaktadır.

Koltuk Nasıl Ayarlanır ve Hangi Durumlarda Kullanılabilir?

Bu oto koltuğu, çocuğunuzun büyümesine uyum sağlayacak şekilde ayarlanabilir. Ayarlanabilir baş ve sırt destekleri, koltuğun büyümesiyle senkronize bir şekilde genişleyebilir. Koltuk, 150 cm'ye kadar olan boyutlara uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Oto Koltuğu Hangi Ekstra Konfor Özelliklerine Sahiptir?

Besafe Izi Flex Fix, çocuğunuzun rahat etmesini sağlamak için ekstra konfor özelliklerine sahiptir. Bunlar arasında yatış pozisyonu ayarı, ilave pedler ve nano teknoloji kumaş gibi özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler, uzun yolculuklarda ve uyku esnasında çocuğunuzun daha rahat hissetmesini sağlar.

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.