Batman' ın En İyi Otelleri

Batman kendince gelişmiş, bünyesinde pek çok otel barındıran bir şehrimizdir. Batman' da konaklayabileceğiniz otel alternatiflerini haberimizde bulabilirsiniz.
Batman' ın En İyi Otelleri

Batman gibi tarihi bir şehri gezmeye gelip de nerede kalacağım derdiniz hiç olmasın. Batman' da her bütçeye, güzel hizmete sahip otel seçenekleri bulunmaktadır. Ailenizle gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz o otelleri sizler için sıraladık;
 

Grand Hasankeyf Otel

Batman merkezde bulunan otel, misafirleri için hiçbir masraftan kaçınmamış, otelin içi, dışı, odaları olsun çok güzel bir mimariye sahip olarak yapılmış. Otelde konaklayan müşterilerine hamam keyfi de sunan otelin tüm odaları klimalıdır. Açık büfe kahvaltısıyla güne çok güzel başlayabilirsiniz. Ayrıca otel Batman Havaalanı'na çok yakın mesafede bulunur. Grand Hasankeyf Oteli seçenekleriniz arasında bulundurabilirsiniz.
 

grand-hasankeyf-otel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 154 TL.

Adres: Atatürk Cad. No: 155 ( Dört Yol Işıklar Kavşağı) 72000 Batman, Türkiye

Tel: ( 0488 ) 212 45 66
 

Hotel İzgi Turhan

Batman merkezde bulunan otel son derece modern çizgilere sahip, Batman' ın en iyi otellerinden bir tanesidir. Otelin terasından Batman şehir manzarasına doyamayacaksınız. Otel havaalanına 3 km uzaklıktadır. Açık büfe kahvaltısında yer alan lezzetlerine bayılacaksınız. Öğlen ve akşam yemeklerinde otelin sunduğu alacart restoranda Mardin yöresel lezzetlerini bulmanız da mümkün.
 

hotel-izgi-turhan.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 119 TL.

Adres: Diyarbakır Cad. Turgut Özal Bulvarı No: 260, 72200 Batman, Türkiye

Tel: ( 0488) 214 55 02
 

Real Konak Hotel

Batman merkezde bulunan bir diğer otel seçeneğidir. Otel çok güzel ve zarif bir mimariye sahiptir. Batman' da tüm ulaşım noktalarına yakın yerde bulunan otelden çok memnun ayrılacağınıza eminiz. Açık büfe kahvaltı hizmeti, hamam, sauna, spor salonu otelin sunduğu hizmetlerden sadece birkaçıdır. Batman' da konaklayabileceğiniz iyi otellerden bir tanesidir.
 

real-konak-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 205 TL

Adres: GAP Mahallesi, 2519 Sokak No: 2, 72060 Batman, Türkiye

Tel: ( 0488) 214 00 08
 

Mesopotamia Hotel

Mesopotamia hotel Batman' da bulunan iyi otellerin başında gelebilir diyebiliriz çünkü misafirlerine çok çeşitli hizmetleri de sunan otelde kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna ve Türk hamamı bulunmaktadır. Şehrin göbeğinde bulunan otelin odasından şehrin manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Otelde çok çeşitli açık büfe kahvaltı hizmeti sunulup, yine otelin restoranında öğle ve akşam yemeklerini yiyebilirsiniz.
 

mesopotamia-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 239 TL.

Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Diyarbakır Cad. No: 170, 72050 Batman, Türkiye

Tel: ( 0488 ) 212 24 34
 

Hotel Bozooğulları

Otel çok merkezi bir konumda bulunup, Batman iyi oteller arasındadır. Her gün açık büfe kahvaltı hizmeti sunulur. Otel çok güzel ve değişik bir mimariye sahip olup özel bir şekilde tasarlanmış bir teras cafesi bulunmaktadır. Cafede oturup içeceğinizi yudumlarken şehir manzarasını izleyebilirsiniz. Hotel Bozooğullarını da Batman' da kalabileceğiniz otel listenize ekleyebilirsiniz.
 

hotel-bozoogullari.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 155 TL.

Adres: GAP mah. Diyarbakır Cad. İnsan Hakları Bulvarı No: 1 72050 Batman, Türkiye

Tel: ( 0488 ) 215 04 44
 

Mesa Hotel

Mesa Hotel Batman merkezde yer alan herkesin bütçesine uygun şekilde fiyatlandırılmış konaklama hizmetiyle müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başaran otellerden bir tanesidir. Otelin içi çok zevkli döşenmiş olup içinde komple halı döşeme kullanılmıştır. Açık büfe kahvaltı hizmeti bulunmaktadır. Otele yakın pek çok sayıda restoran bulunmaktadır. Diğer öğünlerde de bu restoranları tercih edebilirsiniz.
 

mesa-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 126 TL.

Adres: Şafak Mah. Ahmed Arif Bulvarı. No: 141 Batman/ Merkez

Tel: ( 0488 ) 213 36 39
 

Büyük Geçit Otel

Batman merkezde bulunan 2 yıldızlı bir oteldir. Odalarda klima merkezi ısıtma sistemi,direk telefon,Wireless kablosuz internet, merkezi sistem müzik yayını ve mini bar banyolarda saç kurutma makinası, tv, tüm odalarda uydu yayını ve daha birçok hizmet bulunmaktadır. Kahvaltı hizmeti mevcuttur. Batman' da temiz ve uygun fiyata konaklayabileceğiniz bir oteldir.
 

buyuk-gecit-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 150 TL.

Adres: Cumhuriyet mah. Ahmet Arif Bulvarı. No: 61 Batman

Tel: ( 0488 ) 213 37 71

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.