Sizin Bahçenizden Çıksa Ne Yapardınız? İşte Bahçelerden Çıkan En Tuhaf 10 Cisim!

Arka bahçeyi kazan ve çenenizi düşürecek cisimler arasında tökezlemekle sonuçlanan insanlar etrafında dönen milyonlarca hikaye var. Peki ya sen, arka bahçedeki gömülü eşyalardan bazılarını bulsan ne yapardın?
Sizin Bahçenizden Çıksa Ne Yapardınız? İşte Bahçelerden Çıkan En Tuhaf 10 Cisim!

Bahçelerden Çıkan Tuhaf Şeyler

Şimdi sizlere bir çoğumuz için gerçek olmayan bir şeyden bahsedeceğiz. Tam bahçesini çok iyi bildiğini düşündüğünde toprağın altında 10 milyon dolarlık ganimet buldu. Peki sizde bahçenin altında gömülü ganimet bulsanız ne yapardınız? İşte bahçeden çıkan tuhaf ganimetler...

İnsanların Bahçesinden Çıkan Korkunç Şeyler; 

1. 400 Yaşındaki Kilise Çanları

2013'te Çek Cumhuriyeti'nden biri su borularını monte etmek için kazarken karşısına bir anda metal cisim çıktı. Merakını yitirdi ve kazması günler alsa da kazmaya devam etti. Fakat bulduğu şey buna değdi.

400-yasindaki-kilise-canlari.jpg


2. 1700'lerin Mezarlığı

New Orleans'tan Vincent Marcello, bir yüzme havuzu için arka bahçesindeki arsayı kazmaya karar verdi. 1700'lerden tarihi mezar keşfetti. İşçiler bu bölgede 13 insan tabut, 36 ceset bulundu. 

1700lerin-mezarligi.jpg


3. Nükleer Barınak

Zwick ailesi evlerinin bahçesinde metal bir kapı olduğunu keşfetmişlerdi. Bir gün kapıyı açmak için yanına gittiler. Kapıyı açtıklarında Soğuk Savaş döneminden kıyafetler, tıbbi malzemeler, aletler ve el fenerleri olduğunu gördüler.

nukleer-barinak.jpg


4. Dev Solucan

Çinli adam, ıslak kıyafetlerini askıya asmak için arka bahçeye çıkmıştı. Bir anda yaklaşık 20 inç uzunluğunda bir kurtçuk olduğunu gördü. 

dev-solucan.jpg


5. Çeşitli Patlayıcılar

2013 Mayıs ayında Çek Cumhuriyeti'nden bir adam bahçesine kazıya çıkmıştı. Beklenmedik çeşitli patlayıcılar buldu ve polisi aradı. Gelen polisler İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma patlayıcı olduğunu söylediler.

cesitli-patlayicilar.jpg


6. Mamut Kemikleri

İowa'daki bir aile bahçelerinden meyve toplarken topraktan çıkmış beyaz bir cisim gördüler. Toprağı kazdıktan sonra femur kemiği olduğunu öğrendiler. Bu durum hakkında araştırma yapan bilim adamları bunun 12 bin yıllık yünlü bir mamut kemiği olduğunu söylediler.

mamut-kemikleri.jpg


7. Altın Paralarda 10 Milyon Dolar

California'da Sierra Nevada bölgesinde yaşayan bir aile, köpekleri bahçelerinde yürürken paslı bir tenekenin tepesinin topraktan çıktığını farkettiler. Toprağı kazıp teneke kutuyu çıkardıklarında 1890'lara dayanan bir sürü altın para ele geçirdiler. Paralar 27.980 dolar değerinde olup, bugün yaklaşık 10 milyon dolar değerinde tahmin edilmiştir.

altin-paralarda-10-milyon-dolar.jpg


8. 1000 Yaşındaki İnsan İskeletleri

Amerika'da bir adam arka bahçesinde su birikintisi kazarken çok ilginç bir şeye rastladı. Hemen araştırmak için polise haber verdi. Kemiklerin yaklaşık 1000 yıllık Kızılderiliğe ait olduğunu söyledi. 

1000-yasindaki-insan-iskeletleri.jpg


9. 650 Yıllık Hazine

Avusturyalı bir adam, 2007'de bahçesindeki havuzu genişletmek için kazarken yaklaşık 650 yaşında olduğu tahmin edilen hazine buldu. 

650-yillik-hazine.jpg


10. Dinozor Kemikleri

1997 yılında İngiltere'de yaşayan John Lambert, büyük ve sıradışı bir kemik bulduğunda bahçesinde kazı yapıyordu. Müzeye götürdüğünde 250 milyon yıllık olduğunu ve bir zamanlar bir Dinozor kemiği olduğu belirtildi.

dinozor-kemikleri.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.