Yeni Baba Vanga Micuta Kaede’in Kehanetleri

Baba Vanga ölmeden önce kör bir kızın varisi olacağını, kendi yeteneklerinin ona geçeceğini ifade etmişti. İşte küçük kahin Kaede hakkında detaylar...
Yeni Baba Vanga Micuta Kaede’in Kehanetleri

Kahin Micuta Kaede'nin Kehanetleri

Tüm dünya artık Bulgar kahin Baba Vanga’yı tanıyor. 1996 yılında hayatını kaybeden Baba Vanga'nın ölmeden önce kendisi gibi kör bir kızın varisi olacağını, kendi yeteneklerinin ona geçeceğini ifade etmişti. Bu durumda tüm gözler minik Kaede'ye çevrildi. Onun için yıllar önce öldü denilmişti fakat ölmediği ortaya çıktı. İşte küçük kahin Kaede hakkında merak uyandıran cevaplar…

Baba Vanga'nın kehanetlerini öğrenmek için buraya tıklayın.

Kahin Baba Vanga'nın varis olarak atadığı Micuta Kaede’in kehanetleri;

1. İnsanlık Susuz Kalacak

Micuta Kaede Kehanetleri

Baba Vanga'nın el verdiği Micuta Kaede'nin dünya hakkındaki ilk kehaneti insanları korkutan cinsten. Micuta Kaede insanlığın 6 yıl içinde büyük bir susuzluk sorunuyla karşı karşıya kalacağını ifade etti. Rüyalarına giren ölülerle konuştuğunu ifade eden Micuta Kaede ölülerin sık sık kendisine 6 dediğini bunun 6 yıl olarak anlaşılabileceğini belirtti.

2. Avrupa Büyük Bir Göç Dalgası Sonucu Yıkılacak

Micuta Kaede Kehanetleri

Micuta Kaede'nin ikinci en büyük kehaneti Avrupa'nın büyük bir göç dalgası sonucu yıkılacağı yönünde oldu. Tıpkı tarih öncesinde yaşadığımız kavimler göçü gibi büyük bir göçün olacağını ifade eden Micuta Kaede Avrupa Birliği'nin de bu göç dalgası sonucunda yıkılacağını ifade etti.

3. Cezayir'den Çok Büyük Bir Tehdit Yayılacak

Micuta Kaede Kehanetleri

Micuta Kaede'nin dünyayla ilgili son kehaneti ise ortaya çıkacak bir terör örgütüyle alakalı oldu. Terör örgütünün Cezayir'den ortaya çıkacağını kendinden son derece emin olarak söyleyen Micuta Kaede, bu örgütün dünya üzerinde son derece yıkıcı eylemler yapacağını ifade etti.

Baba Vanga kehanetlerine benzer The Simpsons kehanetlerini öğrenmek için buraya tıklayın.

Baba Vanga'nın El Verdiği Micuta Kaede Kimdir?

Micuta Kaede Kimdir

ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki ve Rusya lideri Putin hakkındaki kehanetlerinin yanı sıra büyük deprem kehanetiyle de dikkat çeken Baba Vanga’nın ölmeden söyledikleri ışığında herkes küçük kahin Kaede’nin hayatını ve kehanetlerini merak ediyor. Küçük kızın annesi kızının 5 yaşında kehanetlerde bulunmaya başladığını ifade ediyor. Büyükannesinin hastalığını, kardeşinin bacağını sakatlayacağını önceden tahmin ettiğini söyleyen annesi söyledikleriyle dünyayı sallayacak.

2011 yılında doğuştan rahatsız olan Micuta Kaede için, tedavisinin Rusya’da süreceği açıklanmıştı. Ardından ise küçük kızın ölüm haberi dünyaya yayıldı. Bu yalan açıklamanın sebebi ise ailesinin yoğun ilgiden bunalmış olması ve hastalık ile birlikte çok yorucu bir hal almasıydı.

Micuta Kaede Kimdir

Bir takım psişik güçleri olan Kaede küçük yaşlardan beri günlük hayata dair kehanetlerde bulunuyor. Bu kehanetlerden ilki ise kardeşinin bacağının sakatlanacağını önceden bildiğini söylemesi. Kaede’nin şimdilik kehanetleri futbol maçlarının sonuçları, eve gelecek misafirler ve büyükannesinin hastalığını bilmesi.

Her gece rüyasında Baba Vanga'yı gördüğünü iddia eden Kaede, küçük yaşlardan beri rüyalarına ölülerin de girdiğini söylüyor. Ayrıca Kaede sürekli rüyalarında gördüğü uzun bir adamdan bahsediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum