Aynur Aydın Hack’lendi! Mahrem Fotoğrafları ve Konuşmaları Paylaşıldı!

Ünlü sanatçı Aynur Aydın’ın sosyal medya hesapları dün akşam saldırıya uğradı. Güzel şarkıcının mahrem fotoğrafları ve yazışmaları internet korsanları tarafından yayınlandı.
Aynur Aydın Hack’lendi! Mahrem Fotoğrafları ve Konuşmaları Paylaşıldı!

“Salla” şarkısıyla müzik listelerini kasıp kavuran çiçeği burnunda sanatçı Aynur Aydın’ın sosyal medya hesapları hack’lendi.


Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Aydın’ın Instagram ve Twitter hesapları internet korsanlarının eline geçti.


Aynur Aydın’ın mahrem fotoğraflarını paylaşan kişi veya kişiler bir süre sonra mahrem yazışmaları da paylaşmaya başladı.


Instagram’da yayınlanan mesajlar ve fotoğraflar kısa süre sonra kaldırıldı ancak bu kez de güzel sanatçının Twitter hesabından paylaşımlar yapılmaya başlandı. Aydın'ın Twitter hesabından mahrem bir videosu paylaşıldı.


Aynur Aydın’dan Hack Açıklaması

Aynur Aydın, Intagram ve Twitter hesaplarının hack’lenmesinin ardından bir açıklama yayınladı. Video ile yaptığı açıklamada üzgün olduğu gözlemlenen Aynur Aydın “İyi akşamlar. Az önce fark ettiyseniz benim özel fotoğraflarım paylaşıldı. Şu an Instagram’ı geri aldık Twitter için de uğraşıyoruz. Sizden tek bir ricam var lütfen o fotoğrafları daha fazla yaymayın. Herkese geçmiş olsun. Kusura bakmayın” ifadelerini kullandı.

Aynur Aydın'ın Hack'lendikten Sonra Açıklaması:

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum