Avrupa'nın En İyi Plajları

Avrupa ülkeleri sadece şehirleri ve tarihi dokusuyla ünlü değil, çok güzel plajlarıyla da üne sahiptir. İşte Avrupa'yı keşfe çıkmak isteyenlerin uğraması gereken en popüler ve ilginç kıyıları.
Avrupa'nın En İyi Plajları

Paradise Beach - Mykonos - Yunanistan

Paradise Beach Mykonos Yunanistan

Genellikle genç insanların tercih ettiği Paradise Beach'te, dünyanın en iyi partileri düzenlenmektedir. Plaj sezon boyunca bar ve gece kulüpleri sayesinde ziyaretçi akınına uğruyor. Genel olarak atmosferi harika ve fiyatlar oldukça uygun.


Canos de Meca - İspanya

Canos de Meca İspanya

İspanya'da yer alan plaj, güneşin altında uzun vakitler geçirip dinlenmek isteyenlerin uğrak noktası haline gelmiştir. Plajın sağ tarafında bulunan restoran, ilerleyen saatlerde gerçek bir gece kulübüne dönüşüyor ve partiye katılanlar sahilde gece boyunca dans ediyor.


Playa Cavallet - Ibiza

Playa Cavallet Ibiza

Yaklaşık 1.1 km uzunluğundaki plaj, genellikle doğal güzellikleriyle anılmaktadır. Playa Cavallet aynı zamanda harika barlarıyla da ünlülerin dinlenme yeri olarak bilinmektedir. Resmi çıplaklar plajına Ibiza merkezinden 10 dakikalık bir araba yolculuğu ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yaz aylarında park sorunu yaşanabildiği için, plaja dilerseniz otobüs ya da bisikletle de ulaşabilirsiniz.


Biarritz Beach - Fransa

Biarritz Beach Fransa

Her yaz yapılan sörf festivali ile adını duyurmuş olan Biarritz Beach'in, en iyi plajlar arasında yavaş yavaş yer almaya başladığını söyleyebiliriz. 


Myrtos Beach - Kefalonia - Yunanistan

Myrtos Beach Kefalonia Yunanistan

Yunanistan'ın en güzel ve ünlü plajlarından biri de Myrtos Beach'tir. Her yaz turistlerin akın ettiği plaj, aynı zamanda Yunanistan'da en çok fotoğrafı çekilen plajlardan biri ünvanına sahiptir. Myrtos'a giderseniz, plaja inmeden önce yukarıdan güzel bir fotoğraf çekmek isteyebilirsiniz.


Terracina Beach - İtalya

Terracina Beach İtalya

Konumu ile gündelik İtalyan tatilcilerin uğrak noktası olan plaj, yaz aylarında çok kalabalıktır. Bu yüzden sakinlik arayanların temmuz ve ağustos aylarında tercih etmemesi tavsiye edilmektedir. Plaj, atmosferi ve fiyatları ile gayet uygundur.


Pissouri Beach - Kıbrıs

Pissouri Beach Kıbrıs

Kalabalıktan kaçıp, sakinlik arıyorsanız bu plajı hafta içi ziyaret etmenizi öneriyoruz. Manzarası ve plajı inanılmaz güzeldir. Ayrıca dalış sporlarıyla veya farklı su sporlarıyla ilgilenenler için birçok olanak bulunmaktadır.


Brela Beach - Hırvatistan

Brela Beach Hırvatistan

Ulaşımı oldukça zor olan bu plaja, en iyi Brela köyünden motorlu tekne ile ulaşım sağlanmaktadır. Hırvatistan'daki en romantik plajlardan biridir. Genelde doğa yürüyüşü yapanların uğrak noktası.


Sunny Beach - Bulgaristan

Sunny Beach Bulgaristan

Doğu Avrupa'nın ucuz tatil bölgesi olarak iyice ün yapmaya başlayan Bulgaristan plajları, her yaz daha da kalabalıklaşmaktadır. Eğer kalabalık ortamdan kaçıyorsanız ve kafa dinlemek istiyorsanız ağustos ayının sonu veya eylül ayının başlarında tercih etmeniz önerilmektedir.


Sopot - Polonya

Sopot Polonya

Sopot, Polonya'nın en revaçta olan tatil yerlerinden biridir. Özellikle Avrupa'nın en uzun ahşap iskelesine sahip olması sayesinde çokca turist çekmektedir. Ayrıca uzun geceler boyunca partilere de ev sahipliği yapıyor. Serin sularda yüzmeyi sevenlerin muhakkak gitmesi gereken bir yerdir.

ucuz tatil ülkeleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.