Netflix Türkiye’nin 2. Orijinal Yapımı Atiye Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix izleyicileri tarafından uzun zamandır heyecanla beklenen The Gift (Atiye) 17 Kasım'da yayınlanan tanıtım fragmanıyla gündeme bomba gibi düştü. 27 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak Atiye hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik.
Netflix Türkiye’nin 2. Orijinal Yapımı Atiye Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix Türkiye’nin 2. Orijinal Yapımı Atiye Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Hakan: Muhafız’ın ardından Netflix’in Türkiye’deki 2. Orijinal dizisi Atiye’den ilk tanıtım fragmanı 17 Kasım’da yayınlanmıştı. 27 Aralık'ta ilk sezonu yayınlanan Atiye dizisi izleyici tarafından büyük beğeni toplamıştı. Uzun zamandır merakla beklenen 2. sezon müjdesi ise resmi olarak açıklandı. Atiye dizisinin 2. sezonunun Eylül ayında yayınlanacağı resmi olarak açıklandı. Türk yapımı Netflix dizileri arasında yerini alan Atiye dizisi hakkında bilinmesi gerekenleri bu inceleme dizi içeriğimizde sizler için bir araya getiriyoruz. 

turkiye’deki-2.-orijinal-dizisi-atiye.gif


Uluslararası yapımlarıyla gün geçtikçe adını daha büyük kitlelere duyuran Netflix Türkiye’de ikinci dizisi olan Atiye’yi izleyicilere sunmaya hazırlanıyor. OG Medya tarafından hazırlanan dizinin yapımcılığını Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George üstlenirken yönetmenliğini ise Aile Arasında filminden tanıdığımız Ozan Açıktan ve Hakan: Muhafız’ın yönetmenlerinden Gönenç Uyanık üstleniyor. 

netflix-turkiye’nin-2.-orijinal-yapimi-.jpg


Tanıtım fragmanıyla ülkemizde ses getirmeyi başaran Atiye dizisinin başrolünde neredeyse üç yıldır filmlerde veya dizilerde görmeye hasret kaldığımız Beren Saat yer alıyor. 27 Aralık’ta seyirciyle buluşacak merak uyandıran dizinin oyuncu kadrosunda Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi isimler Saat’e eşlik edecek. 

27-aralik-atiye.jpg


Şengül Boybaş’ın Dünyanın Uyanışı adlı kitabından esinlenerek yaratılan dizinin yaratıcısı Onur Güvenatam’iken senaryosu ise Jason George ve Nuran Evren Sit tarafından ele alınmıştır. Anadolu topraklarını tüm dünyaya göstermek için çekilen bu dizide İstanbul’dan Göbeklitepe ve Nemrut’a uzanan bir hikaye izleyeceğiz. İlk sezonu 8 bölüm olarak yayınlanacak Atiye dizisinde geçmiş ve gelecek, gerçek - ruhsal deneyimler ve dönüşüm gözler önüne serilecek. 

gobeklitepe.jpg


Atiye dizisinde genç ve güzel bir ressam olan Atiye’nin (Beren Saat) heyecanlı ve mistik hikayesine odaklanılıyor. Ailesi ve sevgilisiyle İstanbul’da mutlu bir yaşam süren Atiye’nin dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişiyor. Bu bölgede arkeolojik çalışmaları sürdüren arkeolog Erhan’ın Atiye ve Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi ispatlayan bir sembol bulması üzerine, genç kadın antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. 

atiye-the-gift.jpg


Mehmet Günsür daha önce Onedio yapımı Kanaga dizisinde aynı senaryoyu işleyen bir yapım içinde bulunmuştu ve çokça insan tarafından amatör bir çekim olsa da beğeni toplamayı başarmıştı. Şimdi geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatan bu dizi bakalım Hakan: Muhafız kadar ilgi görecek mi?

mehmet-gunsur.jpg

Fragman

Önerilen İçerik; Netflix’in İlk Türk Orjinal Yapımı; Hakan: Muhafız

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum