Aşk İtirafı Sözleri | Uzun, Etkileyen Aşk İtirafı Mesajları

En güzel aşk itirafı mesajları nelerdir? diye merak ediyorsanız sizleri sözlerle baş başa bırakıyoruz...
Aşk İtirafı Sözleri | Uzun, Etkileyen Aşk İtirafı Mesajları

Aşk İtirafı Sözleri

Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki?

Bu hayattaki en büyük isteklerimden biri de gözlerinin gözlerimden ellerinin ellerimden hiçbir zaman ayrılmaması olur.

Gözlerim seni gördüğü andan beri siyah beyaz olan dünyayı rengârenk görmeye başladı.

Aşk İtirafı Sözleri

Ne zaman seni görse bu gözler, görebildiği için şükrediyor Allah’a..

Yedi ayrı iklimden yedi çeşit arı getirseler yedi çeşit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz.

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım.

Aşk İtirafı Sözleri

Sana olan aşkımı itiraf etmeye cesaretim yoktu fakat sana olan aşkım cesaretimden daha büyük.

Sevmiyorum şu saatin sesini, akmasın dursun zaman. Her şeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; yalan. Senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

Sen benim incimdin. Parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum. Ve bir daha kaybetmeyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm.

Aşk İtirafı Sözleri

Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir. Ve aşk öyledir ki nerede imkansız varsa onu seçer.

Belki beni kabul etmeyeceksin. Aşk itirafımla sakın alay etme ve şunu itirafımdan anla ki sana olan aşkım çok büyük.

Hayatıma anlam katan sevgili hayat yolumda, yanımda ve kalbimde kal.

Aşk İtirafı Sözleri

Ben bir kulunu öyle bir sevdim ki Rabbim. Tıpkı senin beni sevdiğin gibi.

Kalp dediğin atıyor zaten, marifet senin gibi ritmi değiştirebilen de..

Sevgimden başka hiçbir şey yok elimde ve senden başka hiçbir şey yok kalbimde.

Aşk İtirafı Sözleri

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var.

Aklım sende kaldı, yüreğimde. Geri de istediğim yok, varsın kalsın. Ne zaman geri verirsen, alır giderim o zaman.

Beni neşelendirmene gerek yok, çünkü sadece etrafımda olman mutlu olmama yetiyor.

Aşk İtirafı Sözleri

Aşka itiraf ne gerek, gözlerime bak anlarsın ne haldeyim.

Geceleri seni düşündüğümü, senin için sayfalarca şiirler yazdığımı ve seni nasıl deliler gibi sevdiğimi sana söyleyemedim.

Kalabalık dünyama bir ışık olacağını biliyorum bu yüzden itiraf ediyorum: Seni seviyorum.

Aşk İtirafı Sözleri

Aşk İtirafı Mesajları

Kendime çok geç itiraf ettiğim bir gerçek var ki seni tanıdığım gün hayatımda hep bahar oldu.

Sen benim tesadüfen bulduğum bir aşk değilsin ki, hayalini kurduğum, mutluluğum diyeceğim adam sensin can içim.

Gizli bir hayranlıktı Bendeki Sana, Gizli Bir Sevgiye Dönüştü o Sihirli Bakışınla Şimdi Aşığım Söz geçiremiyorum Duygularıma itiraf etmek istiyorum Seni Seviyorum.

Aşk İtirafı Sözleri

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana.

Bir gün bana soracaksın, beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. Hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

Diyorum ki yar; ellerimi tutan ellerin, cennete götüren rehberim olsun.

Aşk İtirafı Sözleri

Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti. Çünkü sen benim için daima tektin.

Diyorum ki yar; ellerimi tutan ellerin, cennete götüren rehberim olsun.

Maviyi seviyor kalbim çünkü benim en uçsuz bucaksız gökyüzüm sensin.

Aşk İtirafı Sözleri

Çok Düşündüm Seni Çok Düşündüm geleceğimizi belki de Söylemediklerimden Sen Belki de Duygularımın Kalbime Yansıyan Yüzüydün Sen, Ne olursan ol Ama Bu Kalp Senin için Atıyor itiraf ediyorum Sevgilim..

Bir sabah üzerimde sen kokan bir kazakla uyanırsam ve mutfaktan dünyanın en güzel sesi ”Kahvaltı hazır” diye bağırıyorsa, bundan ötesi bundan güzeli olamaz ve imkansızdır.

Her daim bir şeyler için çaba göstermek zorunda kaldım. Bunlar içinde en güzeli senin için çabalamaktı.

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin…

Aşk İtirafı Sözleri

Bir gelinciğin uykudan uyanması gibi, buz tutmuş bir kalbi eritir gibi, bir akşamüstü yeniden doğar gibi seviyorum seni.

Burada, herkese seni arzu ettiğimi ve sana daha yakın olmam gerektiğini söylüyorum. Hayattaki önemli şeyleri fark etmemi sağlayan harika bir insansın. Çok teşekkür ederim. Ben buradayım ve her zaman senin için nefes almaya burada olmaya devam edeceğim. Tek yapman gereken bana cevap vermen. Bana gerçek sevgiyi gösterdin, daha önce hiç kimse bunu yapmadı. Sana minnettarım..

Bir gün bana soracaksın, beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. Hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.

Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur.

Bir gelinciğin uykudan uyanması gibi, buz tutmuş bir kalbi eritir gibi, bir akşamüstü yeniden doğar gibi seni seviyorum.

Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı.

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar.

Sabah seni izlemesi için bir melek yolladım peşinden ama düşündüğümden de erken döndü. Ne oldu dedim? “Bir melek asla başka bir meleği izleyemez” dedi.

Gökyüzündeki bütün yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin.

Aşk İtirafı Sözleri

Gözlerin sevgilim sanki bir rüya benim için.

Nice insanlar gördüm kalpleri bomboş ama mutlu, çok az insanlar gördüm kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, hüzünlü ve mutsuz!

Öyle bir his var ki içimde. Kalbimde mayhoş bir sızı ve uçuşan kelebekler.

Dünyada bir ikizim olduğunu öğrendim seni bulduğumda.

Bir yürek nelere yeterse, bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar çok kan geçerse, yaşam ölüme ne kadar değerse, sen de benim için o kadar değerlisin.

Sevgimin önüne ne dağ durur ne zorluk kalır. Ben seni delikanlıca sevdim ama itirafların arkasına saklandım. İtiraf etmek istesem de aslan gibi yüreğim yanında kedi gibi oluyor. Utanıyorum ama seni çok seviyorum bunu bilmeni istiyorum.

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir.

Ne kadar şanslı bir insan olduğumu seni her gördüğümde daha da iyi anlıyorum. Seni tanınmak benim için büyük bir şans.

İlk Görüşte Aşık Oldum Sana Sakladım içimde Söyleyemedim Sana Seni Seviyorum Ama itiraf edemiyorum Sana Korkuyorum Karşılıksız Kalmaktan Sevgilim

Bir yürek nelere yeterse, bir can bir canı ne kadar severse bir damardan ne kadar çok kan geçerse, yaşam ölüme ne kadar değerse, sen de benim için o kadar değerlisin.

Aşk İtirafı Sözleri

Senin bir günü beni sevebileceğin ihtimali olsaydı inan o günü hayatımın sonuna kadar beklerdim.

O gece yollarımız birbirine kesişmişti. Manyetik bir güçle sanki aramızda bir kuvvet varmış gibi hissediyordum. O günün sabahına uyanmak ve seni görmek için can atıyordum. Uzun bir süre aradıktan sonra seni nihayetinde bulmuştum. Birbirimizi tamamladığımız güne şükrediyorum. Duygularımızın karşılık olması benim içimdeki en içten dualardan birisiydi. Rabbim izin verdiği sürece kalbim seninle olacak.

Yüreğime gömdüm seni, söküp atmak mümkün değil. Yanında olamasam da rüyaların yeter bana.

Gecenin bir yarısı uykudan uyanıp kokun geliyor burnuma, karşındaki seni özleyince titrermiş burnunun direği.

Karşılıklı olmayan bir aşk yaşamak hem en zoru hem de en kolayıdır aslında.

Tek kaldı dünyam, dünyam olur musun? Deniz kadar sevdim, dalgam olur musun? Ateş gibi yandım, Alevim olur musun? Hiç aşık olmadım desem, aşık olur musun?

Seninle konuştuğumuz zamanlar kalbim çok daha fazla atmakta. Tatlı hisleri yaşatıyorsun bana ve bu durum hiçte açıklanabilecek bir tarzda değil. Varlığını yanımda hissedebiliyorum, gülüşünü duyuyorum kulaklarımda yankı yapıyor. Bu bir delilik diye düşünebilirsin ama bu sadece masum bir aşk.

Aşk İtirafı Sözleri

Tek kaldı dünyam, dünyam olur musun? Deniz kadar sevdim, dalgam olur musun? Ateş gibi yandım, alevim olur musun? Hiç aşık olmadım desem, aşık olur musun?

Kırık bir kalp değil benimki. Sadece karşılık alamamaktan korkan bir duygu içimdeki. Seni seviyorum itiraf ediyorum.

Tanıştığımızdan bu yana uzun bir zaman olmasa da hayatımda birçok şey değişti diyebilirim. Daha fazla heyecan, daha fazla mutluluk hissedebiliyorum. Her zaman seni düşünüyorum. Gece yatarken, uyurken, çalıştığım zaman, yolda yürürken aklına ne gelebilirse. Bazen boş kaldığım zamanlarda yüksek sesle seni seviyorum diye haykırmak istiyorum. Sen benim bu hayatta en iyi yoldaşım olabilecek kişisin ve sensiz bir dünya düşünemiyorum artık. Hislerimizin karşılıklı olması adına her gün dualar etmekteyim. Benim ol ve hayatın farklılığını gör tatlım.

Kime küssem sana döndü bu yürek, sana sığındı.

Benim güzel aşkım, sen benim gün doğumu ve gün batımsın. Sen benim dünyamdasın ve seni uzaktan ilk gördüğüm günden beri bu böyle. Kalbim göğsümde attı ve nefes alamayacak gibi oldum. Saçların hafifçe esintiyle uçuyordu ve güneş yüzüne vuruyordu. Gözlerin gece yarısı gökyüzünde yıldızlar gibi parlamaktaydı. Sana ilk baktığımda kendimi çok mutlu hissettim ve bu dünyada yaşamak için güzel bir sebebim haline geldin. Sık sık kendime soruyorum, şu anda dünyada sensiz ne yapabilirdim? Bu sorunun cevabını asla öğrenmemeyi umuyorum. Aşkım, teklifime “evet” cevabını ver ve beni dünyadaki en mutlu adam yap! Sen de beni seviyorsan, benimle evlen! Seni mutlu etmek için her şeyi yapmaya söz veriyorum.

Sana içimden geçenleri söylemek, seni sevdiğimi haykırmak, ve senden uzakta kalmanın acı verdiğini söylemek istiyorum ama sesi görünce dilim tutuluyor konuşamıyorum.

Her zaman yanında olamasam bile her zaman yanında olmak için ne kadar çabaladığımı görmeni isterim.

Sevmiyorum şu saatin sesini, akmasın dursun zaman. Her şeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; yalan. Senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

Hadi evet de bana evet de kalbime açtım ellerimi kalbimi bekliyorum İnsanlar kırmızı güllerin peşinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar.

En sevdiğim şarkı senin sesinden dökülen kelimeler sevgilim.

Bir göreve dünyaya gönderildim, beni tamamlayacak birini bulma görevi. Seninle tanıştığım ana kadar görevimin yerine getirileceğini hiç düşünmemiştim. İşte sonunda hayatım boyunca aradığım mükemmelliği buldum. O anda, gözlerimin sadece bir masalda var olduğunu düşündüğüm kişinin şimdi önümde durduğuna inanmadım. Her gece, Ay’a bakarken durduğumda, nazik gülüşünü, imkansızı mümkün kılmak için bana güç veren gülümsemeni gördüm.

Aşk İtirafı Sözleri

Bir öpücük kondurmak isterim güzel kalbine güzel yanaklarına.

Önce seni gördüm seni görünce aşkı öğrendim, aşkı öğrenince seni sevdim ama sadece seni unutmayı öğrenemedim be vicdansız.

Seni çok seviyorum ve sen bunu bilmiyorsun. Bazen bunu göstermekten korkuyorum. Yanımda geldiğinde, sözlerim düğümleniyor ve söylemek istediğim kelimeler sanki boğazıma düğümleniyor. Dudaklarım kilitli bir hal alıyor çünkü aşkım çok güçlü ve söylemek istediğim kelimeleri bulamıyorum. Bazen itiraf edip nasıl hissettiğimi söylemek istiyorum, ama sanırım çok korkuyorum. Beni sevdiğini biliyorum ve içeride de saklı hislerin var olduğunu biliyorum. Ama artık söylemenin vakti geldi. Seni seviyorum.

Aşkın itirafı mı olur deme, en güzel itiraftır aşk.

Senin için sevgim her gün büyür. Sana tamamen bağımlıyım, ve şimdi bana işleyebilen tek ilaç sensin. Gözlerine baktığımda, gerçek benle, şu an bir amaç ve bir amaç için yaşayan bir kişiyi görüyorum. Her gün yalvarırcasına bir şekilde dua ediyorum, bir gün arkadaşlıktan daha fazlasını diliyorum. Şimdilik, bu mektubu sana karşı duyduğum sevgiyi bildirmek ve şimdi seni burada beklediğimi söylemek için yazıyorum.

Seni gördüğüm o gün hissetmiştim hayatım bundan sonra daha farklı olacak, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ya çok güzel olacak ya da hiç güzel olmayacak çünkü ben sana aşık oldum.

Ağır severim ben herkesin taşıyabileceği bir sevgi değildir benim ki. Sadece sen taşıyabilirsin bu kalbi, sensiz atmayan kalbime bir tek sen söz geçirebilirsin.

Bir delinin seni öpmesine izin ver ama bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme.

Sen gözümdeki bir damla yaştın. Bende seni kaybetmemek için en zor anımda bile o bir damla yaşı hiç akıtmadım.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

Yaşamanın gayesini bilmezdim ta ki seni tanıyıncaya dek, aşk nedir bilmezdim ne zaman ki seni görünceye kadar senden sonra öğrendim yaşamanın gayesini.

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir.

Aşk İtirafı Sözleri

Evvelim ve ahirim sensin, umutla baktığım geleceğimde de senin olmanı isterim. İçimde gizlediğim sevgilerim ve hasretlerim var sana sevgili.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

İlk tanıştığımızda aşk nedir diye sormuştun ya bana bende heyecandan cevap bile verememiştim. Aşk sensin seninle yaşamaktır aşk diyememiştim.

Sen gözlerimde bir damla yaş olsaydın seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım!

Benim için gerçek olamayacağını düşündüğüm bir rüya gibisin. Sesini duyduğumda, sevinçle gülümsemeye başladım. Sen çok özelsin. Sonunda birbirimizle olmamız için her gün dua ediyorum. Daha önce senin gibi biriyle konuşmamıştım bile. Daha önce hiç kimse beni bu şekilde sahiplenmemişti. Zamanın sonuna kadar beni seveceğini biliyorum. Sadece sevilmek ve her zaman istediğim şekilde birisinin beni sevmesini istiyorum. En iyi arkadaşımı, ruh eşim, sevgilim ve Prens Büyüleyicim olmanı istiyorum. Sadece aradığım kişi olduğunu ve tüm hayatımın sen olduğunu bilmelisin erkeğim.

Yere düşen her yağmur damlasında sakladım sana olan sevgimi kimseler bulamazsın.

Bugün kalbim yerinden çıkacak kadar atsa da, günlerce yaptığım provayı gerçekleştireceğim, seni görünce titrese de sesim, terden sırılsıklam olsa da bedenim, seni ne kadar çok sevdiğimi söyleyeceğim.

Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsen de unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen her yağmur damlasını tutmaya çalış; tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir.

Evliliğe giden ilk adımdır bazen, bir aşk itirafı.

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin.

Sensiz bir ömür geçirme düşüncesi bile içimi ürpertiyor. Beni sensiz yaşamak zorunda bırakma lütfen.

Aşk İtirafı Sözleri

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da… Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de… Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek…

Bugün mavi bulutları avucunuza mutluluğu başucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum. Güneş yalnızca sizin için doğsun sizi seviyorum!

Kendime bile söyleyemediğim, yüzleşmeye bir türlü cesaret edemediğim bu gerçeği daha fazla saklayamayacağım seni çok seviyorum bir tanem.

Yedi ayrı iklimden yedi çeşit arı getirseler yedi çeşit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz.

Sana olan bütün hislerin yüreğimde dağ oldu birlikti.

Bir ömür sevmeye ne kadar yeterse, bir insan bir insanı ne kadar severse, bir kalp için kan ne kadar değerliyse sen de benim için o kadar değerlisin.

Sevgi paylaştıkça artarmış, ben sevgimi seninle paylaşmak istiyorum, sende sevgini benimle paylaşmak ister misin?

Bir gün cehennemde karşılaştığımız zaman şaşırma. Sen benim kalbimi çaldın, bende Tanrıyı bırakarak sana taptığımdan orada buluşacağız.

Belki yanlış belki doğru duygular var içimde belki yalan belki heves duyuyorum belki de sana aşık oluyorum itiraf ediyorum..

Sana dünyanın en güzel hediyesini vermeyi çok isterdim. Ama bu mümkün değil. Seni sana vermemin bir imkânı var mı?

Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsen de unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

Bir ömür seni sevmeye ne kadar yeterse, bir kalp için damarında ki kan ne kadar değerliyse sen de benim için o kadar kıymetlisin.

Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir. Ve aşk öyledir ki nerde imkansız varsa onu seçer.

Kalbime dokunan sözlerin beni dünyanın en mutlu en huzurlu insan yapıyor.

Allah’ım ben bu kulunu çok sevdim. Onu bana bir ömür ödünç verir misin?

Kalbim artık saklayamıyor sana olan sevgimi. Artık bedenime sığmayacak kadar büyüdü sana olan sevgim. İtiraf ediyorum seni senden daha çok seviyorum.

Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı…

Çevremdekiler seni gördüğüm zaman içimdeki hissi bilemiyorlar. Adını duyduğumda, sesini duyduğum zaman kalbimdeki ritmi kimse hissedemez. Bu şekilde bugüne kadar bana kimse hissettirmedi ve bu duyguyu sen çok güzel bir şekilde bana sunabilmektesin. Şuanda tek bildiğim tek istediğim sonsuza dek kollarının arasında olmak ve oradan asla ayrılmamak. Durmadan dudaklarında büyülü bir şekilde kalmak istiyorum. Seni sevmeye hep devam edeceğim.

Karşılıksız bir aşk da olsa benimki, itiraf etmeliyim sana olan sevgimi.

Hayatta iki kör tanıyorum; 1.si senden başkasını görmeyen ben, 2.si beni göremeyen sen.

Aşk İtirafı Sözleri

Sen benim gönlümün sultanı kalbime taht kuran en büyük sevdamsın. Hayatımın anlamı başımın tacısın. Öyle süslü sevmem bilirsin ama şunu bil ki aşkın diğer adı sensin.

Sen benim hayatımda olduğun her an, dünyanın bütün güzelliklerini yaşıyorum.

Seninle zaman geçirmek benim için dünyanın en güzel en eğlenceli zamanı oluyor. Beraber güzel vakitler geçirip çok mutlu olalım mı sevgilim?

İtirafı zor ama ölürken bile sanki hiç giyilmemiş bir elbise kadar temiz ve ütülü değil mi aslında? Hiç giyilmemiş gibi.

Sana olan hislerim öyle sonsuz öyle uçsuz bucaksız ki bu kadar büyük bir sevgiyi nereye sığdıracağım şimdi?

Kalbimin ritmini değiştiren gülüşünü bana saklar mısın bir tanem?

Alnıma yazılmış olduğunu bilseydim; her gün, her saat, sokak sokak arardım seni yârim.

Gözlerinde mutluluk, aşk ve sevgiyi gördüm aşkım.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Sizi Değerli Hissettiren En Anlamlı SözlerNişanlıya En Anlamlı Sözler
Güzel Gülüşü Olan Sevgiliye SözlerGiden Sevgiliye Kısa ama Vurucu Sözler
Sevgiliyle El Ele Tutuşma SözleriAşk Kokan Romantik Sözler
Hoşlanmakla İlgili SözlerSevgiliye Romantik İyi Geceler Mesajı
En Yaratıcı Aşk SözleriSevgiliye Tutkulu Aşk Sözleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum