Ankara'nın En İyi Otelleri

Ankara tatili için uygun konaklama seçeneklerini sizin için araştırdık...
Ankara'nın En İyi Otelleri

Başkent Ankara, siyasi, tarihi ve tabi birçok güzelliğiyle gezilip görülmeye değer bir ilimizdir. Ankara'ya gerçekleştirdiğiniz seyahatinizde konaklama sorunu yaşamamanız açısından Başkentin en iyi otellerini sizler için araştırdık. İşte, Ankara'nın en iyi otelleri... 

 

Wyndham Ankara

Ankara’da konaklamanı için birçok otel var. Bunlarda biri de başkentin göbeğinde bulunan Wyndham Ankara Otel’dir. Ultra lüks imkanlar sunan otelin temizliğine ve dekorasyonuna bayılacaksınız. Ayrıca çalışanlarının size tutumu ve hizmetteki başarısı sizi çok mutlu edecek. Sunduğu lezzetler açısından da çok kaliteli bir mekandır. Ankara seyahatlerinizde konaklamak için gönül rahatlığıyla Wyndham Ankara Otel’i tercih edebilirsiniz.

Adres: Yaşam Cad. 4. Sokak No/4, Söğütözü, 06510 Ankara

Telefon: (0312) 219 03 03

Konaklama Bedeli: 438 TL

wyndham-ankara.jpg

Ankara Hilton SA

Bütün Hilton’larda olduğu gibi Ankara Hilton SA da çok başarılı bir oteldir. Bu otelde müşteriye kendisini özel hissettirecek her türlü imkan sağlanıyor. Her şeyin yerli yerinde düşünüldüğü, çalışanların ahengi ve odaların ferahlığı sizi evinizdeymişçesine rahat hissettirecek. Ayrıca Hilton SA’nın sunduğu lezzetlere bayılacaksınız.

Adres: Kavaklıdere, Tehran Cad. No/12, 06700 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 455 00 00

Konaklama Bedeli: 345 TL

ankara-hilton-sa.jpg

Crowne Plaza

Ankara’nın en iyi hizmet veren konaklama mekanlarından biridir. Merkezde bulunması açısından da Ankara’yı ziyaret edenler için en önemli alternatif haline gelmiştir. Ayrıca otelin temizliğine, yemeklerinin lezzetine de ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Kesinlikle verdiğinizin karşılığını alabileceğiniz bir oteldir.

Adres: Mevlana Bulvarı, No/2, 06330, Akköprü/Ankara

Telefon: (0312) 303 00 00

Konaklama Bedeli: 344 TL

crowne-plaza.jpg

Holiday İnn Ankara

Ankara’nın en iyi otellerinden bahsederken Holiday İnn Ankara’yı es geçemeyiz. Bu otelin odalarının genişliği, ferahlığı ve temizliği tüm müşterilerin beğenisini kazanıyor. Ayrıca otelin yemekleri ve içecekleri çok kalitelidir. Çalışanlar her dakika müşterilerin ihtiyaçlarına anında cevap vermek için can atıyor.

Adres: İşçi Blokları Mah. 1484 Sok. No/3, 06330 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 342 55 55

Konaklama Bedeli: 249 TL

doliday-inn-ankara.jpg

Ankara Plaza Otel

92 odayla hizmet veren Ankara Plaza Otel çok kaliteli hizmet sunan bir işletmedir. Ankara seyahatinizde konaklama açısından fazla düşünmeden tercih edebilirsiniz. Otelin temizliğine diyecek yok. İlaveten çok konforlu bir otel. Sunduğu yemeklerin lezzeti de evinizdekileri aratmayacak türden.

Adres: Bestekar Sok. No/5 Kavaklıdere/ Ankara

Telefon: (0312) 419 04 00

Konaklama Bedeli: 251 TL

ankara-plaza-otel.jpg

Divan Ankara

Otel bulunduğu bölge açısından harika. Belki de Ankara’nın en güzel göründüğü alanlardan birisidir. Ankara’da konaklayacak yer arıyorsanız ve şehirdeki ilk tecrübenizse burası sizin için biçilmiş kaftan. Odanızın penceresinden Ankara’yı izleyebilir bu şekilde yapacağınız seyahate bir gece önceden yön verebilirsiniz. Ayrıca otelin sunduğu imkanlar da size evinizi aratmayacak.

Adres: Tunalı Hilmi Cad. Güniz Sok. No/42 06700 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 457 40 00

Konaklama Bedeli: 235 TL

divan-ankara.jpg

Elit Palas

Ankara’da konaklayabileceğiniz alternatiflerden biri de Elit Plas Otel’dir. Tam 40 odasıyla müşterilere hizmet veren Elit Palas Otel temizliği, konforu, müşteri memnuniyetine bağlılığı ile bilinen işletmelerdendir. Konaklama süreniz boyunca aksiliklerden uzak, rahat bir tatilin tadını çıkarma fırsatı bulacaksınız.

Adres: Bestekar Sok. No/26 06680, Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 424 05 71

Konaklama Bedeli: 221 TL

elit-palas.JPEG

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.