Ali İhsan Yavuz Kimdir? & Hakkında Bilgi

Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili olan Ali İhsan Yavuz, 7 Temmuz 1969'da Trabzon Yomra'da doğdu. Babasının adı Rafet, annesinin adı Emine'dir. Bu içeriğimizde Ali İhsan Yavuz hakkında detaylı bilgilere yer veriyoruz.
Ali İhsan Yavuz Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ali İhsan Yavuz Biyografisi

Ali İhsan Yavuz, 7 Temmuz 1969'da Trabzon Yomra'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Sakarya Barosuna bağlı olarak 10 yıl kadar serbest avukatlık yaptı.

ali-ihsan-yavuz-biyografisi.jpg


Ali İhsan Yavuz’un Eğitim ve Çalışma Hayatı

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Yavuz, serbest avukatlık yapmıştır. Daha sonra Sakarya Müftülüğünde de 7 yıl kadar memur olarak çalışmıştır. Yavuz, Sakarya Şairler ve Yazarlar Derneği üyesidir. Yavuz, evli ve 4 çocuk babasıdır.

ali-ihsan-yavuz’un-egitim-ve-calisma-hayati.jpeg


Ali İhsan Yavuz’un Siyasi Hayatı

Yavuz, 2001-2003  yılları arasında AK Parti Adapazarı Merkez İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı,  2003-2008 yılları arasında AK Parti Sakarya Merkez İlçe Başkanlığı, 2008-2009 yılları arasında 6 ay kadar AK Parti Sakarya Adapazarı Kurucu İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2009 tarihinde ise İl Başkan Yardımcılığı, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı’na getirildi. Ali İhsan Yavuz, 25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde  Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya Milletvekili olarak meclise girmiştir.

ali-ihsan-yavuz’un-siyasi-hayati.jpg

Önerilen İçerik;

 Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.