Afyon'daki En İyi 9 Termal Oteli!

Termal sular, romatizmadan karaciğer rahatsızlıklarına, şişmanlıktan sinir sistemi hastalıklarına kadar onlarca hastalığın tedavisi için önerilmektedir. Bizde sizler için Afyon'daki en iyi 9 termal oteli derledik. Haydi beraber göz atalım.
Afyon'daki En İyi 9 Termal Oteli!

Termal sular, romatizmadan karaciğer rahatsızlıklarına, şişmanlıktan sinir sistemi hastalıklarına kadar onlarca hastalığın tedavisi için önerilmektedir. Bu sular ülkemizde de bazı bölgelerde bulunup, yeni tesisin açılmasına neden olmuştur. İşte Afyon bölgesindeki termal otel konseptli tesisler.

Afyon'daki En İyi ve En Güzel Termal Oteller


1. İkbal Thermal Hotel & Spa

Afyon-İzmir otoyolu üzerinde yer alan İkbal Thermal Hotel'de, açık yüzme havuzu ve Türk hamamının yanı sıra termal uygulamaların keyfini sürebileceğiniz bir Spa merkezi de bulunmaktadır. İkbal Hotel, müşterilerinin şehrin gürültüsünden uzakta, rahat bir nefes almalarını sağlamaktadır.

İkbal Thermal Hotel Afyon

Adres: Dörtyol Mahallesi Afyon Kütahya Yolu No: 2/3, 03100 Merkez/Afyon

Telefon: (0272) 252 56 00


2. Budan Thermal Spa Hotel & Convention Center 

Osmanlı motifleri ile dekore edilmiş tesis, bay-bayan Türk Hamamları ve termal havuzlar, Saunalar, Jakuziler, Yüzme havuzları, aquaparkları ile Afyon'da bulunan en iyi tesislerden biridir. Misafirlerine kusursuz bir hizmet anlayışı ile yaklaşan otel, güler yüzlü personeli ile müşterilerini memnun etmektedir.

Budan Thermal Spa Hotel Afyon

Adres: Sadıkbey Mahallesi Afyon-Izmir karayolu üzeri 5. Km Karahisar, 03218 Afyonkarahisar Merkez

Telefon: (0272) 246 46 66


3. Korel Termal Otel

2006 yılından beri hizmet veren Korel Termal Otelmisafirlerine, modern odalarında huzurlu bir konaklama olanağı sunmaktadır. Korel Termal Otel'despa bölümü, çamur banyosu, bitki banyoları, cilt bakımları, vücut bakımları, ozon kabini, zayıflama kürleri gibi uygulamalar bulunmaktadır. 

Korel Termal Otel Afyon

Adres: Kütahya Yolu 13. Km., Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar

Telefon: (0272) 252 22 22


4. NG Hotels

Afyon Arena'ya sadece 500 metre mesafede yer alan NG Afyon Wellness & Convention, çeşitli termal spa olanaklarıyla hizmet vermektedir. Termal tatil ile wellness felsefesi birleştiren otel, müşterilerini kaliteli ve sağlıklı yaşam tarzı konseptiyle yenilenip, tazelenmek için çaba göstermektedir.

NG Hotels Afyon

Adres: Hürriyet Mah, Atatürk Blv. No:14, 03000 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

Telefon: (0272) 220 22 22


5. Oruçoğlu Thermal Resort

Oruçoğlu Thermal Resert, termal havuzları, Türk hamamları ve detoks uygulamaları gibi çeşitli sağlıklı yaşam olanakları hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirlerine ciltlerini nemlendirmek için çamur banyosu ve ölü cilt hücrelerinden arınmak için tazeleyici bir süt banyosu gibi olanaklarda sunmaktadır.

Oruçoğlu Thermal Resort Afyon

Adres: Demirçevre Mahallesi, Kütahya Karayolu 14.km, 03100 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

Telefon: (0272) 251 50 50


6. Anemon Hotels Afyon

Anemon Hotel, Afyon'un merkezine sadece 8 km uzaklıkta yer almasına rağmen, huzurlu bir kaçamak imkanı sunmaktadır. Müşteri memnuniyetine önem veren otel, her türlü termal otel fırsatlarına sahiptir.

Anemon Hotels Afyon

Adres: Hürriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı 18/A, 03200 Erkmen Kasabası/ Merkez/Afyonkarahisar

Telefon: (0272) 246 22 22


7. Safran Thermal Resort

Safran Thermal Resort, 292 odası ve 60 deluxe apart odaları ile Afyon bölgesinde kusursuz termal otel hizmeti veren yerlerden biridir. Otel kalitesi ve konforu ile misafirlerine yepyeni ve keyifli bir termal otel anlayışı getirmiştir. 

Safran Thermal Resort Afyon

Adres: Hüdai Kaplıcaları Giriş Çakır Mahallesi Kume Evler No:265, 03400

Telefon: (0272) 535 75 75


8. May Thermal Resort Spa Hotel

May Thermal Resort Spa Hotel, Afyon'a 46 km uzaklıkta yer almaktadır. Otel, açık yüzme havuzu ve bir sauna gibi termal tesis olanaklarını müşterilerine sunmaktadır.

May Thermal Resort Spa Hotel Afyon

Adres: Hüdai Kaplıcaları Mevkii 4.Km, 03500 Sandıklı/Afyonkarahisar

Telefon: (0272) 333 30 12


9. Sandıklı Thermal Park Hotel

Sadıklı Thermal Park Hotel2000 yıllık mucizevi suları kaliteli ve konforlu şekilde sizlere sunmaktadır. Uzman kadrosuyla spa bölümü, masaj, çamur banyosu, bitki banyoları, cilt bakımları hizmetlerini sunan otel, tatil keyfinizi en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için tasarlanmıştır. Misafirlerini memnun edebilmek için her türlü imkanı sunan otel, güler yüzlü personelleri ile huzurlu bir tatil geçirebilmenizi sağlayacak. 

Sandıklı Thermal Park Hotel Afyon

Adres: Hüdai Kaplıcaları Mevkii, 03500 Sandıklı/Afyonkarahisar

Telefon: (0272) 220 33 33

Önerilen İçerik: Mutlaka Görmeniz Gereken Dünyanın En İlginç Otelleri

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.