Doğal ve Tarihi Güzelliklere Sahip Adana'nın En İyi 10 Oteli

Doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra lezzetleriyle de adından sıkça söz ettiren Adana'ya gittiğinizde kalabileceğiniz en iyi otelleri listeledik.
Doğal ve Tarihi Güzelliklere Sahip Adana'nın En İyi 10 Oteli

Lezzetleri, doğal ve tarihi güzellikleriyle her yıl on binlerce turisti kendisine çeken Adana, sunduğu kaliteli otelleriyle de şehre gelenlerin memnun ayrılmasını sağlıyor. Özellikle festival zamanları daha da yoğun ilgi gören Adana'da birbirinden konforlu birçok otel yer alıyor.

Bunlardan yola çıkarak Adana'ya gitmeyi düşünenler için hazırladığımı içeriğimiz, şehrin en iyi otellerinden bir liste sunuyor. Listemizde yer alan bu oteller, hem konfor hem de hizmet kalitesi bakımından ön plana çıkıyor.

Adana'nın En İyi Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Sheraton Grand Adana HotelHacı Sabancı Bulvarı10/9.9
2Adana HiltonSASinanpaşa10/9.9
3Divan AdanaÇınarlı Mh.10/9.9
4Ramada Hotel & Suites by Wyndham AdanaÇınarlı Mh.10/9.8
5DoubleTree by Hilton AdanaKurtuluş10/9.9
6İbis AdanaÇınarlı Mh.10/9.8
7Sürmeli Adana HotelKuruköprü10/9.7
8Otel SeyhanHurmalı10/9.8
9Anemon Adana OtelYeni10/9.8
10Adana Şirin Park OtelKayalıbağ10/9.7

Adana'nın En iyi 10 Oteli

İşte Adana'ya gittiğinizde konaklayabileceğiniz en iyi oteller...

1. Sheraton Grand Adana Hotel

Adana'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Konfor
Açık/Kapalı Havuz

Adana'nın en iyi otellerinden biri olan Sheraton Grand Adana Hotel, merkezi konumda yer alması ve lüks hizmetiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Açık havuz, kapalı havuz, SPA, fitness, kuru temizleme ve daha birçok hizmet sunan bu otel, 5 yıldızlı olmanın hakkını veriyor. Giden herkesin kendisini evinde gibi hissedeceği konfor sunan bu otel, Seyhan nehri kıyısında yer aldığından dolayı da manzarasıyla büyülüyor.

Telefon(0322) 237 17 17
AdresHacı Sabancı Bulvarı, D:No 7, 01220 Adana

Google Müşteri Yorumları

👤 Merhabalar otele ilk giriş anından itibaren personellerin kibarlığı ve ilgisi çok iyiydi.

👤 Otel çalışanları gayet ilgili ve kibar. İlk geldiğimiz günden itibaren çok ilgili davrandılar ve rica ettiğimiz şeyleri hemen yaptılar her konuda yardımcı oldular.

2. Adana HiltonSA

Adana'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Konumu
Konfor

Adana'da kalınabilecek en lüks oteller arasında bulunan HiltonSA, Taş Köprü ve Sabancı Camii manzarasıyla gidenlerin beğenisini kazanıyor. Standart odalardan suit odalara kadar birçok farklı seçenek sunan bu otel, konfor arayanların ilk tercih ettiği yerlerden biri oluyor. Havuz, hamam, fitnesss, SPA, sauna ve daha birçok hizmet sunan bu otel, konumuyla da hem şehrin merkezine hem de gezilecek yerlere çok yakın.

Telefon(0322) 355 50 00
AdresSinanpaşa, Hacı Sabancı Blv. No:1, 01220 Yüreğir/Adana

Google Müşteri Yorumları

👤 Sadece bir gün kaldık ama çok memnunduk keşke vaktimiz olsaydı biraz daha kalabilseydik. Çalışanları güler yüzlü ve yardımsever, örneğin bebeğimiz pek iştahlı olmadığından ona özel menüde olmayan yemek yaptılar.

👤 Adana'daki en güzel otellerden biri. Hizmet ve kalite üst sınıf.

3. Divan Adana

Adana'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Konum
Hizmet Kalitesi

Adana'nın 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan Divan Adana, hem tatil hem de iş için şehre gelenlerin tercihleri arasında bulunuyor. Konforlu ve samimi ortamıyla konaklayan her kesin kendisini evinde gibi hissetmesine yardımcı olan bu otel, 180 odasıyla hizmet veriyor. Kapalı yüzme havuzu ve SPA imkanı sunan bu otel, İtalyan lezzetlerinden Uzak Doğu lezzetlerine kadar birçok farklı restoranla da beğeni topluyor.

Telefon(0322) 342 17 00
AdresÇınarlı Mh, Turhan Cemal Beriker Blv. No:33, 01060 Seyhan/Adana

Google Müşteri Yorumları

👤 İşim nedeniyle 3 ay misafirleri olduğum Divan otelden mutlu keyifli ayrılıyorum.

👤 Odaları temiz, konforlu ve geniş. Spa, havuz ve hamamı bulunmakta. Yeri merkezi. Personel gayet yardımcı ve güler yüzlü. Çocuklu aileler için uygun bir otel.

4. Ramada Hotel & Suites by Wyndham Adana

Adana'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Hizmet Kalitesi
Doktor Hizmeti

Adana'nın en iyi otelleri arasında yer alan Ramada Hotel & Suites by Wyndham, modern ve konforlu dizaynıyla gelen herkesin memnun ayrılmasını sağlıyor. Standart odadan roof suit odaya kadar birçok farklı odaya sahip olan bu otel, 7/24 doktor ve SPA hizmetiyle müşterinin memnuniyetini kazanıyor.

Telefon(0322) 455 05 05
AdresÇınarlı, İnönü Cd. No:40, 01060 Seyhan/Adana

Google Müşteri Yorumları

👤 Şehrin merkezinde, son derece konforlu bir otel. Her türlü hizmete ulaşmanız mümkün. 1 hafta konakladık ve hiçbir sorun yaşamadık. Kahvaltısı bol çeşitli. Özellikle meyve çeşitliliği harikaydı.

👤 Otelin konumu tam şehir merkezinde. Vale hizmeti olduğu icin herhangi bir park sorunu da olmuyor. Odaları standart Ramada otellerinden daha büyük ve genel olarak temiz bir otel.

5. DoubleTree by Hilton Adana

Adana'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konum
Konfor
Hijyen

Adana'ya gittiğinizde konaklayabileceğiniz en iyi oteller arasında yer alan DoubleTree by Hilton Adana, şehrin merkezinde olmasından dolayı da ilgi görüyor. Adana'ya hem gezi hem de iş için gidenlerin ilk tercih ettiği bu otel, evcil hayvan dostu olmasından dolayı da takdir topluyor. Kapalı havuzu, SPA ve spor salonlarıyla misafirlerinin beğenisini toplayan bu otel, tren garına 5, Seyhan nehrine ise 15 dakikalık yürüme mesafesinde.

Telefon(0322) 457 22 22
AdresKurtuluş, Mithat Saraçoğlu Cd. No:3, 01130 Seyhan/Adana

Google Müşteri Yorumları

👤 İş için sürekli konakladığım güzide otel. Çalışan arkadaşlar gerçekten çok profesyonel davranıyorlar, otel zaten her açıdan kaliteli. Fazla söze gerek yok Adana’ya gelince kalacak yer aramayın fazla.

👤 Güler yüzlü ve her konuda yardımcı olan personeli size otel değil bir aile ortamındasınız gibi hissettiriyor. Odalar geniş ve gerçekten çok temiz. Adana sıcağında size gerekli serinliği rahatlığı sağlıyor.

6. İbis Adana

Adana'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konumu
Güler Yüzlü Çalışan
Hijyen

Adana'ya gittiğinizde konaklayabileceğiniz oteller arasında yer alan İbis Adana, özellikle iş seyahati için şehre gidenlerin ilk tercihi oluyor. Restoran ve bar kısmıyla lezzet şöleni sunan bu otel, konforlu odalarıyla da ev sıcaklığını hissettiriyor. Konumuyla şehrin tam merkezinde yer alan bu otel, hijyen konusunda olan titizliğinden dolayı takdir topluyor.

Telefon(0322) 355 95 00
AdresÇınarlı, Turhan Cemal Beriker Blv. No:49, 01120 Seyhan/Adana

Google Müşteri Yorumları

👤 İbis Adana'da uzunca süre konakladım ve bi süre daha kalmaya da devam edeceğim. Gayet memnun kaldım. Kahvaltısı ve a la carte yemek servisi gayet güzel.

👤 Konumu gerçekten harika. Personel ilgili ve çözüm odaklı. Çok hızlı check-in ve check-out yaptık. Otoparkı olması çok rahatlattı bizi.

7. Sürmeli Adana Hotel

Adana'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konum
Konfor
Havuz

Adana'ya gittiğinizde kalabileceğiniz otellerden biri olan Sürmeli Adana Hotel, SPA, sauna, hamam ve havuz hizmetiyle rahatlamanızı sağlıyor. Konforlu ve hijyenik odalarıyla giden herkesin beğenisini toplayan otel, şehrin tam ortasında olmasından dolayı da her yere kolay ulaşım sunuyor.

Telefon(0322) 352 36 00
AdresKuruköprü, Sefa Özler Cd. No:49, 01060 Seyhan/Adana

Google Müşteri Yorumları

👤 Tam şehrin göbeğinde, yıllardır bu sektörde olduğu belli geleneksel bir otel. Odaların genişliği gayet yeterli, kahvaltısı standart üstü. Ödediğiniz parayı hak ediyor.

👤 Gece gelip yalnızca konaklama ve kahvaltısından faydalandık. Yataklar gerçekten rahat, güzel uyku çekmek isteyenler tercih edebilir.

8. Otel Seyhan

Adana'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Hijyen

Adana'nın en çok tercih edilen otelleri arasında bulunan Otel Seyhan, konsept odalardan suit odalara kadar farklı dizaynlarda seçenek sunuyor. İki farklı restorana sahip olan bu otel, hem Adana lezzetlerini hem de Dünya mutfağını sunuyor. Bünyesinde barındırdığı hamam, sauna, fitness ve havuzla da misafirlerinden beğeni toplayan bu otel, düğün ve toplantı gibi etkinlikler içinde çok fazla tercih ediliyor.

Telefon(0322) 455 30 30
AdresHurmalı, 01060 Seyhan/Adana

Google Müşteri Yorumları

👤 Lokasyon ve yılların deneyimi olarak tercih ettik. Personel gayet naif ve otel genel anlamda çok temiz. Kahvaltı, standartın biraz üzerinde.

👤 Her yere yürüme mesafesinde kaliteli hizmetin olduğu harika bir otel.

9. Anemon Adana Otel

Adana'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Konfor
Konum

Hizmet kalitesiyle herkesin beğenisini toplayan Anemon Adana Otel, hem iş seyahatleri hem de tatil için oldukça uygun bir otel. Adana'da çocuklu ailelerinde rahatlıkla tercih edebileceği oteller arasında olan Anemon Adana Otel, SPA ve fitness hizmetiyle beğeni topluyor.

Telefon(0322) 271 02 80
AdresYeni 87072 Sokak No:50, 01000 Seyhan/Adana

Google Müşteri Yorumları

👤 Otel tertemiz. Personelin hepsi iyi eğitimli ve güleryüzlü , belli ki işini severek yapan insanlar. İçinde 2 restorant bulunuyor. Biri ev yemekleri , diğeri kebap ağırlıklı. İkisi de çok lezzetli.

👤 Otel odaları çok geniş, ferah ve temiz, ekip güleryüzlü, kahvaltısı oldukça zengin, konum olarak otelin bulunduğu mevki çok yerinde olmuş.

10. Adana Şirin Park Otel

Adana'nın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Ferah Ortam
Konum

Geniş ve ferah odalarıyla herkesin beğenisini toplayan bu otel, 7/24 hizmet anlayışına sahip. Engelli odalarından delux odalara kadar herkesin konforunu düşünen bu otel, şehrin merkezinde yer alıyor. Restoran bölümüyle de beğeni toplayan bu otel, hijyenik olmasıyla da tercih ediliyor.

Telefon(0322) 363 07 07
AdresKayalıbağ, Turhan Cemal Beriker Blv. No:17, 01120 Seyhan/Adana

Google Müşteri Yorumları

👤 2 gece konakladık, temiz ve personeli güler yüzlü bir otel.

👤 Lokasyon ve ulaşım olarak merkezi konumda bunulan bir Hotel. Personel oldukça kibar ve yardımcı. Kahvaltı çeşit olarak zengin fiyat olarak uygun. Tavsiye ederim benden 5 yıldız

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Adana'da Gezilecek YerlerAdana'nın Meşhur Lezzetleri

Adana'da nerede kalmalı?

Adana'da kalabileceğiniz oteller arasında; Sheraton Grand Adana Hotel, Adana HiltonSA, Divan Adana, Ramada Hotel & Suites by Wyndham Adana, DoubleTree by Hilton Adana, İbis Adana, Sürmeli Adana Hotel, Otel Seyhan, Anemon Adana Otel ve Adana Şirin Park Otel Adana'nın en iyi otelleridir.

Adana'da nereye gitmeli?

Adana'da gezilecek yerler arasında; Taşköprü Adana, Sabancı Merkez Camii, Adana Arkeoloji Müzesi, Varda Köprüsü, Büyük Saat Kulesi, Kapuzbaşı Şelalesi, Adana Sinema Müzesi, Ulu Cami Adana, Anavarza Kalesi ve Antik Kenti, Kapıkaya Kanyonu, Adana Atatürk Evi Müzesi, Misis köprüsü ve Misis Antik Kenti, Yılankale, Yağ Camii, Magarsus Antik Tiyatro, Aladağ Küp Şelalesi, Şarköy Ören Yeri, Bebekli Kilise (Aziz Pavlus Katolik Kilisesi), Dokuzoluk Kanyonu ve Yeşil Cami Adana'da görülmesi gereken yerlerdir.

Adana'da nerede yüzülür?

Adana'da denize girebileceğiniz yerler arasında; İncirli plajı, Botaş plajı, Yumurtalık plajı, Karataş plajı ve Zeytinbeli plajı Adana'da yüzülecek en iyi yerlerdir.

Adana'da hangi ilçede deniz var?

Adana'nın en büyük ilçeleri olan Ceyhan ve Karataş, Akdeniz'e kıyısı olan yerlerdir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum