Sırlarla Dolu 51. Bölge Hakkında 11 İnanılmaz Bilgi

51. Bölge tüm dünyanın merak ettiği ABD'nin gizli araştırmalarını yaptığı üssüdür. 51. Bölge hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik...
Sırlarla Dolu 51. Bölge Hakkında 11 İnanılmaz Bilgi

51. Bölge Hakkında Bilgiler

51. Bölge Amerika Birleşik Devletleri’nin, Nevada eyaletinde yer alan bir askeri üssüdür. Şu an ki resmi ismi Hava Kuvvetleri Uçuş Testi Merkezi’dir. Resmi isminin aksine göre Amerika'da bulunan kamuoyu bu bölgeyi 51. Bölge olarak adlandırmaktadır. Bu içeriğimizde sizler için uzun yıllardır komplo teorilerinin başrolünde olan 51. Bölge hakkında bilmeniz gerekenleri sunduk.

İşte esrarengiz sırlarla dolu 51. bölge hakkında daha önce duymadığınız bilgiler...

1. 51. Bölge Çöldedir

51. bölge hakkında bilgiler

51. Bölge, çöl bir alanda bulunmaktadır. Bu bölge öyle ıssızdır ki o tarafa doğru gitmek istediğinizde size en yakın benzin istasyonu tam olarak 250 kilometre uzaklıkta kalacaktır. Aynı zamanda 51. Bölge Las Vegas’a 140 kilometre uzaklıktadır.

2. Uzun Yıllar Boyunca Saklandı

51. bölge hakkında bilgiler

51. Bölge uzun yıllar boyunca Amerika tarafından saklanmıştır. Dünyamızın yörüngesinde yer alan uyduların, 51. Bölge hakkında çektiği fotoğraflar anında siliniyordu. 1988 yılında ilk kez Rus uydusunun çektiği resimler ile basına gösterilen 51. Bölge’nin yüzeyinde sadece uçak ve karargahlar görünüyordu. Elbette bu sadece görünen kısmı, bunun bir de yeraltı bölümünün var olabileceği iddia ediliyor.

3. Uzaylılar Hakkında Araştırmalar Yapılmaktadır

51. bölge hakkında bilgiler

51. Bölge ile ilgili çeşitli komplo teorileri bulunmaktadır. Bunlardan bazı ise şöyle; birincisi Amerika’nın geliştirdiği savaş uçakları, ikincisi ise uzaylılar. Amerika’nın büyük bir özenle sakladığı bu bölgede sizce neler olup bitiyor?

4. Yapılan Deneyler Hiçbir Şekilde Gösterilmez

51. bölge hakkında bilgiler

51. Bölge de Amerika, savaş teknolojileriyle ilgili çeşitli projeler yürütmektedir. Yürütülen bu deneyler hiçbir şekilde basına gösterilmemektedir.

5. Düşen UFO 51. Bölgede İncelenmiştir

51. bölge hakkında bilgiler

Çıkan iddialara göre Amerika da bulunan Roswell kasabasına 1947 yılında bir UFO düştü. Bu UFO’yu Amerika 51. Bölgeye götürerek inceledi. Amerika’nın bu UFO sayesinde, ileri teknoloji silah üretimi konusunda önemli bilgiler edindiği dile getirildi.

6. Uzaylılar İle Toplantılar Yapılmaktadır

51. bölge hakkında bilgiler

51. Bölge konusunda ortaya atılan bir diğer iddia ise, o bölgede uzaylılar ile toplantılar yapıldığıdır. Amerika’nın uzaylılar ile 51. Bölgede toplantılar gerçekleştirdiğini iddia eden kişilerin sayısı her geçen gün daha da artmaktadır.

7. Birçok Filme Konu Olmayı Başarmıştır

51. bölge hakkında bilgiler

51. Bölge, sahip olduğu esrarengiz özellikler ile çeşitli filmlere konu olmayı da başarmıştır. Bu filmler Independence Day, Lilo and Stitch, Dreamland, Paul, Alien 51 ve son olarak the Signal’dir.

8. Yerin Altında da Bölümleri Vardır

51. bölge hakkında bilgiler

51. Bölge 76 kilometrelik bir alanı kaplamaktadır. Bazı insanlar, 51. Bölgenin sadece bu kadar alanla yetinmediği, yerin altında da bazı bölmelerin olabileceğini iddia etmektedirler.

9. Bölgeye 50 Km Yaklaşılabilir

51. bölge hakkında bilgiler

51. bölgeye en fazla 50 kilometre kadar yaklaşılabilmektedir. Eğer 50 kilometreden daha fazla yaklaşırsanız kimliği belirsiz araçlar tarafından takip edilmeye başlarsınız.

10. Rütbesiz Bekçiler Korumaktadır

51. bölge hakkında bilgiler

51. Bölgeyi askeri personel niteliği taşıyan bekçiler korumaktadır. Bu bekçilerin rütbeleri yoktur. Beyaz ve plakasız arabalara sahip olan bu bekçilerin ateş etme yetkileri bulunmaktadır. Bu yüzden 51. Bölgeye yaklaşmadan önce bir kez daha düşünün deriz.

11. Havadan da Korunmaktadır

51. bölge hakkında bilgiler

51. Bölge havadan ve karadan çok sıkı bir şekilde korunmaktadır. Sadece savaş uçaklarının yapıldığı iddia edilen bu bölge neden bu kadar çok korunuyor? Çok enteresan öyle değil mi?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İlgi Çekici Komplo Teorileri

51. Bölge nerededir?

51. Bölge Amerika Birleşik Devletleri’nin, Nevada eyaletinde yer alan bir askeri üssüdür. Groom Gölü yakınında bulunan bu askeri üs, Las Vegas'ın 153 kilometre kuzeyinde yer almaktadır.

51. Bölge'de ne var?

Alanda ne yapıldığına dair merak uyandıran 51. Bölge'de Amerika Birleşik Devletleri adına askeri silahlar üretiliyor. Hakkında bilgi verilmemesi ve girişlerin yasak olmasından dolayı ''51. Bölge'de ne var?'' sorusuna birçok insan, uzaylılar hakkında araştırma yapıldığına dair teoriler ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.