Kadın Hakları Günü Sözleri - Kadın Hakları İle İlgili Sözler

5 Aralık Kadın Hakları Günü ile ilgili en güzel sözleri ve mesajları sizler için özenle hazırladığımız bu içerikte bulabilirsiniz. 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nde kadınlara söylenebilecek en iyi, en etkileyici, en güzel kadınlar günü sözleri ve mesajları.
Kadın Hakları Günü Sözleri - Kadın Hakları İle İlgili Sözler

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü Sözleri;

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü sözleri arasında en anlamlı ve manalı sözler burada… Güncellenmiş ve en yeni Kadınlar Hakları Günü Sözleri içeriğinde resimli Kadın hakları sözlerini sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları sözlerini paylaşarak sizler de küçükte olsa bir farkındalık yaratabilirsiniz.

Kadın hakları ve kadınlar ile ilgili anlamlı ve manalı 5 söz;

1. Kadınlarımız, erkeklerden daha çok aydın, daha çok verimli ve daha fazla bilgili olmaya mecburdur. Dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun.

2. Dünyanın hiçbir yerine Anadolu'nun köylü kadınının üstünde kadın mesaisi zikretmenin olanağı yoktur. M. Kemal Atatürk

3. Kadınlarını okutmayan milletler yıkılmaya mahkumdur. M. Kemal Atatürk

4. Güzel kadın bir mücevherdir. İyi kadın ise bir hazinedir. Dünya kadın hakları gününüz kutlu olsun güzel kadınlarımız.

5. Ey kahraman Türk kadını... Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.


En Güzel Dünya Kadın Hakları Günü Mesajları

Kadın Hakları Günü Sözleri

Kadının gelişimi, bağımsızlığı özgürlüğü kendisinden gelmelidir. İlk olarak kendisini bir obje değil bir kişilik olarak görmelidir.

Ne zamanki bir kadını dişi değil de "kişi" olarak görürsek, işte o zaman uygar ve ahlaklı bir toplum oluruz.

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadın Hakları Gününü kutluyorum.

Kadın, doğası gereği zayıftır; ama acıya en çok o dayanır. Kadının direncini kıran tek şey; hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır. Hiçbir kadının hayali boşa çıkmasın Kadın Hakları Gününüz Kutlu Olsun

Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyorum.

Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadın Hakları Gününüz kutlu olsun

Kadın Hakları Günü Sözleri

Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

Kadın Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. 5 Aralık dünya kadın hakları gününüz kutlu olsun...

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü kutlu olsun

Baş tacı kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum.

Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun

5 Aralık, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür.

Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.


Atatürk’ün Kadınlar İle İlgili Sözleri

Kadın Hakları Günü Sözleri

Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.

Bizim toplumumuz için ilim ve fen lazım ise, bunları aynı derecede hem erkek hem de kadınlarımızın iktisap etmesi lazımdır.

Şuna inanmak lâzımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.

Ulusun kaynağı toplumsal yaşamın temeli olan kadın; ancak erdemli olursa görevini yerine getirebilir.

Kuşkusuz kadın, çok erdemli, çok yüce olmalıdır.

Kadınlar içtimai hayatta erkeklerle birlikte yürüyerek birbirinin yardımcısı ve destekçisi olacaklardır. 

Dünyada hiçbir milletin kadını “Ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu Kadını kadar emek verdim,” diyemez!


En Güzel Kadın Hakları Günü Sözleri

Kadın Hakları Günü Sözleri

Hakkı ödenemeyecek olan kadınların 5 Aralık kadınlar günü kutlu olsun

Bütün kadınların 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

Gökyüzünün yarısını, kadınlar taşır. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Dürüst bir kadının güzelliği, ateşe benzer; yaklaşmayana hiçbir zararı dokunmaz. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Dünyada her şey kadının eseridir. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadınlarını okutmayan milletler, yıkılmaya mahkûmdur. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Güzel kadın bir mücevherdir, iyi kadın ise bir hazinedir. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Havayı geldiği gibi, rüzgarı estiği gibi, kadını da olduğu gibi kabul edin. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadın Hakları Günü Sözleri

Kadınlar bizi sevdikleri zaman, her suçumuzu bağışlarlar. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadınların siyasal güçleri yoktur sözde; oysa akıllı kadınlar, erkeklerini hiç güçlük çekmeden parlamentoya sokar, hatta bakan koltuklarına oturturlar. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Kadınlarımız erkeklerden daha çok aydın, daha çok verimli, daha fazla bilgili olmaya mecburdurlar. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Güzel bir kadın göze, iyi bir kadın da kalbe hoş görünür, birincisi pırlanta, ikincisi hazinedir. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Milletin kaynağı, sosyal hayatın esası olan kadın, ancak faziletkar olursa vazifesini ifa edebilir. Herhalde kadın, çok yüksek oImalıdır. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

Can dostum biricik arkadaşım 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günün kutlu olsun

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü”nü kutluyorum.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk getirsin. Kadın Hakları Gününüz Kutlu Olsun

5 Aralık Kadın Hakları Sözleri


En Etkileyici Kadınlar Günü Mesajları

Her şeye değer senin sonsuz sevgin. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Kadın Hakları günün kutlu olsun biricik meleğim.

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadın hakları gününü kutluyorum.

Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir şeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun

Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili anneciğim..

Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

5 Aralık, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

Emek veren, acı çeken, özlem duyan, hakkını savunan tüm kadınlar 5 Aralık Kadın Hakları Günü Kutlu Olsun

Kadınlar güller gibidir, bir defa açıldılar mı, yaprakları hemen dökülmeye başlar. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

Bir kadının sevgilisine söyledikleri, rüzgarların ve hızla akan suların üzerine yazılmalıdır. Dünya kadın hakları günü kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.