2020 Renault Zoe Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Renault yeni aracı 2020 Zoe modelini tanıttı. İnce ve zarif çizgilere sahip yüksek teknolojili yeni Renault fiyat ve özellikleri hakkında inceleme yaptık. 2020 yılında Türkiye'de satışa sunulacak yeni Renault Zoe hakkında merak edilenler.
2020 Renault Zoe Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Renault Zoe 2020 Fiyatı & Özellikleri ve İnceleme

Fransız otomobil üreticisi Renault, yeni Zoe’yi satışa sundu. Zamanın ötesinde yepyeni bir tasarıma sahip yeni Renault Zoe modeli 1.4, 1.5 ve 1.6 4x4 seçenekleriyle hem şehiriçi hem şehirlerarası kullanımda yüksek bir performans sunuyor.

Renault portföyünün en sevilen modelleri arasında yer alan Zoe lüks iç tasarımı, geniş oturma alanı ve yüksek performans gücüyle meraklılarına farklı bir bakış açısı sunuyor.

Motor

Silindir Sayısı: 4

Maksimum Güç: 133 Kw(ps)

Maksimum Tork: 245 Nm

Performans

Maksimum Hız: 200 km/h

İvmelenme: 10 (0-100 km/h)

Tüketim

Şehiriçi: 22 kW/126 km

Şehirlerarası: 50 kW/145 km


Genel Bakış

Yeni Renault Clio Zoe İnceleme

Yeni Renault Zoe, keskin hatlara sahip yeni yüzüyle saflığın ve zarafetin çizgilini taşıyor. Renault Zoe elektrikli olarak üretilmiştir.

Full LED aydınlatma sisteminin ilk kez kullanıldığı 2020 Renault Zoe modeli, uzun farların açısını gerçek zamanlı olarak filtreleyebilen Full LED farlar, sürücünün daha iyi görmesine ve daha iyi görülmesine yardımcı olan ileri teknolojili aydınlatma sistemidir.


Yeni Renault Zoe Modelinde Neler Değişti

Yeni Renault Clio Zoe İnceleme

2020 Renault Zoe, mevcut modeline göre sürücü için bir dizi kolaylık ve yardım sistemine sahiptir. Bunların arasında en önemli özellik Tahmini Cruise Control sistemidir. Bu özellik cama yerleştirilmiş kamera sayesinde yaklaşan virajları ve hız limitlerindeki değişiklikleri tahmin etmektedir.

Sürücü emniyetini ön plana alan Renault Zoe'nin, yeni modeli Acil Yardım İşlevi özelliğiyle gelmektedir. Bu özellik, yolda aracınızın otomatik olarak gitmesine ve güvenli olarak yolculuk etmenizi sağlayacaktır. Ayrıca modelde yer alan diğer özellikler; şerit tutma, kör nokta yardımı, kablosuz telefon şarjı, otomatik acil frenleme ve park yardım sistemi bulunmaktadır.


Renault Zoe İç Görünüm

Yeni Renault Clio Zoe İnceleme

Zoe, iyi tasarlanmış kendine özgü çizgileriyle eski sürümüne göre birçok farklılığı içerisinde barındırmaktadır. Modelde ilk göze çarpan orta konsol, gösterge paneli, kapı kulpları dekoratif  kaplamayla estetik bir görünüme sahiptir. Deri ve kumaş kaplı mükemmel konforlu koltuklara sahip olan 2020 Clio Zoe, ultra L&K döşemeleriyle isteğe bağlı olarak masaj işlevine sahip olabilecekler. Mükemmel geniş bir iç mekana sahip olan bu araç 440 litre bagaj hacmine sahiptir. 


Renault Zoe Dış Görünüm

Yeni Renault Clio Zoe İnceleme

Zoe’nin klasik görünümüne sahip model, krom vurgulu diz ve geniş ızgarasıyla karşımıza çıkıyor. Zoe’in ilk kez kullandığı LED ön lambalara sahip yeni modeli, otomobilin yüksek kirişlerinin her zaman açık kalmasını sağlayacağı gibi diğer sürücülerin ön fardan etkilenmesine de izin vermemektedir.

Bu yeni model eski modele nazara 13 mm daha uzun bir tampona sahiptir. Aracın içerisinde bulunan kamera sistemi, karşı şeritte bulunan araçları algılayarak ışıkları buna göre ayarlayacaktır. 


Renault Zoe Bilgi ve Eğlence Sistemi

Yeni Renault Clio Zoe İnceleme

2020 Renault Zoe modelinde çok farklı eğlence sistemi bulunmaktadır. Orta konsoldaki 10 inçlik ekran dikkat çekiyor. Kullanıcılar Apple CarPlay ve Android Auto gibi akıllı telefon bağlantılarını kullanabiliyor. Ayrıca araçta bulunan 10 inçlik ekran Wi-Fi bağlantısına da izin vermektedir. 


Renault Zoe Motor ve Şanzıman

2020 Renault Zoe modeli elektrikli olarak karşımıza çıkmaktadır. Zoe'de üç farklı batarya seçeneği vardır. Bunlar 30,41 ve 54 kwh'lik bataryalar. En büyük bataryanın 400 km menzil mesafesi vardır. Bu yeni arabanın bataryasını doldurmak için Renault logosunu kaldırmanız gerekecek. Bu kısa iki farklı şarj girişi yerleştiren Renault 7 kW'lık standart bir şarj ünitesi ile 9 saat 25 dakika yolculuk edebileceksiniz. 134 beygir gücündeki elektrikli motor 245 Nm tork üretebilecek. Bu araç bu şekilde 0-100 km/s hızlanmasını 10 saniye civarında tamamlamaktadır. Ayrıca yeni Clio'nun azami hızı 140km/sa'dir.

2020 Yeni Renault Zoe Fiyat Listesi

2020 Renault Zoe modeli, Türkiye Renault ve yetkili satış bayilerinde satışa sunuldu. Sıfır fiyatı ise 350.900 TL olarak belirlendi.

Renault Zoe 2020 Fiyat Listesi:

  • Renault Zoe: 350.900 TL

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum