Bu Kitapları Kesinlikle Okumalısınız! İşte 2019 Yılının En İyi 7 Kitabı...

Ocak ve Haziran ayları arasında 2019'un en iyi kitapları yayınlandı. Bizde sizler için 2019 yılının en güzel kitaplarını derledik. İşte 2019 yılının en güzel kitapları...
Bu Kitapları Kesinlikle Okumalısınız! İşte 2019 Yılının En İyi 7 Kitabı...

2019'un En İyi Kitapları

Dünyada bir sürü güzel kitap var. Ocak ve Haziran ayları arasında 2019'un en iyi kitapları yayınlandı. Bu listede kurgu, anılar, romanlar ve daha fazla şeye dayanan kitap türleri vardır. Bizde sizler için 2019'un en iyi kitaplarını derledik. İşte 2019 yılının en iyi kitapları...


1. City of Girls- Elizabeth Gilbert

City of Girls, kadın cinselliğine tepki göstermek amacıyla yazılmıştır. Ayrıca bu kitap gerçek sevginin öz niteliklerini araştırmaktadır. Elizabeth, yaptığı açıklamada "City of Girls, başka hiçbir şeye benzemeyen bir aşk hikayesidir" dedi.

2019'un en iyi kitapları


2. Once More We Saw Stars: A Memoir - Jayson Greene

Bu kitap trajedi konulu bir kitaptır. Küçük bir kızın kötü hayatını ve ölüm sebebini anlatmaktadır.

2019'un en iyi kitapları


3. Mrs. Everything: A Novel - Jennifer Weiner

Altmış beş yıl süren Jo ve Bethie Kaufman'ın hikayesi 1951'de başlamıştır. Bu kitap büyük acıları çeken birisinin hareketli hayatını anlatmaktadır.

2019'un en güzel kitapları


4. The Night Tiger - Yangsze Choo

Bu kitap 1930'lu yıllarda Malezya'nın güzel yemeklerine ve kültürlerine alışmak için çabalayan bir kimsenin hayatını anlatmaktadır.

2019'un en iyi kitapları


5. Daisy Jones ve Six - Taylor Jenkins Reid

Bu roman, büyüleyici bir şarkıcının hayat hikayesini anlatmaktadır. Six Daisy, grubuna başkan olarak katıldıktan sonra gruptakilerle çeşitli gerilimler yaşamıştır. 

2019'un en iyi kitapları


6. Cari Mora - Thomas Harris

Kolombiya ile Amerika arasındaki savaşı anlatan bir kitaptır. Eğer sizde aksiyon tarzı kitaplar seviyorsanız kesinlikle bu kitabı da kütüphanenize almalısınız.

2019'un en iyi kitapları


7. The Unwinding of the Miracle: A Memoir of Life, Death, and Everything That Comes After - Julie Yip-Williams

Ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir kişinin hayatını anlatmaktadır. Aile ABD'ye kaçtıktan sonra orada hasta kişinin ameliyat olması ve 37 yaşında ise kolon kanseri teşhisi konmasını anlatan bir kitaptır.

2019'un en iyi kitapları

Önerilen İçerik: En Çok Satan Kitaplar ve Kitap Önerileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum