Big Mouth Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Big Mouth yetişkinlere özel animasyonlar arasında en iyilerinden birisi. Bu içeriğimizde ise sizler için Big Mouth serisini inceleyeceğiz.
Big Mouth Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ergenlerin Eğlenceli ve Korkutucu Dünyasını Anlatan Netflix Dizisi: Big Mouth 

Netflix son zamanlarda bilim kurgu, gerilim, aşk dolu dizilerinin yanı sıra yetişkinler için animasyon dizilerine de ağırlık vermeye başladı. Özellikle yabancı dizi BoJack Horseman'ın fazlaca beğeni toplaması üzerine Castlevania, Neo Yokio ve F Is For Family gibi yetişkin animasyonları Netflix dizileri arasında oldukça ilgi görüyor. Bu inceleme dizi içeriğimizde ise siz değerli okurlarımız için Netflix’in ilk iki sezonuyla izleyicisinden tam not almayı başartan dizisi Big Mouth'u inceleyeceğiz.


1. Öncelikle Big Mouth için yetişkinler için hazırlanmış animasyon dizisi ekolünün en başarılı örneklerinden biri diye söze başlasak hiç abartmış olmayız. Arka planında Nick Kroll ve Andrew Goldberg ikilisinin yer aldığı yetişkin animasyonu Big Mouth’un seslendirme kadrosunda John Mulaney, Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen, Jenny Slate ve Jessi Klein gibi isimlere rastlıyoruz. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Mark Levin ve Jennifer Flackett yer alıyor.

big-mouth -hakkinda.jpg


2. Big Mouth dizisinde kullanılan dil ve içerdiği şiddet, cinsellik unsurlarıyla kesinlikle çocuklar için uygun bir animasyon olmadığını belirtmek zorundayız. Çünkü Big Mouth serisi, küçük bir arkadaş grubunun çocukluktan ergenliğe geçişindeki çetrefilli dönemi apaçık bir şekilde izleyiciye sunuyor. Hikayelerinde yalnız olmayan bu arkadaşlara daha sonrasında en yakın dostları ve ezeli düşmanları “Hormon Canavarları” da dahil oluyor. "Hormon Canavarları", başrollerimizin sürekli yanında! Onların her konuyu cinselliğe bağlamaları ve hayatlarının merkezine artık sadece cinselliği koyuşları bu diziyi izleyen yetişkinler için kesinlikle inanılmaz keyifli hale getiriyor.

big-mouth-dizisi.jpg


3. Tamamıyla bir absürt komedi olan Big Mouth serisinde kullanılan dil ve mizah anlayışı bazıları için çok rahatsız edici olabilir çünkü hikaye baştan sona cinsellik teması üzerinden ilerliyor. Fazla cesur diyaloglara ve sahnelere yer veren bu dizi hormon canavarlarının da hikayeye dahil olmasıyla biraz fantastik bir hal almaya başlıyor. 

big-mouth-serisi.jpg


4. Big Mouth dizisi diğer çok sevilen animasyon serilerinde de olduğu gibi sıklıkla ünlü isimlere ve eski filmlere göndermelerde bulunmasıyla izleyiciyi hep uyanık tutmayı başarıyor. Dizideki karakterlerin hormon canavarları yüzünden aşırı aptalca durumların içerisine düşmeleri dizinin mizahının hiç tükenmemesine yardımcı oluyor ve bir şekilde izleyici kahkahalara boğmayı başarıyor.

big-mouth-dizisi-inceleme.jpg


5. Netflix'in en sevilen çizgi dizilerinden biri olmayı başaran Big Mouth'da özellikle erkek izleyicilerin kendilerinden bir şeyler bulması ve o korkunç dönemi tekrar hatırlamaları utanç verici dakikalar yaşatıyor olabilir. Çünkü karakterler dizide öyle net ve keskin işlenmiş ki onların yaşadıkları sevinçler, arzular, öfkeler ve hayaller kesinlikle bir yerden tanıdık gelecek!

netflixin-en-sevilen-cizgi-dizileri.jpg


6. Şimdilik 3 sezonu bulunan Big Mouth dizisi için BoJack Horseman ve F Is for Family gibi yetişkin animasyonlarını sevenler için yeni bir keşif olabileceği kanısındayız. Ergenliğin doruklarda yaşandığı o korkunç dönemi keyifle hatırlamak isteyenler için Big Mouth serisi kesinlikle izlemeye değer!

yetiskin-animasyonlari.jpg
Önerilen İçerik; BoJack Horseman Hakkında Duyduğunuzda Çok Şaşıracağınız 7 Gerçek

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.