Zula Güncel Aimbot, Wallhack, Zula Altını, Charm Hilesi

Son zamanların en popüler oyunlarından birisi olan Zula'nın hileleri nelerdir? Tamamen Türk yapımı oyun Zula'nın hilelerini yazımızda bulabilirsiniz.
Zula Güncel Aimbot, Wallhack, Zula Altını, Charm Hilesi

Zula Hilesi Nedir, Nasıl Yapılır?

Zula'da hile yapabilmek için ilk olarak yapmanız gereken bir hile programı kurmak olacaktır. Daha sonra bu programın virüs programlarınızdan geçtiğine emin olmalısınız. Geçiyorsa virüs programınızı kapatmalı ve hileyi açmaya başlamalısınız.

Dosyanın bilgisayarınıza kurulabilmesi için RAR dosyası içerisindeki setup.exeyi çalıştırmanız gerekmektedir. Hile kurulumu başlatıldıktan sonra kurulum kısa bir süre içerisinde tamamlanır ve masaüstünde bir ikon bırakır.

Zula Güncel Aimbot, Wallhack, Zula Altını, Charm Hilesi

Bu ikona tıkladığınız anda hile aktif olmuş olur. Tek yapmanız gereken Zula'ya girip hileli bir şekilde oyunu oynamak olacaktır. Zula hileleri rakipten bir adım öne geçmenizi sağlar.

Hile geliştiren platformları takip ederek en güncel hileleri indirmeniz de büyük önem taşımaktadır. Zula yetkilileri tarafından fixlenmiş bir hileyi indirmek direkt olarak oyundan yasaklanmanıza neden olur.

Zula'yı hilesiz bir şekilde oynamak, en doğru olandır. Zula içerisinde birçok oyun modu barındıran eğlenceli bir oyundur. Hem kendi hesabınızı riske atmamak hem de karşı takımın oyuncularına haksızlık yapmamak için hile açmanızı kesinlikle önermiyoruz.

Zula ZA Hilesi Nasıl Çalışır?

Zula Güncel Aimbot, Wallhack, Zula Altını, Charm Hilesi

Zula oyununda Zula Altını hilesi yapmak istiyorsanız güncel hile sitelerini araştırmanız gerekir. Bu tip hile sitelerinden güncel hileyi bulduktan sonra programı bilgisayarınıza kurun. Her program farklı şeyler isteyeceği için programın istediği şeyi yerine getirin. Daha sonra istediğiniz miktarı yazın. Oyuna girdiğinizde belirttiği ZA hesabınıza yatmış olacaktır.

Zulada Bulunan Hileler Hangileri?

Zula oyununda birçok hile türü bulunmaktadır. Bu hilelerden en çok kullanılanı para hilesidir. Oyunda sınırsız paranız olursa her şeyi yapmak daha kolay bir hale gelir. Aynı zamanda aimbot, chams, espline, crosshair hileleri de kullanılan hilelerdendir.

1. Para Hilesi

Zula içerisinde para hilesi en çok kullanılan hilelerden birisidir. Para hilesi ile birlikte birçok silaha erişim açılır, silahların eklentilerine, oyundaki kasalara erişim sınırsız olur. Yapacağınız silahlar çok güçlü olduğu için rakibi tek hamlede öldürmenizi sağlar.

2. Aimbot

Oyun içerisinde silahınızdan çıkacak mermiyi direkt olarak adamın kafasına gönderir. Siz yere sıksanız dahi Aimbot programı sayesinde düşmanlarınızın direkt olarak ölmesini sağlarsınız. Ban yeme olasılığı çok yüksek bir hiledir.

Zula Hileleri

3. Chams

Çevrede bulunan düşmanları farklı renklerde görmenizi sağlayacak bu hile sayesinde ban yeme riskiniz düşüktür. Sadece düşmanları daha iyi ayırt etmenizi sağlar.

4. Espline

Etraftaki düşmanları rahatça görmenizi sağlayacak bir hiledir. Karşıdaki düşman dikdörtgen içine alınır. Kırmızı renkte belirtilir, görülmesi oldukça kolaylaşır.

5. Wallhack

Düşmanları duvardan görmenizi sağlayacak bir hiledir. Bu hile sayesinde düşmanlarınızı duvarın içerisinden kolayca görebilirsiniz. Sadece belirli bir mesafede olan düşmanları gösteren Wallhack hilesi en çok kullanılan hilelerden birisidir. Duvardan gördüğünüzü belli ettiğiniz taktirde ban yeme riski oldukça yüksektir.

6. Crosshair

Oyunda bulunan keskin nişancı silahlarında dürbün açmaya gerek kalmadan Crosshair gösteren bir hiledir. Bu hile sayesinde noscope yani dürbün açmadan vuruşlar yaparak eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Zula Oyunu Nasıl Oynanır, Neden Hile Kullanmamalıyız?

İlk Türk yapımı oyun olan Zula MadByte Games firması tarafından Türk mühendisler eşliğinde geliştirilmiştir. Lokum Games'in dağıttığı ve MMOFPS türündeki ilk Türk oyunu olma özelliğinden dolayı diğer oyunlardan ayrılır.

2 milyon kişinin oynadığı Zula oyununda 2 takım vardır. Her takım 6 kişiden oluşur. Sürekli güncellenen ve kendisini geliştiren Zula oyununda eğlence ve alınan zevk her geçen gün artmaktadır. Çevrimiçi olarak oynanabilen oyunlar arasında en keyifli oyunlardan birisi de şüphesiz Zula'dır.

Hileler ise sizin rakiplerinizden daha üstün olmanıza, onları duvardan görmenize olanak sağlar. Hile kullanmak kendisine güvenmeyen kişilerin işidir. Oyuna ilk başta başlayan kişilerin çoğu oyunun nasıl oynanacağını dahi bilmezken şu an bir ölüm canavarına dönüşmüştür.

Zamanla iyi oynamak sizin elinizdedir. Bıkmadan usanmadan her gün kendinizi geliştirmeli ve rakiplerinizi alt etmelisiniz. Siz de hile kullanmadan, her gün kendinizi geliştirerek, bilgisayar ve internet performansınızı artırarak Zula oyununda çok başarılı olabilirsiniz.

Zula Hileleri

Zula Harita İsimleri

Zula Hileleri

%100 Türk yapımı olan Zula oyununda birçok harita vardır. Bu haritalardan bazıları güzel ülkemiz Türkiye'den alınmıştır. Oyunda bizi adeta Türkiye'de geziniyormuş hissi vermektedir.

Zuladaki harita isimleri Düğün Salonu, Gemi, Çin Bahçeleri, Gaziantep, Favel, Çuku, İnternet Kaf, Çanakkale, Hangar, Kereste Fabrikası, İnşaat, Kuzey Irak, Kıbrıs Açıkları, Safranbolu, Paris, Nemrut, Metro, Kız Kulesi, Otopark, Persapolis, Trabzon Uzungöl, Tahran, Üsküdar Sokakları'dır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.