Popüler Çevrimiçi Pet Shop Sitesi: Zooplus Türkiye Kapatıldı

Dünyanın önde gelen evcil hayvan ürünleri satıcısı Zooplus, 2013 yılında girdiği Türkiye pazarından çekilme kararı aldı. Ocak 2020 yılı itibariyle Türkiye Zooplus sayfasını kapatan şirket, Türk kullanıcılara evcil hayvan malzemeleri satışını sonlandırdı.
Popüler Çevrimiçi Pet Shop Sitesi: Zooplus Türkiye Kapatıldı

Almanya merkezli Zooplus AG, dünyanın en popüler evcil hayvan malzemeleri perakendecisi olarak bilinmektedir. Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok farklı noktasındaki evcil hayvan sahiplerine ürün satışı gerçekleştiren site, geçtiğimiz Aralık ayında Türkiye şubesini kapatma kararı aldı. Ocak 2020 yılı itibariyle Türkiye Zooplus sayfasından tamamen çekilen şirket, Türk kullanıcılara evcil hayvan malzemeleri satışını sonlandırmıştır.


Zooplus Nedir?

Zooplus AG, Almanya merkezli evcil hayvan malzemeleri perakendecisi olarak hizmet vermektedir. Şirket, ürünlerini ağırlıklı olarak online mağazalar aracılığıyla pazarlamaktadır. Zooplus.com Türkiye sayfası üzerinden hizmet vermekte olan site evcil hayvan sahiplerine kuru ve ıslak evcil hayvan gıdalarından gıda takviyelerine, oyuncaklardan bakım ürünlerine, temizlik malzemelerinden tırmalama direklerine, köpek ve kedi taşıma çantalarından seyahat ürünlerine kadar 8.000'den fazla farklı çeşit ürün yelpazesi sunmaktadır.


Zooplus Türkiye Neden Kapatıldı?

Zooplus Türkiye Kapatıldı

Dünyanın önde gelen evcil hayvan ürünleri satıcısı Zooplus AG, 2013 yılında girdiği Türkiye pazarından çekilme kararı aldı. Geçtiğimiz Aralık ayında ürün stoklarını durduran site, müşterilerin tüm Zooplus puanlarını ve indirim kodlarını Aralık 2019 sonuna kadar kullanmasını öngördü. Piyasada yaşanan fiyat hareketliliklerinden dolayı Türkiye hizmetini sonlandırma kararı alan Alman menşeli şirket, evcil hayvan sahiplerinin Türkiye üzerinden alışveriş yapmasını durdurdu.

6 Ocak 2020 tarihinde Türkiye Zooplus instagram sayfası üzerinden açıklama yaptı. Zooplus Türkiye resmi instagram hesabından yapılan paylaşımda; "Zooplus Türkiye operasyonumuzu sonlandırdığımızı üzülerek bildiriyoruz. Türkiye pazarına girdiğimiz 2013 yılından beri siz değerli hayvan severlerin desteğini hep yanımızda hissettik. İyi ki varsınız, sizi çok sevdik. Şimdi veda zamanı geldi ve zooplus ailesinin bir parçası olarak gördüğümüz siz değerli müşterilerimize binlerce teşekkürü borç biliriz. Sokak kedileri için ev yapan, ormanlık arazilere terk edilen köpekler için kilometrelerce yol yürüyerek mama taşıyan, kışın aracına binmeden mutlaka kaputa vurarak motora giren kedicikleri uyaran, yazın sokaktaki dostlarımız için bir kap su almadan evden çıkmayan dostlarımız iyi ki varsınız! Hoşca kalın." ifadelerine yer verdi. Neoldu.com ailesi olarak Türkiye evcil hayvan sahiplerine petzzshop.com internet adresini öneriyoruz. Tıpkı Zooplus internet adresinde olduğu gibi evcil hayvan sahiplerine geniş ürün yelpazesi sunan Petzzshop.com, en uygun fiyata kaliteli evcil hayvan ürünlerini alma fırsatı sağlıyor.


Petzzshop Ziyaretçilerine Neler Sunuyor?

Zooplus Türkiye Kapatıldı

Petzzshop.com, dünyanın önde gelen evcil hayvan gıda ve ürünlerini bünyesinde barındıran, veterinerler tarafından tavsiye edilen evcil hayvan yiyeceklerinden bakım ürünlerine, oyuncaklardan eğitim ürünlerine, mama ve su kaplarından taşıma çantalarına, seyahat ürünlerinden tasmalara, kedi ve köpek kıyafetlerinden aksesuarlara kadar binlerce ürün çeşidini içerisinde barındırmaktadır. Petzzshop.com internet adresinde yer alan ürün ve hizmet seçenekleri arasında;

  • Köpek Ürünleri
  • Kedi Ürünleri
  • Kuş Ürünleri
  • Kemirgen Ürünleri
  • Sürüngen Ürünleri
  • Akvaryum Ürünleri

Türkiye'nin en popüler evcil hayvan ürünleri satış platformu Petzzshop.com adresinde yer alan ürün ve hizmet kategorilerini sıraladık. Hayvanseverlere 6 farklı kategoride hizmet vermekte olan site, evcil hayvanınızın ihtiyacı olabilecek hemen her şeyi en hesaplı fiyata satın alma fırsatı sunmaktadır. Güvenilir ve kaliteli alışverişin adresi Petzzshop.com'a giriş yaparak birbirinden farklı indirim fırsatlarından yararlanabilir, sepetinize eklediğiniz ürünlere ek indirim seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Evcil hayvan sahiplerine kusursuz bir hizmet olanağı sağlayan Petzz Shop, internet üzerinden 7 gün 24 saat online sipariş verme imkanı sunmaktadır. Türkiye'nin en geniş kapsamlı kargo firmalarıyla anlaşmalı olarak hizmet vermtek olan site, siparişlerinizi aynı gün içerisinde kargolama imkanı sunuyor. Öte yandan petzzshop.com internet adresi üzerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri alışveriş işlemlerinde kargo ücretsiz.

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum