Zonguldak' ın En İyi Otelleri

Zonguldak' a gidip de nerede kalacağım derdiniz hiç olmasın. Biz sizler için konaklayabileceğiniz otelleri sıraladık.
Zonguldak' ın En İyi Otelleri

Zonguldak küçük ama içinde pek çok tarihi mekanı ve doğal güzellikleri barındıran çok güzel bir şehir. Böyle güzel bir şehirde ailenizle rahatça konaklayabileceğiniz, misafirleri için her şeyi düşünmüş oteller mevcut. Zonguldak da şehir turu atıp, tarihi mekanları da gezdikten sonra, yorgunluğunuzu üzerinizden atmak için seçtiğimiz otellere göz atın;

Dedeman Zonguldak

Şehrin ilk 5 yıldızlı oteli olan Dedeman Zonguldak şehir merkezine 1 kilometre uzaklıkta, önemli turistik mekanlara da yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Denize sıfır konumuyla müşterileri kendine çeken otelde toplam 204 oda mevcut. Odalar oldukça geniş, ferah ve modern bir şekilde düzenlenmiş. Odaların çoğunda muhteşem bir deniz manzarası var. Ayrıca oteldeki iki kapalı yüzme havuzu da deniz manzaralı. Bunların yanı sıra fitness merkezi, sauna, spa, Türk hamamı gibi lüks olanaklar sizi bekliyor. Otel bünyesindeki 4 adet restoran, Türk ve Dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini müşterilerine sunmakta. Lezzetli yemekleri, ferah odaları, muhteşem manzarası ile Dedeman Otel lüks ve konforlu bir konaklama için güvenle tercih edilebilir.

dedeman-otel.jpg

Adres:  İncivez Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi 128, 67000 Zonguldak - Türkiye

Telefon: +90 (372) 291 00 00

Faks: +90 (372) 291 00 01


Paradise Çaycuma Otel

Otel otogara 50 metre, havaalanına ise 10 kilometre mesafede yer alıyor. Toplamda 48 oda bulunmakta; odalarda internet, televizyon, telefon, minibar ve klima mevcut. Otelin içinde açık yüzme havuzu ve sauna bulunuyor. Her sabah açık büfe kahvaltı servisi yapılıyor. Ayrıca oteldeki cafe ve restoranlarda Türk ve dünya mutfağından lezzetleri tadabilirsiniz. İçindeki toplantı salonlarında ofis rahatlığını yakalayabilirsiniz.

paradise-caycuma-otel.jpg

Adres: İstasyon Mahallesi Çamlık Sokak No.18 Çaycuma, 67900 Çaycuma, Türkiye

Telefon: +90 (372) 615 67 67

Faks: +90 (372) 615 90 51


Bab-ı Zer Otel

Merkeze yakın, huzurlu ve samimi küçük bir butik otel. Otelde 10 oda bulunuyor hepsi farklı konseptte ve çok şık bir biçimde döşenmiş. Otele genel olarak otantik bir tarz hakim. Bütün odalarda muhteşem deniz manzarası bulunuyor. Kahvaltı odaya servis ediliyor. Mimarisi oldukça şık olan restoran ise geniş menüsü, lezzetli yiyecekleri, şık ve otantik sunumuyla hizmet vermekte. Otel yeşili ve maviyi bir arada bulabileceğiniz manzarası, dalga sesleriyle uyuyup uyanacağınız odaları ve huzurlu ortamıyla sizi kendine hayran bırakacak.

bab-i-zer-otel.jpg

Adres: Yeşil Mahallesi Kapuz Caddesi No:49, 67000 Zonguldak, Türkiye

Telefon: Tel : +90 (372) 256 44 01


Filyos Beach Resort

Sahil boyunda yer alan otel havaalanına 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Otelde 17 adet oda var. Odalar son derece zevkli biçimde mavi ya da pembe temalı döşenmiş, oldukça temiz ve tüm ayrıntılar düşünülmüş. Ayrıca her odada bulunan balkonlar harika bir deniz manzarasına bakıyor. Otelin kendine ait plajında ücretsiz olarak kullanabileceğiniz şemsiye ve şezlonglar bulunuyor. Otelin restoranında öğle ve akşam yemeklerinizi yiyebilir, barında ise alkollü ve alkolsüz içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz.

filyos-beach-resort.jpg

Adres:  Şehit Kdm. Üstg. Necati GÜRKAYA Cad. No:7 (Filyos Sahili) Filyos, Zonguldak

Telefon: +90 (372) 620 00 02

Faks: +90 (372) 623 12 30


Elif Otel

Ereğli ilçesinin sahilinde bulunan otel, havaalanına 90 kilometre Ereğli Otobüs Terminali'ne ise 150 metre mesafede yer alıyor. Otelde 24 oda bulunmakta. Odaların bazıları mükemmel deniz manzarasına bakıyor. Bunun dışında her odada oturma alanı, LCD televizyon, telefon, internet bağlantısı, minibar ve klima mevcut. Konuklarına ev rahatlığını sunmak isteyen odalar ahşap mobilyalarla döşenmiş, oldukça geniş, rahat ve tertemiz. Sabahları açık büfe kahvaltının keyfini sürebilir, öğlen ve akşam yemeklerini muhteşem deniz manzaralı restoranda yiyebilirsiniz.

elif-otel.jpg

Adres: Atatürk Bulvarı No:7 Kdz Ereğli, Zonguldak

Telefon: +90 (372) 323 76 21


Keleşler Park Otel

Otel şehrin tam merkezinde, otogara 3 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Otelde 72 adet oda bulunmakta. Odalar son derece konforlu ve şık biçimde döşenmiş. Tüm odalarda internet, telefon, televizyon, minibar ve özel kasa mevcut. Sabahları açık büfe şeklinde geleneksel Türk kahvaltısı servis ediliyor. Deniz manzaralı alakart restoran ise öğle ve akşam yemekleri için konuklarını bekliyor. Otel müşterilerine rahat bir konaklama sağlarken, iş hayatı için gerekli olan tüm imkanları da içinde barındırıyor.

kelesler-park-otel.jpg

Adres: Müftü Mah. Süheyla Erel Cad.No:2/1 Kdz Ereğli, Zonguldak

Telefon: +90 (372) 310 01 00

Faks: +90 (372) 310 01 04

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.