Ziya'nın Volkan Demirel Hayali Gerçek Oldu!

Lösemi hastalığıyla mücadele veren Ziya Yusuf Can Mermer'in Volkan Demirel hayali gerçek oldu.
Ziya'nın Volkan Demirel Hayali Gerçek Oldu!

Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel Adanaspor ile yapacakları maç için geldiği Adana’da 6 yaşındaki lösemi hastası Ziya Yusuf Can Mermer’in hayallerine dokundu.

Gaziantep’te 7 Ağustos 2016 yılında yakalandığı lösemi hastalığı ile mücadele içinde olan 6 yaşındaki Ziya Yusuf Mermer'in bir hayaline daha dokunuldu. Daha önce de polis olmak hayali Bir Adım Bir Umut Elele Derneği'nin Adana üyesi Elif Bildik ve Mersin üyesi Hilal Ekin tarafından Adana Emniyet Müdürü Osman Ak ile görüşmesinin sonrasında polis üniforması giyerek Ak’ı makam odasında ziyaret ederek gerçekleşmişti.

Bu sefer de yine toplum destekli polislik ve dernek üyeleri tarafından Ziya Yusuf Mermer’in çok sevdiği Fenerbahçe ve Volkan Demirel hayali gerçekleşti. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in son maçında Adanaspor ile oynayacağı maç için Adana’ya geldi. Volkan Demirel daha önce posta ile imzalı forma ve çektiği videoyu gönderdiği Mermer’i bu sefer ziyaret etti.

Volkan Demirel’i karşısında görünce oldukça şaşıran Mermer’in sevinci yüzünden okundu. Volkan Demirel’e sarılarak bir hayalini daha gerçekleştiren Ziya Yusuf Mermer, Volkan Demirel’den bir imzalı forma daha aldı.

Ziya Yusuf Mermer, Volkan Demirel’in özel davetlisi olarak 5 Ocak Fatih Terim Stadı’na gelerek Fenerbahçe-Adanaspor maçını büyük ilgiyle izledi.

 

NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum