Ziver Özdemir Kimdir

25. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Batman Milletvekili olan Ziver Özdemir, 1965 yılında Batman Gercüş'ün Kışlak köyünde doğmuştur. Babasının adı Bozo, annesinin adı Servet'tir.
Ziver Özdemir Kimdir

Ziver Özdemir’in Eğitim ve Çalışma Hayatı

Dicle Üniversitesi Batman Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü ve Azerbaycan Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirmiştir.

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, Batman Yoksul Çocukları Koruma Derneği ile Bedensel Engelliler Derneği Kurucu Üyesi gibi farklı kurum ve kuruluşlara üyedir. Ayrıca Batman Karşıyakaspor Kulübü Başkanlığı, Batman Petrol Üniversitesi Kurma ve Geliştirme Vakfı Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlenmiştir.

25. Dönem Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Batman Milletvekili olarak meclise giren Ziver Özdemir, 26. Dönemde yapılan seçimlerde meclise girememiştir. 

Özdemir, evli ve 5 çocuk babasıdır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.