Zeynel Emre Kimdir

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili olan Zeynel Emre, 1981 yılında Manisa’da doğmuştur.
Zeynel Emre Kimdir

Zeynel Emre Biyografisi

Zeynel Emre’nin Eğitim ve Çalışma Hayatı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Bahçeşehir ÜniversitesiHükümet ve Liderlik Okulu” Sertifika Programı’nı tamamladı.  ABD Teksas Üniversitesi’nde “Siber Ortamda Yürütülen İletişim Faaliyetleri”, Almanya Berlin’de Merlin Enstitüsü tarafından düzenlenen “Sosyal Medyada Araştırma Yöntemleri” ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nin “Medya ve Kültür” Sempozyumu gibi uluslararası/ulusal pek çok önemli sempozyum ve akademik çalışmada yer aldı.

 

Zeynel Emre’nin Siyasi Hayatı

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği bünyesinde “Katılım Hareketi” isimli siyasi proje grubunun kurulmasına katkı sağlayan Emre, CHP politikalarına destek vermiştir. Cumhuriyet Halk Partisi Mahalle Delegeliği, İl Delegeliği, Sandık Sorumlusu, Okul Sorumlusu, Bakırköy İlçe Örgütü Avukatlığı, Halkla ilişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Haziran 2012 -Aralık 2014 tarihleri aralığında CHP İstanbul İl Sekreterliği gibi çeşitli görevlerde bulunan Emre, bu görevlerin dışında 1,5 yıl kadar CHP’yi temsilen İstanbul Valiliği İl İnsan Hakları Kurulu’nda da yer almıştır.

Zeynel Emre, 25. ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili olarak meclise girmiştir.

Emre, evli ve bir çocuk sahibidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.