Zehra Şener Kimdir

Emekli Fen Bilgisi öğretmeni, yemek tarifi yazarı ve TRT ekranlarında yer alan ‘’ Ana Ocağı ‘’ programında eğitmenlik yapan Zehra Şener, 1959 yılında Mersin’in Tarsus ilçesinde doğdu.
Zehra Şener Kimdir

Zehra Şener’in Biyografisi

Zehra Şener, Mersin’de doğdu ancak ailesinin memur olması sebebiyle Türkiye’nin birçok şehrinde yaşadı. Son olarak ailesi ile beraber Bursa’da ikamet etti.

Öğretmenlik mesleğini yapmış olan Zehre Şener, aynı zamanda günümüzde yemek tarifi yazarıdır. Yemek alanında çok iyi işler başaran Şener, Becel'in yarışmasında en pratik ve en güzel sunum yemekleri dalında ödüller aldı.

Bursa’nın yerel kanalları olmaz üzere ülkenin birçok kanalında yemek tarifleri yayınlandı. Özellikle Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘’ Mutfağım ‘’ isimli programda, izleyicilere ilettiği yemek tarifleri ile tanındı.

Zehra Şener, 2014 yılından itibaren TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan “Ana Ocağı” programında yarışmacılara eğitmenlik yapmaktadır.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.