Zayıflatan ve Yağ Yakan Çay: 1 Ayda 10 Kilo Nasıl Verilir?

Günümüzde kilo vermek için pek çok seçenek mevcuttur. Bitkiler dünyasında şifa veren ve çay olarak tüketilen o kadar çok bitki var.
Zayıflatan ve Yağ Yakan Çay: 1 Ayda 10 Kilo Nasıl Verilir?

Bu içerikte yağ yakan ve kilo vermenize yardımcı olacak çaylar hakkında size çok önemli bilgilendirmeler yapacağız. Kilo problemi olan okurlarımızın doktor kontrolünün ardından bitkisel tedavi yöntemlerini denemesini öneriyoruz. 


Kilo Vermenize Yardımcı Çaylar

zayıflatan bitki çayı

Metabolizma, yaşamın sürdürülmesine yardımcı olan canlı bir organizmadaki tüm kimyasal süreçlere atıfta bulunan bir terimdir. Vücuttaki yağın enerjiye dönüştürülmesi için çalışmaktadır. Bu çay içerdiği 4 baharatın kilo verme konusunda potansiyel olarak yardımcı olduğunu kanıtlamıştır ve hepsi ayrı ayrı da olsa oldukça yaygındır.

zayıflatan bitki çayı

Evde size yardımcı olacak doğal ilaçlara aşina olmayı başarırsanız bu size sağlıklı kilo vermenin kapılarını da açacaktır. Bazı çalışmaların gösterdiği ilk ve en önemli baharat olan zencefil metabolizmayı% 20'ye kadar hızlandırabiliyor. Aynı zamanda kilo vermenin en iyi yolu olan doğal bir iştah kesici görevi görmektedir. Bir diğer baharat ise, insülinin etkili bir şekilde işlev görmesine yardımcı olan tarçındır.

İlginizi Çekebilir: Tarçın Mucizevi Faydaları

zayıflatan bitki çayı

İnsülin kan dolaşımından glukozu (kan şekerini) azaltan bir hormondur, insülin eksikliği ise diyabetle sonuçlanır. Daha düşük veya stabil bir kan şekeri de iştahı stabilize edebilir. Üçüncüsü, sindirimi kolaylaştırmaya yardımcı olan nane yapraklarıdır, yağları kullanılabilir enerjiye dönüştürür. Son çayımız ise yeşil çaydır. Yeşil çay, gezegendeki en sağlıklı içecek olup, kateşinler adı verilen antioksidanlarla yüklüdür. Aynı zamanda yeşil çay, metabolizma üzerinde güçlü etkileri olan kafein ve EGCG gibi biyoaktif maddeler içermektedir. 

İlginizi Çekebilir: Yeşil Çayın Faydaları


Hızlı İpuçları

zayıflatan bitki çayı

Çok fazla sıvı tüketiyorsanız, bu sıvılar sizi dolduracak ve beyninize acıkmayacağınızı söyleyen bir düzenleyici hormon gönderecektir ki bu da daha az yemek anlamına gelmektedir. Ayrıca iyi bir şekilde su tüketiyorsanız, vücudunuz açlık ile hidrasyonu karıştırmaz ve bu da daha az yiyecek tüketmenize sebep olacaktır. Fakat sonuç olarak dengeli bir beslenme ve egzersiz kilo vermenin en iyi yöntemidir. 


Neye İhtiyacınız Var?

  • 1 litre su
  • 1 çay kaşığı tarçın tozu
  • 1 çorba kaşığı ince doğranmış taze zencefil
  • 20 - 25 taze nane yaprağı
  • 1 çorba kaşığı gevşek yeşil çay yaprakları veya 3 yeşil çay poşeti

Önerilen İçerik: Zayıflatan Bitki Çayları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum