Zahide Yetiş Kimdir

Doktorum isimli programın sunuculuğunu yapmasıyla dikkatleri üzerine çeken Zahide Yetiş, 7 Temmuz 1979’da Viyana’da dünyaya geldi.
Zahide Yetiş Kimdir

Zahide Yetiş Biyografisi

Annesi Selanik göçmeni babası ise İzmir’li olan Zahide Yetiş, anne ve babasının boşanması nedeniyle babaannesi tarafından yetiştirildi. Eğitimini İzmir’de alan Zahide Yetiş, liseden sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Satış Yönetimi eğitimi aldı. Bir kez evlenip boşandıktan sonra iş adamı Cem Arısoy ile 2014’te evlendi.

Medyaya çok ufak yaşlarda giriş yapan Zahide Yetiş, çocukluğunun bir bölümünde TRT’de seslendirme yaptı. Mezun oluktan sonra da kendini medyada ilerletmek adına reklam seslendirme, haber spikerliği ve metin yazarlığı yaptı. Aynı zamanda bir gezelim görelim programı çekti. TV8’de Kentlerin Dili isimli programda yer aldı. 25 şehri gezip, şehirlere dair bilinmeyenleri, kültürel özelliklerini anlattı. Uzun bir süre ise İnternet Tv isimli teknoloji programını sundu.

Mezun olduğu özel lisede güzel konuşma ve diksiyon eğitimleri de vermiş olan Zahide Yetiş, ekranlarda çeşitli televizyon programları ile yer aldı. Gün Başlıyor, Şans Karesi, İzlenimler, Türk Site bunlardan bazıları. Doktorum isimli sağlık programını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile sunmasıyla geniş kitlelerce tanınmaya başladı. Üç sezon boyunca yayınlanan programda, stüdyodaki ve telefonla bağlanan seyircilerin sağlık problemleri davetli olan doktorlarla birlikte konuşuldu ve tavsiyeler verildi.

Daha sonra ise daha kapsamlı bir program olan Zahide’yle Yetiş Hayata isimli programda sunuculuk yaptı. Program, pratik mutfak bilgileri, dini bilgiler, sağlık bilgiler, şifalı bitkiler gibi pek çok alanda izleyicilerine bilgi veriyor. Programda Yusuf Kavaklı, Kadriye Tavşan Çakır, İbrahim Saraçoğlu, Ahmet Maranki, Hayri Gözlükgiller, Meltem Açıkel gibi pek çok isim yer aldı. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.