Yüz İçin Doğal Bakımlar

Kadınlar için üç tane farklı tarifimiz var. Bunlar hepimizin evinde olan malzemelerden yapılıyor ve düzenli uyguladığınızda cildinize bakım sağlıyor.
Yüz İçin Doğal Bakımlar

Kadınlar günlük yaşam içerisinde hem çalışıp hem ev işlerini yaparken bir yandan da kendilerine bakmayı ihmal etmezler. Doğal yöntemlerle cildinize bakım sağlayabilir ve onu canlandırabilirsiniz. İşte size bunun için küçük tarifler

1) Kahve Telvesi

Bir tatlı kaşığı kahve, bir çay kaşığı bal ve birkaç damla sütü karıştırıp yüzünüze peeling yapar gibi sürün. 20 dk beklettkten sonra ılık su ile durulayın. Cildinizin gergin ve yumuşak olduğunu göreceksiniz. Haftada iki üç kere yaparsanız kısa sürede etkisi sizi şaşırtacak.

kahve-telvesi-cilt-bakimi.jpg


2) Bal ve Tereyağ

Bir çay kaşığı tereyağı ile bir yemek kaşığı balı karıştırıp dudak ve göz çevrelerinize sürüp 15 dk beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Bu karışım kırışıklıklarınıza iyi gelecek. Haftada iki üç kere düzenli olarak uygularsanız faydasını göreceksiniz.

bal-maskesi.jpg


3) Bal-Limon-Süt

Bir yemek kaşığı bal ile bir tatlı kaşığı limon suyunu karıştırın. içine kıvamını bozmayacak kadar süt damlatın ve karıştırın. Hazırladığınız karışımı yüzünüze yedirin. Maske kuruyana kadar yüzünüzde bekletin ve sonra ılık su ile durulayın. Bu maskeyi haftada bir yaparsanız etkilerini birkaç hafta sonra göreceksiniz.

bal-sut-limon-maskesi.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.