Yusuf Ziya Öztabak Kimdir? & Hakkında Bilgi

2 Ocak 1963 yılında Rize de doğan Yusuf Ziya Öztabak uzun yıllar Adalet ve Kalkınma Partisine hizmetlerde bulunmuştur. Yusuf Ziya Öztabak hakkında ayrıntılı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Yusuf Ziya Öztabak Kimdir? & Hakkında Bilgi

Yusuf Ziya Öztabak Biyografisi

2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Yalova şehrinin Belediye Başkanı Adayı olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önerilen ve açıklanan Yusuf Ziya Öztabak Adalet ve Kalkınma Partisinden aday gösterilmiştir.

Yusuf Ziya Öztabak Biyografisi


AK Partinin Yalova Belediye Başkanı Adayı Yusuf Ziya Öztabak Kimdir?

Yusuf Ziya Öztabak Rize ilinde 1963 yılının yeni yılının 2. gününde dünyaya gözlerini açmıştır. 3 çocuğu vardır ve halen daha evlidir. Şu anda da Yalova ilinin Ak Parti Başkanlığı görevine devam etmektedir.

Yusuf Ziya Öztabak Kimdir


Yusuf Ziya Öztabak Eğitim Hayatı

Yusuf Ziya Öztabak, 1984 yılına kadar ilk, orta ve lise eğitimini Rize ilinin doğduğu ilçesinde tamamlamıştır. 1989 yılında Bursa ilindeki Uludağ Üniversitesinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İktisat bölümünden mezun olmuştur.

Yusuf Ziya Öztabak Eğitim Hayatı


Yusuf Ziya Öztabak İş Hayatı ve Siyasetçi Kimliği

Lisans hayatını İktisat alanında tamamlayan Yusuf Ziya Öztabak Yalova ilinde iş bularak mesleğine başlamıştır. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetçilik mesleklerini icra eden Yusuf Ziya Öztabak, siyasetçi kimliğine rağmen halen daha mesleğine devam etmektedir. Yusuf Ziya Öztabakhayatının ve siyasetçi kimliğinin yanı sıra yardım kuruluşlarına üye olmasıyla, Yalova halkına yaptığı yardımlarla, dernek yöneticilikleri ile de anılmaktadır. Şu anda Yalova Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneğinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak halen daha görevini yapmaktadır. 2001 senesinde Ak Partinin Yalova il yönetim kurulu üyesi olarak siyasetçi kimliğini ortaya koymuştur. Farklı zamanlarla idari, hukuki, mali ve teşkilat sorumlusu olarak birçok il başkanlıklarında görevler almıştır. 2001 yılından sonra ikinci kez 2004 ve 2009 yılları arası Yalova ilinin Belediye meclis üyesi olarak görev yapmıştır. 23. dönem genel ve yerel seçimlerinde Yalova ilinden AK Parti aracılığıyla milletvekili aday adayı olmuştur.

yusuf ziya öztabak iş hayatı

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.