Yusuf Ziya Aldatmaz Kimdir? Hakkında Bilgi

Ak Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz kimdir? Hayatı hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içeriğimizde bulabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. İşte Yusuf Ziya Aldatmaz'ın biyografisi.
Yusuf Ziya Aldatmaz Kimdir? Hakkında Bilgi

Yusuf Ziya Aldatmaz Biyografisi

Yusuf Ziya Aldatmaz, 27.dönem Bartın Belediye Başkanı adayı olarak Ak Parti'den, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önerilmiştir ve açıklanmıştır.

Yusuf Ziya Aldatmaz Biyografisi


AK Parti Bartın Belediye Başkanı Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Kimdir?

1965 yılında Bartın ilinin Merkezinde dünyaya gelmiş olan Yusuf Ziya Aldatmaz ilk, orta ve lise eğitimlerini de Bartın ilinin merkezindeki okullarda tamamlamıştır. Şu anda 53 yaşında olan Yusuf Ziya Aldatmaz, çok genç yaşta baba olmasına rağmen halen daha gençliğini ve dinçliğini korumaktadır.

Yusuf Ziya Aldatmaz


Yusuf Ziya Aldatmaz Ev Hayatı

Yusuf Ziya Aldatmaz, 2 kız çocuğu babası genç bir adamdır. Eşi Füsun Hanım ile 1993 yılında dünya evine girmişlerdir.

Yusuf Ziya Aldatmaz


Yusuf Ziya Aldatmaz Lisans ve İş Hayatı

Kısa dönem askerlikten önce lisans hayatını tamamlayan Yusuf Ziya Aldatmaz, askerlikten geldikten sonra babadan oğula geçen toptancılık mesleğini babasından devralmış ve 4. nesil gıda maddesi toptancılığı işini geliştirerek para kazanmaya başlamıştır. Toptancılık işini Bartın'da yürütürken 2000 yılında siyasete atılmaya karar vermiştir. 2000 yılından 2002 yılına kadar Ana Vatan Partisinin Bartın Merkez İlçe Başkanlığı görevini almıştır. Sonrasında 2001 senesinde Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi olmuştur. Yusuf Ziya Aldatmaz birçok kulüp ve derneğin içerisinde görev alarak Bartın halkına gerekli katkıyı sağlamaya çalışmıştır. Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Spor Kulübü Yöneticiliği, Bartın Kemer Spor Kulübü Başkanlığı, Bartın Üniversite Derneği Yöneticiliği, Bartın Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Başkanlığı, Gaziler ve Şehitler Derneğinde fahri üyelik, MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi ve İl Genel Meclisi üyeliği gibi görevleri başarıyla yerine getirmiştir. Son olarak 6.olağan merkez ilçe kongresinde 5 Kasım 2017 yılında Ak Parti Merkez İlçe Başkanı olmuştur ve halen daha görevine devam etmektedir.

Yusuf Ziya Aldatmaz Lisans ve İş Hayatı

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.