Yurtiçi Kargo Takip Sorgulama Nasıl Yapılır? Detaylı Anlatım

Yurtiçi Kargo gönderi sorgulama nasıl yapılır sorusunu merak edenler için oldukça faydalı bir içerik hazırladık. İşte Yurtiçi Kargo gönderi sorgulama...
Yurtiçi Kargo Takip Sorgulama Nasıl Yapılır? Detaylı Anlatım

Yurtiçi Kargo Gönderi Sorgulama

Yurtiçi Kargo kullanan kişilerin en çok merak ettiği konuların başında Takip no ile kargo sorgulama ve Yurtiçi Kargo takip nasıl yapılır soruları gelmektedir. Bizler de birçok kişinin bilmediği Yurtiçi Kargo takip ve Yurtiçi kargom nerede sistemini detaylı olarak anlatıyoruz.

Yurtiçi Kargo sorgulamanın birkaç yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemler ise şunlardır;

  • Yurtiçi Kargo İnternet Sitesinden Takip No ile Sorgulama
  • Yurtiçi Kargo Müşteri Hizmetlerinden Sorgulama

Yurtiçi Kargo Sitesinden Takip ve Sorgulama Nasıl Yapılır?

Birçok kargo firmasında olduğu gibi Yurtiçi Kargo’da da gönderdiğiniz Kargoyu takip etmek çok basit. Yurtiçi Kargo gönderi takip no sayesinde oturduğunuz yerden kargonuzun nerede olduğunu görebilir sürekli olarak konu hakkında bilgi sahibi olabilirisiniz. Bunun için iki seçeneğiniz vardır.

1. İlk seçeneğiniz Yurtiçi Kargo ana sayfasında bulunan gönderi sorgulama aracını kullanmaktır. Buraya tıklayarak ana sayfaya gidebilir böylece fotoğrafta belirtilen yere gönderi kodunuzu girerek öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Gönderi Takip

2. İkinci olarak ise yine Yurtiçi Kargo internet sitesi üzerinde bulunan "Gönderi Sorgula" sekmesi üzerinden kargo sorgusu gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için buraya tıklayarak gönderi sorgulama sayfasına gidebilir ve fotoğrafta belirtilen yere kodunuzu girerek gönderi durumunu öğrenebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Gönderi Takip

Müşteri Temsilcisi İle Yurtiçi Kargo Gönderi Sorgulama

Yurtiçin Kargo'da kargonuz var ve gönderi takip numaranız bulunmuyor. Kargonuzu sorgulamak için çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 444 99 99 numarayı tuşlayarak arama gerçekleştirmeniz yeterli. Müşteri temsilcisine gerekli bilgileri vererek gönderi sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Gönderi Numarası Öğrenme

Yurtiçi Kargo Gönderi Takip

Yurtiçi Kargo üzerinden gönderdiğiniz ürünün takibini internet üzerinden yapmak istiyorsunuz ancak elinizde gönderi takip no bulunmuyor. Endişe etmeyin! Yurtiçi Kargo gönderi numarasını herhangi bir Yurtiçi Kargo şubesinden direk giderek ya da Yurtiçi kargo çağrı merkezini arayarak ulaşabilirsiniz. Telefondaki görevliye size sorduğu sorulara doğru cevaplar vererek bu sorunu çözebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri diğer kargo şirketleri ile aynıdır. Kargo açılış saati 09.00, kargo kapanış saati ise 18.00’dır.

Birçok kişi aynı zamanda "Yurtiçi Kargo cumartesi günü-haftasonu açık mı?" sorusunu sormaktadır. Yurtiçi Kargo Cumartesi günü 09:00-13:00 saatleri arasında hizmet verirken 13:00-17:00 arası da müşterilerin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum