Yurt Dışına Giden Otobüs Firmaları

Yurt dışına otobüsle gitmek istiyorsanız sizler için yurt dışına giden otobüs firmalarını araştırdık. İşte yurt dışına seferi olan otobüs firmaları.
Yurt Dışına Giden Otobüs Firmaları

Yurtdışına çıkarken macera yaşamak isteyenler uçak yerine otobüs tercih ediyor. Özellikle komşu ülkelerimize kolayca bulunan Yurtdışı otobüs seferleri, uçak biletlerine göre nispeten daha uygun oluyor. Vizesiz gidilen ülkelerde daha da kolay olan yurtdışı otobüs seyahati, öğrencilerin özellikle balkan ülkelerine giderken ilk tercihi oluyor.

Ayrıca uçak korkusu olan fakat seyahat etmeyi sevenler için de güzel bir alternatif olan Yurtdışı otobüsleri, yol boyu kartpostallık görüntüler sunuyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Yurtdışına otobüsle gitmek isteyenler için en iyi otobüs firmalarından liste içeriyor.

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları Listesi

#FirmaÜlke
1İstanbul SeyahatBulgaristan, Makedonya
2Yadran SeyahatBulgaristan, Makedonya
3Nişikli TurizmBulgaristan, Romanya
4Metro TurizmBulgaristan, Yunanistan, Gürcistan, Arnavutluk, Irak, İran ve Azerbaycan
5Alpar TurizmBulgaristan, Yunanistan, Almanya, Arnavutluk, Kosova, Azerbaycan, Romanya, Bosna Hersek ve Karadağ
6Has TurizmYunanistan, Rusya, Yemen ve Bulgaristan
7Ekspres TurizmArnavutluk, Bulgaristan, Makedonya ve Karadağ
8UlusoyAlmanya ve Avusturya
9Varan TurizmAlmanya, Avusturya ve İsviçre
10Derya TurBulgaristan ve Yunanistan
11Doğu Karadeniz EkspressGürcistan
12Bestvan TurIrak ve İran
13Yeni Midyat SeyahatIrak
14Huntur TurizmBulgaristan
15Lüks Karadeniz TurizmGürcistan

Listemizde yer alan otobüs firmalarının sefer saatleri, güzergah bilgileri, kalkış ve varış destinasyonları gibi detaylar en yaygın kullanılan uygulamalardan biri olan Enuygun'un otobüs bileti sayfasından alındı.

Yurtdışına Giden En İyi Otobüs Firmaları

İşte, yurtdışı seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz en iyi otobüs firmaları...

1. İstanbul Seyahat

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

Konforlu bir yolculuk sunan İstanbul Seyahat, Bulgaristan ve Makedonya'ya otobüsle kolayca gitmenizi sağlıyor. Hem internet sitesinden hem de otogardan kolayca bilet almanıza yardımcı olan İstanbul Seyahat, Bayrampaşa otogardan kalkış yapıyor. Günlük tek sefer düzenleyen İstanbul Seyahat, Bulgaristan'a ortalama 8 saat 30 dakikada, Makedonya'ya ise 11 saat 30 dakika da gitmektedir.

  • Telefon: +90 850 222 59 59
  • Ülke: Bulgaristan, Makedonya
  • Kalkış Yeri: Bayrampaşa Otogar

2. Yadran Seyahat

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

İstanbul'dan Bulgaristan ve Makedonya'ya otobüsle gitmek istediğiniz zaman tercih edebileceğiniz Yadran Seyahat, konforlu olmasından dolayı keyifli bir yurtdışı yolculuğu sunuyor. İnternet üzerinden bilet satışı olmadığı için bürolarını ziyaret etmeniz gerekiyor.

  • Telefon: +90 216 658 17 12
  • Ülke: Bulgaristan, Makedonya
  • Kalkış Yeri: Bayrampaşa Otogar

3. Nişikli Turizm

nisikli.webp

Otobüsle yurtdışı seyahati yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği firmalar arasında bulunan Nişikli, Bulgaristan ve Romanya seferleriyle özellikle yaz aylarından yoğun ilgi görüyor. Son model otobüsleri ve konforlu koltuklarıyla seyahat boyunca memnun olmanızı sağlayacak olan Nişikli Turizm, günde ortalama 8 sefer düzenliyor.

  • Telefon: +90 532 111 10 39
  • Ülke: Bulgaristan, Romanya
  • Kalkış Yeri: Esenler ve Silivri Otogarı

4. Metro Turizm

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

Yurtiçi seyahat denildiğinde akla ilk gelen metro Turizm yurtdışına otobüsle gitmek isteyenlerin de tercihi oluyor. Metro Turizm, Bulgaristan, Yunanistan, Gürcistan, Arnavutluk, Irak, İran ve Azerbaycan'a otobüsle gitmenizi sağlıyor. Hem online hem de ofislerden kolayca bilet almanıza yardımcı olan firma, Bayrampaşa Otogar'dan hareket ediyor.

  • Telefon: +90 850 222 34 55
  • Ülke: Bulgaristan, Yunanistan, Gürcistan, Arnavutluk, Irak, İran ve Azerbaycan
  • Kalkış Yeri: Bayrampaşa Otogar

5. Alpar Turizm

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

Yurtdışına otobüsle gitmeyi sevenler için oldukça farklı ülke seçeneği sunan Alpar Turizm, hem konforlu hem de uygun bilet fiyatlarıyla beğeniliyor. Bulgaristan, Yunanistan, Almanya, Arnavutluk, Kosova, Azerbaycan, Romanya, Bosna Hersek ve Karadağ tatilleriniz için sefer düzenliyor. Ayrıca otobüslerde bulunan WiFi, 10'' HD ekranlı TV ve ikram servisleriyle en uzun yolculukta bile eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor.

  • Telefon: +90 212 658 18 51
  • Ülke: Bulgaristan, Yunanistan, Almanya, Arnavutluk, Kosova, Azerbaycan, Romanya, Bosna Hersek ve Karadağ
  • Kalkış Yeri: Bayrampaşa Otogar

6. Has Turizm

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

Hayalinizde olan tatili daha ucuza getirmek ve farklı yolları keşfetmek için tercih edebileceğiniz yurtdışı otobüs firması Has Turizmdir. Yunanistan, Rusya, Yemen ve Bulgaristan'a sefer düzenleyen Has Turizm, kolayca online bilet almayı sağlıyor.

  • Telefon: +90 850 755 04 27
  • Ülke: Yunanistan, Rusya, Yemen ve Bulgaristan
  • Kalkış Yeri: Bayrampaşa Otagar, Esenler Otogar ve Dudullu Otogar

7. Ekspres Turizm

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

Biletleri kolayca internet üzerinden alabileceğiniz Ekspres Turizm, Arnavutluk, Bulgaristan, Makedonya ve Karadağ gibi ülkelere otobüsle kolayca gitmenizi sağlıyor.

  • Telefon: +90 212 658 08 46
  • Ülke: Arnavutluk, Bulgaristan, Makedonya ve Karadağ
  • Kalkış Yeri: Esenler, Alibeyköy, Dudullu Otogar

8. Ulusoy

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

Yurtdışına giden otobüs seferleri arasında konforuyla ön plana çıkan Ulusoy, Almanya ve Avusturya'ya sefer düzenliyor. Her hafta Salı ve Cuma günü Avusturya'ya Çarşamba ve Cumaları ise Almanya'ya sefer düzenliyor. Son model otobüsleriyle yolculuk boyunca konforlu olmanızı sağlayan Ulusoy, online bilet imkanıyla da beğeniliyor.

  • Telefon: +90 212 658 02 78
  • Ülke: Almanya ve Avusturya
  • Kalkış Yeri: Bayrampaşa Otogar

9. Varan Turizm

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

Konforlu yurtdışı otobüs yolculuğu isteyenlerin tercih edebileceği Varan Turizm, Almanya, Avusturya ve İsviçre'ye sefer düzenliyor. İnternet üzerinden bilet alma imkanı sunan Varan Turizm, Bayrampaşa ve Esenler otogarlarından kalkış yapıyor.

  • Telefon: +90 850 577 99 99
  • Ülke: Almanya, Avusturya ve İsviçre
  • Kalkış Yeri: Bayrampaşa ve Esenler Otogar

10. Derya Tur

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

Bulgaristan ve Yunanistan'a otobüsle gidebileceğiniz firmalar arasında bulunan Derya Tur, birçok turistin tercihi oluyor. 50 yıldan fazla hizmet verdiğinden dolayı yolcuların güvenini kazanan bu firma, online bilet hizmeti de sunuyor.

  • Telefon: 444 30 03
  • Ülke: Bulgaristan ve Yunanistan
  • Kalkış Yeri: Bayrampaşa Otogar

11. Doğu Karadeniz Ekspress

İnternet üzerinden kolayca bilet almaya olanak sağlayan Doğu Karadeniz Ekspress, Gürcistan'a otobüsle gidebileceğiniz en iyi firmalar arasında bulunuyor. Oldukça konforlu koltuklarıyla yol boyu rahat etmenizi sağlayan bu firma aynı zamanda kişiye özel TV imkanı ile eğlenceli bir yolculuk sunuyor.

12. Bestvan Tur

bestvan.webp

Irak ve İran'a otobüsle geçmek isteyenlerin tercih edebileceği firmalar arasında bulunan Bestvan Tur, son model otobüsleriyle rahatlık sunuyor. Yol boyu özel hissetmenizi sağlayan Bestvan Tur, online bilet işlemleriyle beğeni topluyor.

13. Yeni Midyat Seyahat

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

Irak'a uçakla değil de karayolundan gitmek ve farklı yolları görmek isteyenlere önereceğimiz otobüs firması Yeni Midyat Seyahat. Kolayca web sitesi üzerinden rezervasyon ve bilet işlemi yapabilmenize olanak sağlayan Yeni Midyat Seyahat, Esenler Otogarından kalkıyor.

  • Telefon: 444 47 34
  • Ülke: Irak
  • Kalkış Yeri: Esenler Otogar

14. Huntur Turizm

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

İstanbul ve Bursa'dan Bulgaristan'a sefer düzenleyen Huntur, her gün Sofya'ya Salı ve Cuma günleri ise Ruse'ye gitmektedir. Esenler Otogarından kalkış yapan Huntur Turizm, online bilet kolaylığıyla da beğeni topluyor.

15. Lüks Karadeniz Turizm

Yurtdışına Giden Otobüs Firmaları

Gürcistan şehirlerinden Batum ve Tiflis'e gitmek isteyenlerin tercih etmesi gereken otobüs firması Lüks Karadeniz Turizm. Konforlu otobüsleri ve nazik çalışanlarıyla mutlu şekilde Gürcistan'a gidebilmenizi sağlayan Lüks Karadeniz Turizm, 2+1 koltuklara sahip.

Türkiye'den hangi ülkelere otobüs var?

Türkiye'den Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Avusturya, İsviçre, Almanya ve Macaristan'a otobüs seferleri düzenlenmektedir. Yurtdışına otobüsle gitmek isteyenler bu ülkeleri tercih edebilir.

Almanya'ya hangi otobüs firmaları gidiyor?

Almanya'ya otobüsle gitmek isteyenlerin tercih edebileceği firmalar arasında, Alpay Turizm, Ulusoy, Metro ve Varan Turizm yer almaktadır.

İstanbul Almanya otobüs kaç para?

İstanbul'dan Almanya'ya ortalama otobüs fiyatı 2,680 TL'dir.

Hangi ülkelere vizesiz gidiliyor?

Türkiye'den vizesiz gidebileceğiniz yerler arasında; Balkan Ülkeleri, Belarus, Karadağ, Kosova, Makedonya, Moldova, Sırbistan, Ukrayna, Gürcistan, İran ve KKTC gibi ülkeler yer almaktadır.

Metro Turizm hangi ülkelere gidiyor?

En iyi otobüs firmaları arasında bulunan Metro Turizmin gittiği ülkeler; Almanya, Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Gürcistan ve İran'dır.

Türkiye Almanya arası otobüsle kaç saat?

Türkiye Almanya arası yolculuk otobüsle ortalama 32- 46 saat arasında değişmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum