Yunus Günce Kimdir

Bir Tatlı Huzur isimli dizi ile kamera karşısına geçen Yunus Günce, 3 Nisan 1976’da Almanya’da dünyaya geldi.
Yunus Günce Kimdir

Yunus Günce Biyografisi

Kariyerinin ilk adımlarını radyoda atan Yunus Günce, daha sonra çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Ardından dizi ve filmlerde yer almaya başladı. Koçum Benim isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken Yunus Günce daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol almaya başladı. Daha sonra ise stand-up yapmaya başlayan Yunus Günce Hiç Komik Diil isimli gösterisinden sonra Kafamda Böcek Var’ı yapmaya başladı.

2002’de yayınlanmaya  başlayan Koçum Benim isimli dizide Çekirge karakterini canlandırdı. Dizi, lise basketbol koçu ile öğrencileri arasında geçen olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tarık Akan, Ebru Cündübeyoğlu, Nehir Erdoğan, Ozan Güven, Selin Demiratar ve Engin Altan Düzyatan yer aldı. Daha sonra ise O Şimdi Asker isimli filmde rol aldı. Film, askerliğini bedelli olarak yapan erlerin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde Özcan Deniz, Mehmet Günsür, Pelin Batu, Ali Poyrazoğlu, Yavuz Bingöl, Ercan Saatçi ve Yiğit Özşener yer aldı.

Ardından Sihirli Annem isimli dizide Ferhat karakterini canlandırdı. Dizi, Betüş isimli bir perinin Sadık isimli bir faniyle evlenmesini ve sonrasını anlatıyor. Bu evliliği istemeyen Dudu ve Eda perinin kötülük yapmak için fırsat kolladığı dizinin başrollerinde ise İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Defne Joy Foster ve Gül Onat yer aldı. Daha sonra ise Savcının Karısı isimli dizide rol aldı. Dizinin başrollerinde ise Gamze Özçelik, Cihan Okan ve Şevket Çoruh yer aldı.

Ardından Ateşteki Kağıtlar isimli filmde Gazi karakterini canlandırdı. Filmde, asker arkadaşının verdiği mektubu, sevdiği kıza götüren Gazi, kendini bir anda hiç beklenmedik olayların içinde bulur. Filmin başrollerinde ise Yunus Günce, Meral Kaplan, Suavi Eren ve Abdullah Şahin yer aldı. 2014’de ise Kaçak isimli dizide rol aldı. Dizinin başrollerinde ise Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran ve Begüm Birgören yer aldı.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler :

  • 2002- Bir Tatlı huzur
  • 2002- Koçum Benim
  • 2002- O Şimdi Asker
  • 2004- Hırsız Var
  • 2005- Aşk Her Yaşta
  • 2006-Sihirli Annem
  • 2012- Ateşteki Kağıtlar
  • 2014- Kaçak

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.