Netflix Yüksek Dozda Bir Skandal Belgesel Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Uyuşturucu ile savaş kapsamında devlet görevlilerinin ve bağımlıların anlatımıyla yapılan faaliyetlerin anlatıldığı belgesel dizi Yüksek Dozda Bir Skandal Netflix’te yayınlandı. İşte Yüksek Dozda Bir Skandal adlı belgesel hakkında bilinmesi gerekenler…
Netflix Yüksek Dozda Bir Skandal Belgesel Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Yüksek Dozda Bir Skandal Belgesel Dizisi hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in uyuşturucu bağımlılığına ve sistemin bağımlılara karşı çöküşünü anlatan belgesel dizisi Yüksek Dozda Bir Skandal yayınlandı. Dizide iki narkotik laboratuvarı kimyagerinin bağımlı olmalarıyla birlikte işledikleri suçları ve büyük bir eyaletin yargı sistemini adeta bozmaları anlatılmıştır. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız inceleme dizi içeriğimizde en yeni Netflix dizileri arasında yer alan Yüksek Dozda Bir Skandal belgesel dizisi hakkında bilinmesi gerekenleri, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu bulacaksınız…


1. Netflix’in 2020 yılına damga vuran yapımlarından biri olan Yüksek Dozda Bir Skandal uyuşturucu batağında kaybolmuş bir narkotik görevlisi olan Sonja Farak’ın düştüğü hataları ve tüm eyaletin yargı sistemini karıştırmasını anlatmıştır.

Yüksek Dozda Bir Skandal


2. Narkotik Laboratuvarında çalışan Sonja Farak çalıştığı yerde suçlu dosyalarında birtakım değişiklikler ve yanlışlıklar yapar. Uyuşturucu bağımlısı olan Farak kontrol altına alınan kanıtların kaybolmasına sebep olmuştur.

Yüksek Dozda Bir Skandal


3. Bir anda ortadan kaybolan deliller suç dünyasında yankılanırken eyaletin yargı sistemi de kaybolan deliller sayesinde çökmek üzeredir. Sonja Farak tarafından yapılan hatalar hem avukatlar hem de mahkumlar için kurtuluşun ışığı olmuştur.

Yüksek Dozda Bir Skandal


4. Mahkeme karşısına çıkarılan kimyagerler Sonja Farak ve Annie Dookhan görevi suiistimal etmek ve diğer işledikleri suçlar için yargılanırken Dookhan mahkemede suçlarını kabul eder.

Yüksek Dozda Bir Skandal


5. Dizi suç dünyasının en dikkat edilesi işlerinden birine ilgi çekmiş ve 2 kişinin yaptığı hatalar sebebiyle dağılan koskoca bir yargı sistemini gözler önüne sermiştir. Öğretici bir belgesel dizi olması sebebiyle ve gerilim dolu sahneleriyle Yüksek Dozda Bir Skandal Netflix’te en çok izlenen yapımlardan biri olmuştur.

Yüksek Dozda Bir Skandal


6. 50’şer dakikalık  4 bölümden oluşan Yüksek Dozda Bir Skandal adlı belgesel mini dizide iki kimyagerin hatası sebebiyle tam 20.000 bin kişinin davasında değişimler olmuş, suçlu insanlar hapis cezasından kurtulmuşlardır. Bu dizide anlatılan olayların tümü gerçek olaylara dayanmaktadır.

Yüksek Dozda Bir Skandal


Netflix Yapımı Mini Dizi Yüksek Dozda Bir Skandal Hakkında İzleyici Yorumları

İzleyici 1:

Diziyi bir oturuşta izledim. Yapılan suiistimaller ve işlenen suçlar beni öfkelendirdiği gibi tüm izleyenleri öfkelendirecektir. Ancak asla vazgeçmeden sıkı bir çalışmayla işini yapan savunma avukatlarını izlemekte bir hayli keyif verdi. Yüksek Dozda Bir Skandal adlı diziyi mutlaka izleyin.


İzleyici 2:

Uzun zamandır böyle bir senaryo ile karşılaşmamıştım diyeceğim anda bu olayların gerçek olduğunu öğrendim. Bu benim için büyük bir şok oldu. Her şey gerçekmiş. Bu belgesel bir harika mutlaka izleyin.


İzleyici 3:

Amerika’da yaşanan uyuşturucu felaketini gözler önüne seren Yüksek Dozda Bir Skandal’ı 2 kimyager yüzünden binlerce suçlunun hapisten kurtuluşunu anlatmaktadır. Dizi 4 bölüm ve çıtır çıtır izleniyor.  


İzleyici 4:

İki narkotik laboratuvarı kimyagerinin şaşırtıcı suçlarını işleyen, bugün yayınlanan 4 bölümlük mini dizi. Ben izlerken çok keyif aldım. Ortada büyük bir hata var ve bu hata sonucunda ortaya çıkan tablo oldukça komik. Yargı sisteminin çökmüş olması ve suçluların cezasız kalması tabi ki kötü bir durum ancak buna sebep olanların Narkotik kimyagerleri olması sinir bozucu.  


İzleyici 5:

4 bölümlük netflix yapımı mini dizi olan Yüksek Dozda Bir Skandal adlı diziyi çıktığı gibi izledim sanki iki dakika içerisinde bitti. Yaşanılan olaylar dizide yer verilen diyaloglar o kadar içine aldı ki beni ne olmuş neler olmuş diyemeden diziyi bitirdim. Çok güzel ve mutlaka izleyin.  


Netflix Yapımı Belgesl Dizi Yüksek Dozda Bir Skandal Oyuncu Kadrosu

Annie Dookhan

Yüksek Dozda Bir Skandal

Netflix Belgesl dizisi Yüksek Dozda bir Skandal’ın ana karakterlerinden Annie Dookhan 2011 yılında çalıştığı laboratuvarda kanıt memuru görevinde olup 95’e yakın numuneyi herhangi bir işlem yapmadan test edince yakalanır. Bir bağımlı olup olmadığı tartışmaları devam ederken açığa alınan Dookhan çok sayıda davaya direk etki edebilecek kanıtların kaybolmasına veya yanlış değerlendirilmesine sebep olmuştur.


Sonja Farak

Yüksek Dozda Bir Skandal

Çarpıcı bir hayat hikayesine sahip olan Sonja Farak genç yaşlarında ruhsal bunalımlarla boğuşmuş depresyon ve intihar gibi düşüncelerle mücadele etmiş bir kişidir. Devletin Norkatik’e bağlı laboratuvarında çalışmadan öncesinde de uyuşturucu kullanan Sarah laboratuvara kanıt olarak getirilen bedava uyuşturucuların tadına bakmadan duramaz. Belki de farkına bile varmadan onlarca davaya etki edecek kanıtların karartılmasına sebep olmuştur.


Önerilen İçerik: Netflix Dizileri - Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Netflix Dizileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.