Yui CM1003AE Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Minimal yapısıyla dikkat çeken Yui CM1003AE filtre kahve makinesi özellikleri ve yorumlarını sizler için araştırarak listeledik.
Yui CM1003AE Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Kahve içmek için zaman ve mekan dinlemeyenlere özel olarak geliştirilen Yui CM1003AE filtre kahve makinesi, minimal yapısı sayesinde her alana kolaylıkla sığabilecek şekilde tasarlanmıştır. Şık görüntüsü sayesinde mutfaklara ayrı bir hava kazandırırken lezzetli kahveleriyle de kullanıcılardan tam not almaktadır. Yalnızca filtre kahve değil aynı zamanda çay da demleyebileceğiniz bu cihazı dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Yui CM1003AE Filtre Kahve Makinesi Özellikleri

Fincan Kapasitesi5
Demlik kapasitesi625 Ml
Cam HazneVar
Güç600 W
Kahve ÖğütücüYok
RenkSiyah
Otomatik KapanmaVar
Damlama EmniyetiVar
Su Seviyesi GöstergesiVar
Amazon
Fiyatını Gör
Yui CM1003AE
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Yui CM1003AE İnceleme

Çift filtreli şekilde geliştirilen Yui CM1003AE filtre kahve makinesi, basit kullanıma sahip olmasının yanında kolay temizlenebilir bir cihazdır. Damlatarak demleme özelliği ile birlikte kahvenin yanmasını engeller ve böylece her zaman taze ve lezzetli kahvelere erişmenize imkan sağlar. Kusursuz filtre sistemi ve aroma ayarı sayesinde damak zevkinize göre kahveler hazırlayabilirsiniz.

İşte, minimal bir cihaz arayışında olanlar için Yui CM1003AE filtre kahve makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Yui CM1003AE Tasarım

Yui CM1003AE Tasarım

Sektörde yer alan diğer cihazlara göre daha küçük boyutlarda üretilen Yui CM1003AE filtre kahve makinesi, tasarım yönünden tüm kullanıcıların beğenisini toplamaktadır. Taşınabilir olması sayesinde gittiğiniz her yerde kendi zevkinize göre kahve demlemeniz mümkündür. Siyah rengin yoğun olarak kullanıldığı cihaz, kaliteli ve şık bir görüntü verir. Mutfağınızda ya da kahve köşelerinizde vazgeçemeyeceğiniz bir cihaz olur.

Yui CM1003AE Güç

Yui CM1003AE Güç

Yalnızca 600 W enerji gücüyle çalışan Yui CM1003AE filtre kahve makinesi, en kısa sürede lezzetli kahveler demlerken aynı zamanda enerjiden de tasarruf etmenizi sağlar. Diğar cihazlara göre çok daha az enerji ile çalışmasının yanında yüksek performans gösterir. 5 fincanlık kahveyi yalnızca dakikalar içinde içime hazır hale getiren bu cihaz ile hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmiş olursunuz.

Yui CM1003AE Cam Hazneli Filtre Kahve Makinesi

Yui CM1003AE Cam Hazneli Filtre Kahve Makinesi

Yüksek ısıya dayanıklı cam demlik ile birlikte tasarlanan Yui CM1003AE filtre kahve makinesi, sağlıklı ve lezzetli kahve içmenizi sağlar. 2'si bir arada olarak bilinen bu cihaz, hem filtre kahve hem de çay demleyebilmeniz için geliştirilmiştir. Cam demlik, hem kahve hem de çayınızı muhafaza etmek için koruyucu bir görev görür. Sıcak tutma özelliği sayesinde uzun süreli bir keyif sürmenize yardımcı olur.

Yui CM1003AE Kullanım Kılavuzu

Yui CM1003AE Kullanım Kılavuzu

Yui CM1003AE filtre kahve makinesi kullanma kılavuzunda yer alan bilgilere göre cihaz kullanımı yapmanız önerilmektedir. Kılavuzda yer alan bilgiler, cihazı en verimli şekilde ve uzun süreli kullanabilmeniz adına açıklanmıştır. Cihazda oluşabilecek herhangi bir probleme karşı yine kılavuzda verilen bilgilerden faydalanarak hareket edebilirsiniz.

Yui CM1003AE Filtre Kahve Makinesi Temizliği

Yui CM1003AE Filtre Kahve Makinesi Temizliği

Oldukça pratik bir kullanıma sahip olan Yui CM1003AE filtre kahve makinesinin temizliği de sizleri yormayacaktır. Büyük ve küçük olmak üzere iki farklı filtre bulunur. Bu filtreler çıkarılarak temizlenebilir. Bunun yanında, cam demliğini de çıkararak dilediğiniz şekilde temizlik yapabilirsiniz. Kolay temizlik sunmasıyla hijyenik bir ürün haline gelen Yui CM1003AE, uzun vadeli kullanımlarda dahi ilk günkü kalitesini sizlere sunacaktır.

Amazon
Fiyatını Gör
Yui CM1003AE
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Yui CM1003AE Filtre Kahve Makinesi Yorumları

Yui CM1003AE Filtre Kahve Makinesi Yorumları

? *** ***: Ürünüm sapasağlam geldi bir kaç saat sonra denedim gayet başarılı yapıyor kahveyi kullanımı basit ısısı ve haznesi yeterli su an için çok başarılı buldum çayı denemedim henüz merakla bekliyorum onu da denemeyi.

? *** ***: Mağazaya gidip diğer bilinen markaları incelememe rağmen bunu almaya karar verdim. Çünkü evde kullanacağım ve günde maksimum 5 fincan kahve içeceğim bunun için büyük bir şey almak istemedim. Ve ekstra kağıtla kullanılan bir şey de olmasını istemedim. Filtresi gayet yeterli süzme konusunda. Yui ürünümden şimdilik çok memnunum.

? *** ***: Bayıldım. Hem mini hem de kahvesi çok güzel oluyor. Plastik kokusu hiç yok. Pratik ve kolay temizleniyor. Fiyatta markanın sayfasında bile 2 katı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Resimde eklediğim ikea kupasını bilen bilir çok derin bir kupa. Bu kupayla 2 bardak ve hala demlikte kalıyor. Yani 3 standart kupaya yetecek kadar kahve çıkıyor.

? *** ***: Benim ihtiyacımı karşıladı. Düz filtre kahve makinesi . 3 farklı aroma seçeneği var yumuşak olanda yaptım iki kaşık ölçek koydum gayet lezzetli. Suyunu tam doldurunca 2.5/3 büyük kupa kahve veriyor iki kişi için ideal bir kullanım. Fotodaki gibi çok yer kaplamıyor. Plastik tadı yok kokusu yok.

? *** ***: Çok beğendim, kullanmak kolay, plastik kokmuyor, kahve tadı güzel, gerçekten tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün gerçekten güzel ve başarılı fiyat performans olarak piyasadaki ürünlere taş çıkartır ev ortamı veya küçük bi ofis ortamı için tercih edilebilir hediyesiyle birlikte geldi.

? *** ***: Çok şirin bir kahve makinesi, kesinlikle sıcak yapıyor, tadı kıvamı çok iyi bu fiyata üstün performans sergiliyor.

? *** ***: Tasarımı güzel kahvesini de beğendim f/p olarak gayet iyi.

? *** ***: Ürün tek kelimeyle muhteşem aroma ayarı da çok iyi istediğim aromayı elde edebiliyorum daha fazla para vermeye gerek yok fiyat performans ürünü sadece ml olarak diğerlerinden az olabilir ama çok güzel kahve ve çay demliyor tereddütsüz alabilirsiniz.

? *** ***: Normalde ünlü başka bir marka kullandığımdan ve bu markaya aşina olmadığımdan tereddüt ettim açıkçası. Fiyatı kampanyadayken bayağı uyguna geldi ve annem için aldım. Kısacası çok memnunuz şimdilik. Satıcı ve markaya teşekkürler, ufak boyut isteyenlere tavsiye ederim.

? *** ***: Öncelikle gerçekten de siparişimin ertesi günü kapımdaydı. Yeni yeni filtre kahve içmeye başlayan birisi olarak gelir gelmez denedim hafif aromada gayet lezzetli bir kahve yaptı. Malzeme kalitesi de gayet üst düzey ve mutfağımızda çok şık durdu. Umarım uzun ömürlü de bir makinedir ben çok sevdim.

? *** ***: Fiyat performans olarak vaat ettiği her şeyi karşılıyor, 3 farklı aroma yoğunluk tercihi gayet işlevsel çalışıyor uzun kullanımda sorun çıkmaz ise evladiyelik.

? *** ***: Yazlık için aldım. Mellita kullanıyorum normalde ama Mellita kadar kaliteli. Kahveler çok lezzetli oluyor. Haznesi çok büyük değil ama bir demleme de 4-5 fincan için yeterli.

Yui CM1003AE aroması nasıl ayarlanır?

Yui CM1003AE filtre kahve makinesinde aroma ayarı yapabilmek için öncelikle damak tadınıza uygun aromayı (yumuşak, orta, sert) bilmeniz gerekir. Sonrasında ise aroma ayarlama kısmından size uygun dereceyi ayarlayarak normal demleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yui CM1003AE 2'si bir arada çay ve kahve makinesi nasıl kullanılır?

Cihazı ilk defa çalıştıracaksanız öncelikle sadece su ile bir defa çalıştırmanız önerilir. Sonrasında, filtre kahve demlemek için küçük süzgeç yardımıyla filtre alanına yeteri kadar kahve ve su kısmına da uygun ölçüde su ekledikten sonra demleme işlemini başlatabilirsiniz. Çay demlemek için de aynı yöntemleri izlemeniz gerekir.

Yui CM1003AE paket içeriği nedir?

Yui CM1003AE filtre kahve makinesi paket içeriğinde, cihaz, yıkanabilir ölçü kaşığı, küçük ve büyük olmak üzere 2 adet filtre ile birlikte kullanma kılavuzu yer almaktadır.

<

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.