Yozgat' ın En İyi Otelleri

Yozgat son zamanlarda büyük gelişim göstererek kendini geliştirmeyi bilen şehirler arasına girmiştir. Yozgat' ta konaklayabileceğiniz otel seçenekleri haberimizde..
Yozgat' ın En İyi Otelleri

Yozgat' ta ailenizle evinizde gibi hissedeceğiniz, gönül rahatlığı ile kalabileceğiniz bir çok otel seçeneği bulunmaktadır. Her bütçeye uygun, konforunuzu düşünmüş o otelleri sizler için derledik;

Grand Ser Otel

Şehrin merkezinde bulunan Yozgat’ın tek dört yıldızlı oteli konforlu bir konaklama için doğru tercih. İçerisinde fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu ve oyun odası mevcut. Sekiz tanesi süit, iki tanesi engelli odası olmak üzere toplamda 95 oda ile hizmet vermekte. Oldukça modern bir şekilde dizayn edilmiş odalarda internet, televizyon, telefon, minibar ve elektronik kasa bulunuyor. Süit odalarda ise oturma salonu, jakuzi gibi çok daha lüks hizmetler sizleri bekliyor. İş toplantıları ya da özel organizasyonlarınız içinse otel bünyesinde bulunan toplantı, kongre ve balo salonundan faydalanabilirsiniz.
 

grand-ser-otel.jpeg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 170 TL

Adres: Adnan Menderes Bulvarı No:85, 66100 Yozgat, Türkiye

Telefon: +90 (354) 212 26 26

Faks: +90 (354) 212 20 26         

Galata Çamlık Hotel

Çamlık Milli Park sınırları içinde yer alan otel bol oksijeni ve mükemmel doğası ile sizi kendine hayran bırakacak. Otelde toplamda 68 oda bulunmakta. Oldukça geniş ve rahat olan odaların pencereleri ise milli parkın muhteşem doğa manzarasına açılıyor. Tüm odalarda televizyon, telefon, minibar, kasa ve internet bağlantısı mevcut. Otelin içinde yarı olimpik yüzme havuzu, sauna ve fitness merkezi; dışında ise doğa yürüyüşleri yapıp çevreyi keşfetmeniz için koşu yolu ve yürüyüş yolu bulunuyor. Otelde sabah kahvaltıları açık büfe olup yörenin yerel lezzetleri yanında çeşitli alternatifler de sunulmakta. Öğle ve akşam yemekleri içinse Türk ve Osmanlı mutfağından oluşan lezzetli menü seçenekleriyle tam üç adet restoran konuklarını bekliyor.
 

galata-camlik-hotel.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 140 TL

Adres:  Çamlık Milli Parkı İçi, 66200 Yozgat, Türkiye

Telefon: +90 (354) 217 53 00

Faks: +90 (354) 212 53 18

Otel Hitit

Personelin güleryüzlü ve ilgili olduğu, temiz, samimi ve uygun fiyatlı bir otel arıyorsanız Hitit Otel sizi bekliyor. Şehrin tam merkezinde bulunan otel Milli Park’a 1 kilometre, Otogara ise 700 metre mesafede yer alıyor. Otelin 42 odası var. Odalar şehir manzarası görüyor, her birinde ısıtma sistemi, internet, televizyon ve özel banyo bulunuyor. Sabahları açık büfe şeklinde geleneksel Türk kahvaltısı servisi yapılıyor.
 

otel-hitit.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 70 TL

Adres: Sakarya Cad. Cumhuriyet Meydanı Karşısı No:5, 66100 Yozgat, Türkiye

Telefon: +90 (354) 212 12 69

Yılmaz Otel

Yozgat’ın en eski otellerinden biri olan Yılmaz Otel yenilenen modern dokusu, şehrin merkezinde olması ve uygun fiyatı ile konaklama için doğru bir adres olacaktır. Otelde 44 oda bulunuyor. Odalar oldukça geniş, ferah ve modern biçimde döşenmiş. İçlerinde televizyon, telefon, internet bağlantısı, özel kasa ve mini bar bulunmakta. Açık büfe kahvaltı servisi mevcut, istenilirse oda servisi de sağlanıyor. Otel otogara 900 metre uzaklıkta. Ayrıca Çamlık Milli Parkı’na arabayla 10 dakika mesafede yer alıyor.
 

yilmaz-otel.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz fiyat: 70 TL

Adres: Ankara Caddesi Adnan Menderes Bulvarı No:5 Yozgat, 66200 Yozgat, Türkiye

Telefon: +90 (354) 212 11 07

Faks: +90 (354) 212 35 70

Safa Sorgun Thermal Otel

Yozgat’ın en yeni otellerinden olan Safa Sorgun Nisan 2015 de Sorgun ilçesinde hizmete açılmış. Yozgat ilindeki en modern ve en kapsamlı termal otel olup her türlü kurumsal ya da şahsi konaklamalar için müşterilerini bekliyor. Otelde 180 adet oda bulunuyor. Odalar son derece modern ve konforlu bir biçimde dizayn edilmiş. İçlerinde mini bar, internet, klima, televizyon, telefon mevcut. Ayrıca duşlu ya da küvetli olarak iki tip banyo seçeneği var. Otelde yarı olimpik yüzme havuzu ve çok özellikli termal suyun kullanıldığı termal havuz bulunuyor. Bunların yanı sıra fitness salonu, hamam, buhar odası, sauna ve tuz odası da müşterilerin hizmetine sunulmuş. Otelin ana restoranında isterseniz sabah ve akşam sunulan açık büfeden faydalanabilir, isterseniz Türk ve Dünya mutfağından çeşitli yemeklerin bulunduğu zengin menüden istediğiniz yiyecekleri tadabilirsiniz. Otelde bulunan kongre ve toplantı salonları da her türlü iş organizasyonu için kullanıma hazır.
 

safa-sorgun-termal-.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz fiyat: 150 TL

Adres:  Yeni Mah. Sivas Bulvarı No:114, 66700 Sorgun,  Yozgat, Türkiye

Telefon: +90 (354) 414 00 14

Faks: +90 (354) 414 00 04

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.