Youtube Something Went Wrong Hatası Nedir? Youtube'a Neden Girilmiyor?

Dünya'nın en popüler video izleme sayfalarından birisi olan Youtube'a anlık olarak erişim kesildi. Bu yazımızda Youtube'a neden girilmiyor?, Youtube çöktü mü? gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledik.
Youtube Something Went Wrong Hatası Nedir? Youtube'a Neden Girilmiyor?

Youtube'a Giremiyorum, Çözümü Nedir?

Youtube'a erişim sıkıntısı hakkında bilgi edinmek isteyen insanlar, Youtube'a neden girilmiyor sorusuna cevap arıyor. Öncelikle Youtube'a girme sıkıntısının global olduğunu, tüm Avrupa ülkelerinin şu an Youtube'a giremediğini söyleyebiliriz.

Youtube Çöktü mü


Youtube Something Went Wrong Hatası Nedir?

Öğle saatlerine doğru Youtube'a girmeye çalışan vatandaşlar "Something Went Wrong" yazısıyla karşılaşınca sorularına cevap aramaya başladı. Peki Youtube'a ne oldu?

Youtube'un genel servis problemi dolayısıyla erişim sıkıntısı ile karşı karşıya kaldığı düşünülüyor. Google yetkilileri bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı. Tüm ülkelerin Youtube'a giremediği bu saatlerde ısa süre içerisinde sorunun çözüleceğini düşünüyoruz.

Türkçe karşılığı "Bir şeyler yanlış gitti" hatasını veren Youtube'un ne zaman çözüleceği ise merak konusu oldu. Çoğu kullanıcı Youtube'un düzelmesini bekliyor.


Youtube 503 Hatası Nedir?

Mobil üzerinden Youtube'a bağlanmaya çalışan kullanıcıların karşısına sunucuyla ilgili bir sorun oluştu 503 hatası karşımıza çıkıyor. Tüm dünya genelinde oluşan bu sorunun kısa süre içerisinde çözüleceği Google tarafından duyuruldu.


Google Türkiye'den Gelen Açıklama

Twitter hesabından Youtube'a neden girilmiyor, Youtube "Something Went Wrong" hatası nedir? gibi sorulara Google, "Kritik sorunları gidermek için çalışıyoruz." şeklinde bir açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum