YouTube Premium Öğrenci Planı Nasıl Alınır?

Premium avantajlarına öğrenci paketiyle uygun fiyata ulaşmanız için adım adım Youtube Premium öğrenci detaylarını ve avantajlarını sizlere sıraladık.
YouTube Premium Öğrenci Planı Nasıl Alınır?

YouTube Premium öğrenci planı, öğrencilere özel olarak tanımlanan ve fiyat avantajı sağlayan bir üyelik planıdır. Yemek yerken dahi bir şeyler izlediğimiz, öğretici videolarla kendimizi geliştirdiğimiz, hem eğlenceli hem de bilgilendirici içerikleriyle YouTube, öğrencilere avantajlı üyelik fırsatı sunuyor. Dünyanın en büyük içerik platformuna giriş yaparak, dilediğiniz kadar vakit geçirebilir, reklamsız video izleyebilirsiniz. Eğer öğrenciyseniz, birkaç basit adımla Youtube Premium ayrıcalıklarından faydalanmak mümkün.

YouTube Premium Nedir?

YouTube Premium Öğrenci Planı Nasıl Alınır? Youtube Premium Nedir?

Youtube Premium, tüm dünyanın severek kullandığı YouTube sitesinde ve uygulamasında reklamsız video izleme avantajıdır. Aynı zamanda YouTube Müzik ve YouTube'u orijinal içeriklerine erişim sağlamanız mümkün. YouTube Premium planı aldıktan sonra uygulama üzerinden video indirme olanağı da sizlere sunuluyor. Her videoda karşımıza çıkan reklam videolarından kurtulmak için önemli bir adım olan Premium hesabı, tüm dünyanın tercih ettiği üyelik planlarından biridir.

YouTube Premium Avantajları

YouTube Premium Öğrenci Planı Nasıl Alınır? Youtube Premium Avantajları

YouTube Premium, ayrıcalıklı Youtube hizmetlerinden faydalanmak isteyenler için eşsiz bir plandır. Premium hesabına geçiş yaptıktan sonra, elbette faydalanabileceğiniz birçok avantaj mevcut. Özetle sizlere YouTube Premium avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Reklamsız video izleme: YouTube Premium planının en büyük avantajı, reklamsız video izleme olanağına sahip olmaktır. Dilediğiniz kadar videoya ulaşabilir, reklam izlemeden keyifli vakit geçirebilirsiniz.
  • Arka planda oynatma: Arka planda oynatma özelliği de Premium hesaplara özel olarak sunuluyor. Arka plan oynatma özelliği sayesinde, mobil cihaz üzerinden diğer uygulamaları kullanırken ya da ekranı kilitlediğinizde video kapanmaz.
  • YouTube Music Premium: Youtube Premium, YouTube Music dahil mi? Diye soranlar için cevabımız, evettir. YouTube Premium planına eriştikten sonra Youtube Music uygulaması üzerinden tüm dünyaya kapılarınızı açabilir ve dünyadaki tüm müzikleri dinlemeye başlayabilirsiniz.
  • Pencere içinde pencere açma(PIP): Pencere içinde pencere (PIP) özelliğine erişim sağlayabilirsiniz. Bu özellik ise diğer uygulamaları kullanırken, video izlemeye devam etmenizi sağlıyor.
  • Motive edici Premium rozetleri: Premium rozetleri ise motive edici bir üyelik ödülüdür. Kıdem rozetleri, kullanıcıların bağlılığı için verilen ödüllerdir. Etkinlik sonu partisi, YouTube Müzik izlemeye devam gibi rozetler kazanmanız mümkün. Ancak bu özellik yalnızca 18 yaşını dolduranlara verilmektedir.
  • Canlı Yayınlara Erişim: Youtube Premium etkinlik sonu partileri, Premium hesapların erişebileceği bir canlı yayındır. Sanatçılarla gerçekleştirilen bu canlı yayınlar sayesinde video akışı ve canlı sohbetleri anında izleyebilir ve iletişim kurabilirsiniz.

YouTube Öğrenci Planı Nasıl Alınır?

YouTube Premium Öğrenci Planı Nasıl Alınır? Youtube Öğrenci Planı Nasıl Alınır?

YouTube öğrenci planı edinmek için birkaç basit adımı tamamlamanız yeterlidir. Reklamsız video izlemek isteyenlerin ilk adımlarından biri olan Premium hesabı, belirli bir ücret karşılığında sizlere sunuluyor. Ancak Youtube Premium öğrenci üyeliği fiyatı, öğrenciler için büyük avantaj sağlayan, uygun ücretler ile karşımıza çıkıyor. Bu sayede uygun f,iyata YouTube'un ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanarak, daha keyifli vakit geçirebilirsiniz. Uygulama üzerinden adım adım YouTube Premium öğrenci planı edinme detayları ise şu şekildedir;

  • Youtube platformuna giriş yaptıktan sonra profil fotoğrafınıza tıklamalısınız.
  • Açılan ekranda karşınıza ''Youtube Premium Üyesi Ol'' seçeneği karşınıza çıkar. Bu bölüme giriş yapabilirsiniz. Burada karşınıza birçok Premium seçeneği çıkar.
  • ''Ücretsiz Deneyin'' yazısı altında bireysel, aile ve öğrenci paketi seçenekleri mevcuttur. Bu ekrandan ''Öğrenci'' seçeneğine tıklamalısınız.
  • Öğrenci seçeneğine tıkladığınızda doğrudan SheerID'ye yönlendirilirsiniz. SheerID ekranında karşınıza çıkan ülke, üniversite adı, doğum tarihi gibi bilgileri doğru şekilde doldurarak, ''Öğrencilik Durumunu Doğrula'' butonuna tıklamanız yeterlidir.
  • Öğrenci durumunu doğruladıktan sonra karşınıza çıkan ekran üzerinden okul sistemine giriş yapabilirsiniz.
  • Öğrenciliğiniz onaylandıktan sonra sizlere mail gönderilir. Bu mail üzerinden kayıt işlemini tamamlayabilir ve kart bilgilerinizi girebilirsiniz. Ardından Youtube Premium öğrenci avantajlarından anında faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Üniversitelilere özel YouTube Premium planı edinme işlemi, iOS işletim sistemine sahip olan iPhone telefonlar ve tüm Android telefonlar üzerinden kolaylıkla yapılır. Dilerseniz bilgisayar üzerinden giriş yaptıktan sonra da kolaylıkla bu adımları gerçekleştirebilir, Premium üyeliği başlatabilirsiniz.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliği Ne Kadar Sürer?

YouTube Premium Öğrenci Planı Nasıl Alınır? Youtube Premium Öğrenci Üyeliği Ne Kadar Sürer?

YouTube Premium öğrenci üyeliği, en fazla 4 yıl kullanılabilen bir plandır. Bu sayede öğrencilik zamanınızda uygun fiyata Premium avantajlarına sahip olmanız mümkün. Aynı zamanda her yıl Youtube Premium öğrenci üyeliğini yenilemeniz gerekiyor. Öğrenci olduğunuzu doğruladıktan sonra Premium hesabınızı kullanmaya devam edebilir, daha az ücretle ayrıcalıklı hizmet almaya devam edebilirsiniz. Elbette bu süreçte Youtube Premium öğrenci planı fiyatları güncellenebilir, düşüş ya da artış gösterebilir.

YouTube Öğrenci Üyeliği Yenileme

YouTube Premium Öğrenci Planı Nasıl Alınır? Youtube Öğrenci Üyeliği Yenileme

YouTube Premium öğrenci üyeliği avantajlarından yararlanmak için her yıl öğrenci olduğunuzu platforma kanıtlamanız gerekiyor. Mezun olduktan sonra öğrenci hesabını kullanmaya devam etmemeniz için beklenen bir süreç olduğunu söyleyebiliriz. Ancak YouTube Premium öğrenci planı yenileme işlemi yalnızca yılda bir defa yapılır. Yenileme zamanı geldiğinde sizlere bağlantı gönderilir. Bu bağlantıya tıkladıktan sonra öğrenciliğinizi tekrar kanıtlayabilir ve Premium ayrıcalıklarından faydalanmaya devam edebilirsiniz.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliği Neleri Kapsar?

YouTube Premium Öğrenci Planı Nasıl Alınır? Youtube Premium Öğrenci Üyeliği Neleri Kapsar?

YouTube Premium öğrenci üyeliği sonrasında reklamsız video izleyebilir ve Premium ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Premium hesabının sunduğu tüm ayrıcalıklar, YouTube Premium öğrenci üyeliğinde de geçerlidir. Reklamsız video izleme, arka planda oynatma, Youtube Music, pencere içinde pencere açma(PIP), canlı yayınlara erişim gibi birçok premium avantajı olduğunu biliyoruz. Bu avantajlara erişim sağlamak için Premium ya da Premium öğrenci planına dahil olmanız yeterlidir. Özetle YouTube Premium öğrenci üyeliği yapanlar, Premium hesapta yer alan tüm avantajlardan faydalanır. Ancak, öğrenci paketi olduğu için daha az ücret talep edilmektedir.

YouTube Premium Öğrenci Üyeliğinde Ücretsiz Deneme Var Mıdır?

YouTube Premium Öğrenci Planı Nasıl Alınır? YouTube Premium Öğrenci Üyeliğinde Ücretsiz Deneme Var Mıdır?

YouTube Premium öğrenci üyeliğinde ücretsiz deneme vardır. YouTube, ilk kez Premium hesaba geçenlere özel ücretsiz deneme süresi sunar. Bu süre güncellemelerle ve zamanla değişim gösterebilir. Ancak, platformun avantajlı ücretsiz deneme seçeneğini genelde sunduğunu olduğunu görüyoruz. İlk kez Premium hesabına geçmek isteyenlerin, ayrıcalıkları görmesi için ücretsiz deneme sürecini başlatması ise oldukça kolaydır. YouTube Premium ücretsiz ayrıcalığından faydalanmak için şu adımları tamamlamanız yeterlidir;

  • Öncelikle bir Premium hesabı oluşturmalı ve kart bilgilerinizi girmelisiniz. Bu durumda dilerseniz bireysel, aile ve öğrenci paketlerini seçebilir, yıllık avantajlı fiyatlarını da değerlendirebilirsiniz.
  • Kart bilgilerinizi girdikten sonra ücretsiz deneme sürecine başlayabilirsiniz. Elbette bu süreçte kartınızdan para çekilmez. Ancak deneme süresi dolduğunda üyelik ücreti alınmaya başlar.
  • Üyelik süreci 2 ay ise, bu süreç içinde ücretsiz olarak Premium ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Ancak 2 ay dolduğunda üyeliğinize devam etmek istemiyorsanız ve ücret ödemek istemiyorsanız, premium üyeliği iptal etmeniz gerekiyor. Aksi halde kartınızdan ücret çekilir ve Premium hesabınız devam eder.

YouTube Aile Paketi Nedir? Nasıl Alınır?

YouTube Premium Öğrenci Planı Nasıl Alınır? Youtube Aile Paketi Nedir? Nasıl Alınır?

Youtube Premium üyeliği esnasında bireysel, öğrenci ve aile seçenekleriyle karşılaşabilirsiniz. Aile paketi ise ailenizle birlikte avantajlı Premium özelliklerinden faydalanmanızı sağlar. YouTube Premium aile planları 5 kişilik bir üyelik planıdır. Aynı zamanda bu 5 kişinin, aynı ikamet adresinde yaşaması gerekir.

YouTube Premium aile planı şartlarının en önemlisinin, aynı evde yaşama şartı olduğunu söyleyebiliriz. Üyeliği yapan ilk kişi, diğer aile üyelerini davet ederek plana dahil edebilir. Bu sayede YouTube Premium aile üyesi ekleyebilir ve Premium ayrıcalıklarından hep birlikte faydalanabilirsiniz.

YouTube Premium aile planı ücreti ise bireysel fiyatlarla kıyaslandığında, oldukça avantajlıdır. Bu sayede tüm ailenizle birlikte avantajlı Premium özelliklerine erişim sağlayabilir ve dilediğiniz videoları reklamsız olarak izlemeye başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.