Young Wallander Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’in yeni dizlerinden birisi olan Young Wallander hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde sizin için Young Wallander konusunu, hakkında bilinmesi gerekenleri ve izleyici yorumlarını derledik. İşte detaylar…
Young Wallander Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Young Wallander Dizisi

Suç ve gizem türünde bir dizi olan Young Wallander yeni çıkan Netflix yapımlarından bir tanesidir. Son yıllarda çıkardığı orijinal yapımlarla küresel bir oyuncu olan Netflix kullanıcı sayısını bu tarz yapımlarla gün geçtikçe daha da arttırmaktadır. Suç türündeki güzel bir yapım olduğunu düşündüğümüz Young Wallander dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Young Wallander konusunu, hakkında bilinmesi gerekenleri, izleyici yorumlarını ve oyuncu kadrosunu derledik.


Young Wallander Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Dizi 3 Eylül 2020 tarihinde izleyicilere sunulmuştur. Toplam 6 bölümden oluşan Young Wallander dizisi sürükleyici hikâyesiyle ve güzel gelişen olay kurgusu sayesinde sevilen bir yapım olmayı başarmıştır.

young wallander yayın tarihi


2. İzleyicileri adeta ekran başına kilitleyen Young Wallander dizisi suç türünde güzel bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. İzleyicilerden olumlu geri dönüşler alan Young Wallander dizisinin 2. sezonu hakkında şu ana kadar herhangi bir bilgi verilmemiştir.

young wallander 2. sezon


3. Dizinin evrenini daha önceden Marcella, Devils ve Ransom yapımlarından tanıdığımız Ben Harris oluşturmuştur.

young wallander yaratıcısı


4. Dizinin yazarlığını Anoo Bhagavan, Jessica Ruston ve Ben Schiffer yapmıştır. Yönetmenliğini ise Bulletproof yapımından bildiğimiz Ole Endresen ve Jens Jonsson isimleri yapmıştır.

young wallander yönetmeni


5. Dizinin oyuncu kadrosunda Adam Pålsson, Leanne Best, Richard Dillane, Ellise Chappell, Sara Seyed, Yasen Atour, Jordan Adene, Kiza Deen, Alan Emrys, Charles Mnene, Jacob Collins-Levy, Emmanuel Akinbami ve Richard Clothier isimleri bulunmaktadır.

young wallander oyuncuları


6. Dizi dedektif Wallander’in gençlik yıllarını konu almaktadır. Genç Wallander’in polis olarak görev yapıyordu fakat hiç kimse onun polis olduğunu bilmiyordu. Ta ki bir intihar adı altında ülkenin yönetimine baskın yapılana kadar.

young wallander dizisinin konusu


7. Kurt Wallander bu olaydan sonra polis olduğunu saklayamaz ve bir tehlike içerisine girer. Üstleri onu korumaya çalışır ama genç Wallander bu olayın üzerine gitmeye kararlıdır.

young wallander konusu


8. Sürükleyici olaylar silsilesi ve kaliteli hikâyesiyle güzel bir yapım olduğunu düşündüğümüz Young Wallander dizisi IMDb üzerinden aldığı 6,7’lik puanla zaman verilebilecek bir içerik olduğunu kanıtlamıştır.

young wallander imdb


Suç Türündeki Young Wallander Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Yazarlar tembelleşti ve sezonu aniden bitirdi. Çok hayal kırıklığına uğramış. Ancak son bölüme kadar oyunculuk ve hikâye gerçekten çok iyiydi. Hala hayal kırıklığı yaratan sona rağmen izleyeceğimi düşünüyorum çünkü hikâye ve karakterler gerçekten iyi yapılmış. Sadece sonu hayal kırıklığına uğradım. R**** M.

👤 6 bölümlük kafa yormadan izlenecek polisiye Netflix dizisi. Kenenth Branagh'ın oynadığı (Wallander) muhteşemdi, kıyas yapmak imkânsız. Farklı kategoriler diye düşünmek lazım. Karakter isim olarak romandaki karaktere dayandırılmış ama genel olarak konu, kurgu çok daha dar. Çok beklentiye girmeden izlenirse oldukça keyif alınarak izlenecek bir dizi. Müzikler, oyuncular, çekimler gayet başarılı. Konu oldukça güncel problemlere dayandırılmış, yüzeysel işlense de böyle bir problemin varlığına dikkat çekiliyor. A*** Z.

👤 Dizide birçok mantıksız sahne var. Bir tanesinde pansuman yapılacağı zaman Wallender'e tişörtünü çıkar diyorlar. Yahu o vücuda sahip bir insanın İsveç soğuğunda bile kıyafet giymesi mümkün değil. Eşyanın tabiatına aykırı. D*** V.

👤 Bir İsveçli olarak, İngilizce konuşan bir Wallander'dan fazla heyecan duymuyorum, ancak yine de yağmurlu bir günde vakit geçirmek için iyi bir dizi. Ama İsveççe olsaydı daha çok zevk alırdım çünkü İsveçli bir karakter. Ayrıca bilmeyen herkes için, İsveç ve İsviçre iki farklı ülkedir. Avrupalı ​​olmayan pek çok insan bunu bilmiyor gibi görünüyor. E**** S.

👤 The Girl With The Dragon Tattoo, The Girl in The Spider's Web, Sanctuary gibi yapımlardan tanınan Berna Levin'in yapımcılığını üstlendiği daha önce Kenneth Branagh'li Wallander dizisinin öncesini anlatan 2020 Netflix yapımı seri. Kahramanımız Kurt Wallander bu dizi de henüz toydur. J*** M.

👤 Öyleyse şunu açıklığa kavuşturayım. Birinci bölümün başında polis cinayetten ötürü o siyahi çocuğu tutukladığında kadın memur, birini dövüp bağlayacak bir tip olduğunu düşünür. Sonra ağzına bir bomba koyar ve yatak odasında yatağında boş mermi kovanları bulduğu için hepsini havaya uçurur? E*** L.

👤 Binge onu izledi ve çok iyi, oldukça olumlu bir eleştiri yaptı. Elbette, özellikle Eski Wallander'ı çok beğendim. İsveçli, çok onurlu, sempatik ve çekici bir yalnızlıktı. Ancak Branagh’da sağlam bir performans sergiledi. R*** B.

👤 Buna ilgi çekmek istiyorlarsa orijinal Wallander Serisini de yayınlamaları gerektiğini düşünüyorum. Orijinal İsveçli değilse, en azından Kenneth Brannagh'la birlikte olan biri de iyi olan 4 sezonun hepsini gördüm ve gerçekten harikaydı. B*** T.


Young Wallander Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Suç ve gizem türlerini kaliteli bir şekilde işleyen Young Wallander dizisinde yer alan başrolleri sizin için inceledik. İşte Young Wallander dizisinin oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmeyen bilgiler.


Adam Pålsson - Kurt Wallander

Dizinin başrol oyuncusu olan Adam Pålsson İsveçli müzisyen ve aktördür. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen yakışıklı oyuncu daha önceden For Better and Worse, Before We Die, Moscow Noir ve Bron/Broen yapımlarında yer almıştır. Adam Pålsson bu dizide ise bir intihar olayıyla karşılaşan ve polislikte yeni olan Kurt Wallander karakterini canlandırmaktadır.

young wallander kurt wallander


Leanne Best - Frida Rask

Dizideki önemli oyunculardan birisi olan Leanne Best bir İngiliz aktördür. Daha önceden Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği, Home Fires, The Infiltrator, Cotton Wool ve Küçük Joe yapımlarında oynayan Leanne Best sinema kariyerinde iyi bir ilerleme sağlamıştır. Leanne Best bu dizide ise emniyet teşkilatında Kurt Wallander’in üstü olan Frida Rask karakterini canlandırmaktadır.

young wallander frida


Ellise Chappell- Mona

Dizideki bir diğer önemli karakter olan Ellise Chappell bir İngiliz aktördür. Kariyerinin başında ama emin adımlarla ilerleyen Ellise Chappell daha önceden Poldark, My Boy ve Yesterday yapımlarında yer almıştır. Ellise Chappell bu dizide ise Kurt Wallander’in sevgilisi olan Mona karakterini canlandırmaktadır.

young wallander mona

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.